sağ ol canım benim :) hemşire arkadaşımla konuştum şimdi o bir kaç kez korona oldu atlattı , test tecrübesi 10 un üstünde . 2 gün daha bekle dedi test için . arkadaşın testi bugün pozitif çıktıya sen de varsa 2,3 günü bulur testin pozitif çıkması dedi. sabah ki psikolojime göre karar vereceğim artıkFeyzoşum geçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur belirtiler psikolojiktir. Aklımız sende
bu çok güzel bir tablo , bir mezura alıp ben de yapmalıyım hemen :)Ölcüm tablosu
Kullanici Baslangic Toplam -cm Kol Gögüs Bel Kalca/Basen Bacak Göbek Kilo @Ozlemlerhayallar 07.11.20 32 92 85 100 56 95 67.4 North River 07.11.20 31 97.5 92.5 122 62 104 84.0 @Sivaskayseri 07.11.20 43 100 100 73 119 104.1 JaneRizzoli 26.06.20 - 49 cm 25 87 65 92 52 71 64.2
Duzenledim hemen
ebrucum nasılsın canım, nasıl gidiyor diyetin :)Doğru diyorsun canım.
kaç kiloyla başlamıştın diyete?
ekmekçiye çıktı adım . bu hafta gitmedi ama sabit geldim . hatta sabah bir ara 57.4 ü gördüm kiii cuma günü 55.7 ydim yaaaaKahvalti yok ama Carb i cok buldum :))
5yk bulgur cok olmus. Patates de var aksam
Puan dan kesecegim biraz
Iyi aksamlar
Ekmek cok olmus ama siz vucudunuzu daha iyi tanirsiniz.fyzanur da Ekmekci :)) ama tikir Tikir gidiyor kilolari
Spor ve su begendim
Pek birsey yememissin sende canim
Adim su ve ip harika
Cocuklar hep ortakci Olur zaten
menüme şimdi şöyle bir baktım sonra şöyle bir kolanya kokladım . bu iştah açıklığı ve koku alma duyusuyla bence ben de corona yoktur
Arrietty_ @_Vera_ Hyt-123
11. 00 1 orta boy elma
13.00 4 dilim patatesli omlet peynir zeytin
18.30 ispanakli yogurt
21.00 elma
Su 2 litre
Spor 500 ip
10.000 adim
Hyt-123 canim leslie yapamadim ayak bileklerim agridok az değil mi?toplamda bin kalori etmiyor.Doktor arkadaş bin kalorinin altına düşersem sıkıntı olabileceğini söylemişti.
Taktiğin güzel.Akşamı hafif geçirmişsin.
Yap yap. Bende sabah 1L su icmeseydim alacaktim ölcüm.bu çok güzel bir tablo , bir mezura alıp ben de yapmalıyım hemen :)
Yoyo tarti derler turkcede var mi bu deyim. Al ver al vermenüme şimdi şöyle bir baktım sonra şöyle bir kolanya kokladım . bu iştah açıklığı ve koku alma duyusuyla bence ben de corona yokturhasta insan bu kadar yer mi bence ı-ıhhhhh
Evet :)29 dan editledim dimi onuda :))
76,6Doğru diyorsun canım.
kaç kiloyla başlamıştın diyete?
Teşekkür ederim canımGüzel bir gün olmuş
Evet canım protein ağırlığı az olmuş.. Bu hafta 500 Gr gitti.. Bundan sonra dikkat ederim canımSelam canim esim etiket yapmayi unutma lutfen gozden kacirabilirim menunu
Nasil bir beslenme duzenin var bilmiyorum ama yavas yavas ogrenecegim protein bakimindan az geldi bana
Sabah iki yumurta
Aksam tam bir ogunlee beslensen vucudun kitlikta zannedip kilo vermene engel olabilir
Kilo vermen nasil hafta da kac gram gidiyor mesela
Bende menumu ilistireyim
Sabah
2 dilim ekmek
5 ceviz
2 tk bal
2 tk labne
Aksam
1 tabak makarna
5 6 kasik yogurt
Su 6 bardak
Spor 5000 adim 250 puan
Ha sen niye protein tuketmedin dersen gec kalktim esim yemis h yumurtalari
Aksam ustu komşular gelmisti makarna ile gecistirdim bu aksam yarindan itibaren eski tanss i goreceniz
Merdane isinide veraya biraktim kalan sakin kaptan olacam
Tamam canım anlaşıldı4. Takımın çıtır mı çıtır kızları bu hafta eş yarışına döndük. Eş yarışında puanlar eşlerle ortak toplanır. Eşler birbirlerini motive eder. Gerekirse ufak cezalar kesip eşinin kaçamaklarına ya da yaptığı yanlış artı çıkmasına sebep olacak bişeyde nazikçe uyarır. Menülerinize beni ve eşlerinizi etiketlemeniz gerekir. Kaçamaklarınızdan 200 300 puan düşürülecek. Unutmayın sadece sizin değil eşinizin emeğinden de düşücek bu puan. Su yarışına devam edelim mi? Ben etme taraftarıyım ama yok derseniz etmeyiz. Spor olarak belirli bir yarışımız yok 1.sayfada yer alan tablodaki her türlü puan türünden aktiviteyi yapıp puanını yazmanız yeterli.
