Ozaman bana gore degil gibi. Ama Pazartesine kadar deneyeyimOMAD beni korkutuyor kaptanım. Arada sırada olabilir ama üst üste biraz sıkıntı. Kadınlarda hormonları etkiliyor çünkü.
eş listesine varım :)
Tekrar hoşbulduk :)
Kaptanım kiloyu vericez diye hormonları ele almayalım. Haftada 1 kere yap bence en fazla.Ozaman bana gore degil gibi. Ama Pazartesine kadar deneyeyim
Ayyy bunu okuyunca bemde tebessum ettim :) guldurduysem ne mutlu bana ağlama hep gül ya hic bir sey aglamaya degmiyor :)Yaa hoş geldin dünden beri aklımda hep sen varsın hattaE-brulim e de söyledim. Geçen menünde su 3 bardak vay ben bugün neler ettim kendime yazmıştın çookkk gülmüştüm. Dün depresyona giricem tam ağlıcam aklıma o sözün geliyor bi gülme peşinden. Artık mottom o sözün oldu. Menüler çok güzel spor işten dolayı olmuyor zaten işte aktifsin mükemmel ama su yok su azzzz 3 bardak cezan var
Çok güzel kilo vermişsin canim.Kizlar kusura bakmayın ben 2020 yi geçip 2021 yazmışm kahvaltı ve sudan sonra fark ettim
Geçen haftaki kilom 72.5 bu hafta 69.5 yüzde oranım yanlıs hesaplamadıysam %4.1 aa ben foto ekleyemedim
Insallah güzel sonuclar elde edersin. Ben her gün tartilmayi kontrol altinda tutmak adina daha dogru buluyorum aslinda. Hafta da bir beni tatmin etmiyorIsden dolayi IF yaptim. Mecburiydi sonra oyle Devam edeyim dedim :))
Manyak gibi hergun tartilacagim Pazartesine kadar. Sirf nasil gidiyor diye.
Amin insallah gitsin lapir lapir.
2 hamileligim benim hormonları baya bozmustu. Ama ilac yerine her ay kan verip kontrol oluyordum m suan 6ayda bir hala dengesiz ama bisey vermiyorlar.
Th4 sayim yuksekti. Yeni normale dondu ama LDL kolesterol sayim yuksek hala. Doktor degistirdim sonunda. 2 ay sonra kontrol var.
Tebrik ederim canimEki Görüntüle 2716257
Merhaba kizlar
Geçen cuma 79.8
Bu cuma 79.3
Fark -500gr
Yüzde 0.6
Haftaya hedef 78.7
Arrietty_ @_Vera_
Canim katılmak isterim ama benim mezura yok aldığım zaman bildirsemE hadi baslatalim.
Ayda 1 defa vucud ölcümlerimizi alip takip edelim.
Sadece katilmak isteyenler begensin bu postu :))
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim
Çok güzel kilo vermişsin 4 ayda. Tebrikler canimKaptanim ben bugün tam 4 aydir diyetteyim, bu son artilari saymazsak nerdeyse 12 kilo vermisim. Galiba bünyem bana sıkıldım diyorSenin de iznin olursa hafta sonu free takilmak istiyorum, diyetsiz iki gün pazartesi den itibaren yine dört elle sarilmami destekleyecektir diye düsündüm. Pazartesiden itibaren ek olarak her gün spor yapmak var planimda. Insallah evde ki hesabi carsiya uydurabilirim
Bende katilmak istiyorumE hadi baslatalim.
Ayda 1 defa vucud ölcümlerimizi alip takip edelim.
Sadece katilmak isteyenler begensin bu postu :))
Tesekkür ederim canimÇok güzel kilo vermişsin 4 ayda. Tebrikler canim
Bende katilmak istiyorum
Canım her zaman güzel eksilerle geldin vücudumuz bazen böyle yapıyor üzülme buna. Haftaya telafi ediceksin
Tebrik ederim maşallah bu ne güzel bir eksi
Takıma dönmek sana yaradı hemen eksiler geldi
Ayy inşallah
Ah ah sabah tartıya çıkarken kendi kendime 67.2 gelicek vera bak görürsün felan diyordum. Bana baya moral oldu
Çok geçmiş olsunSelam kızlar
Hafta boyu hiç giremedim kusura bakmayin:/önce oğlum hastalandı iyilesirken bana bulastirdi grip olduk.hic halim yoktu kaç gündür dışardan yiyoruz bu hafta kilo veremedim bu yüzden malesef.bugun daha iyiyim menü yazmaya başlarim ama spor yapamayabilirim evde yuruyebilirim iyi hissedersem.
Geçen hafta 65.4
Güncel 65.6
Fark.0.2
Hedef 65.0
Tebrikler canim.Eki Görüntüle 2716257
Merhaba kizlar
Geçen cuma 79.8
Bu cuma 79.3
Fark -500gr
Yüzde 0.6
Haftaya hedef 78.7
Arrietty_ @_Vera_
Ay inşallahTesekkür ederim canimhep birlikte hedeflerimize ulasiriz insallah
Çook güzel gidiyorsunuz maşallah çok da hızlı sonuç alıyorsunuz. Tebrik ederim.hedefe çok zorlanmadan ulaşacaksın eminimAy inşallah
Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun
Tebrikler canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?