Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozaman bana gore degil gibi. Ama Pazartesine kadar deneyeyim
Kaptanım kiloyu vericez diye hormonları ele almayalım. Haftada 1 kere yap bence en fazla.
Ben yarın yapıcam mesela. Kursum var ve ancak eve gelince yemek fırsatı bulabiliyorum zaten. Tek öğün yapıp geçiyorum onda da.

Ayyy bunu okuyunca bemde tebessum ettim :) guldurduysem ne mutlu bana ağlama hep gül ya hic bir sey aglamaya degmiyor :)

Insallah güzel sonuclar elde edersin. Ben her gün tartilmayi kontrol altinda tutmak adina daha dogru buluyorum aslinda. Hafta da bir beni tatmin etmiyor degerin yüksekse troidin fazla calisiyor demek oluyordu hatirladigim kadariyla. Aslinda diyet icin bu bir avantaj, daha hizli kilo verebiliyorsun. Tabi ki hastaligin her türlüsü kötü. Ilacsiz düzelirse daha iyi kaptanim, cünkü troid icin bir kere ilac kullanmaya baslarsan ömür boyu kullanmakzorundasin. Ben de TSH düsüklügü var, doktora dedim ilaclari biraksam olur mu diye, yok hormonlarin bozulur devam etmelisin dedi.

Çok güzel kilo vermişsin 4 ayda. Tebrikler canim
E hadi baslatalim.
Ayda 1 defa vucud ölcümlerimizi alip takip edelim.
Sadece katilmak isteyenler begensin bu postu :))
Bende katilmak istiyorum

Çok geçmiş olsun
Eki Görüntüle 2716257

Merhaba kizlar

Geçen cuma 79.8
Bu cuma 79.3
Fark -500gr
Yüzde 0.6
Haftaya hedef 78.7

Arrietty_ @_Vera_
Tebrikler canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…