Evet canım sebze olmamış bugünSelam canim
Butun ögünler karbonhidratli olmus. Sende benim gibi Sebze /salata tuketmemissin bugun.
Yarin telafi edelim bu kismi. Suyuda arttir
Elinize saglik es listesi icin
Begendim hepsini. Sadece sende de Sebze /salata yok
1tabak Makarna cok olmuuuus
Su az olmuus
Sende de yok yesillik /salata
Teşekkürler canımEvde ekmek olmuyor genelde annemde bulunca yedimyemedigimiz için kufleniyor sadece sandvich ekmeği oğlum için dolapta bulunuyor ama ben bu sabah tam tahıllı wasa yedim 2 dilim wasa 1 dilim ekmek ediyor oda olmaz mı eşim
Güzel menu canım afiyet olsun
Süpersin eşim kim tutar bizi :)Bende menümü yazayım
Sabah 2 köz kapya tulum peyniri ekmeksiz menemen 3 yk
Öğle 1 nar
Akşam fırında sebze salata 4 tavuk köftesi
Su 2 lt 3 yapcam onu yatana kadar
Sporumu da gece yazayım hepsi bitsin şimdilik 4 mile lesliedeyim ama core egzersizi yapmak istiyorum.
North River Arrietty_
yorgun bir anneanne gibi değil genç kız menüsü sporu@_Vera_ ,Arrietty_
Sevgili @pisi pisi kopatim senden n'aber?
Yorgun bir
anneanneden herkese selamlar...
Gozum acilir acilmaz, limonlu ve pekmezli su icildi.
KAHVALTI:
3.5 y.kasigi sade yulaf
1 y.kasigi dut kurusu
3 cig findik kirilmis
3 badem kirilmis
1 bardak sut
ARA:
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis karnabahar uzerine
Pul biberli ve 1 t.kasigi zeytinyagli yogurt
ARA:
Sade kahve, yaninda 1 adet kuru incir
AKSAM:
Patlican musakka
1 bardak kefir
Limon dilimli yesil cay
Saat 20.00 gibi bir tane elma yerim.
SU: Is yaptikca 2.5 lt ictim, yatana kadar da kalani biter
Yani 3 lt...
SPOR:
4.5 saat dip kose temizlik
270×2=540
20 dk diz egzersizi
20×3=60
540+60= 600 puan
Ne leslie, ne de yuruyus icin halim kalmadi.
Bugun de boyle olsun...
Keto yu bilmem ama bence güzelBugün menümü yazayım ketoya uygun olmuşmu bi bak bakalım sevgili eşimJaneRizzoli
Sabab 4 kaşık kadar menemen
1 dilim beyaz peynir ve biraz tulum peyniri
2 tane zeytin yeşillik ve domates salatalık
Öğlen 2 tane ceviz 2 tane kuru erik 1 kuru incir hindistancevizi yağlı sade türk kahvemle beraber
Akşam haşlanmış et ve yanında bi kase yoğurt
Suyum 3 lt
Spor 3000 adım 2 mile leslie
Arrietty_ @_Vera_
tek öğün yesem galiba daha çok yerim yada oructaki gibi yiyemem hiç denemedim :)Iyi aksamlar kizlar
Anonimmm esim nerelerdesin
Ben bugun de OMAD yani tek ogun yaptim
Sabah 400ml tuzlu su ictim
Ardindan Yarim limonlu 400 ml su
Sonra gun icinde normal su ile devam ettim
1 kupa kupa filtre kahve
1 kupa matcha ve limonlu yesil cay da ictim
Aksam yemegim 17 de
6 kofte
Yogurtlu Semizotu oldu
Doymasam Badem de yiyecektim ama doydum
Spor
45 dk bikeerg 315 puan
10bin adim 500 puan
Su 2,8 L
@_Vera_Birgaripanne Anonimmm
Süpersin canım floor yapamadım ben bugün eşim geldi dışarı çıkmak zorunda kaldı kızda durmadıNorth River nerelerdesin eşim. 4 mile leslie cepte şimdi gidip biraz daha spor yapcam leslie floor ve bacak felan yaparım belki bilmiyorum
Karbon var ama sporda şahaneİyi akşamlar
Sabah kahvaltı yapmadın çünkü işe geç kaldım
Saat birde 1 küçük ev yapımı poğça yanında şekersiz çay
Akşam fırında patates tavuk sebze karışık yemek bir tabak bide 5 yk bulgur pilavı
Salata
2.5 lt su
2 saat yürüyüş
4 ml leslie
500 ipsiz ip atlama
@OzlemlerhayallarArrietty_ Birgaripanne @_Vera_
İyi akşamlar
Sabah kahvaltısı:Bir haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek,bir küçük dilim kaşar,bir edet incir reçeli
Ara:Sütlü kahve
Saat birde 1 dilim yağsız yumurtalı ekmek,yarım nar ve bir dilim hafif haşlanmış ayva
Akşam fırında baharatlı tavuk,iki dilim ekmek
Çok az ay çekirdeği
2.5 lt su
Şekersiz çay
45 Dk yürüyüş
Afiyet olsun
. İnşallah degilsindir ama yakalanmamakta artık mucize gibi oldukızlar iyi akşamlar bir kaç gündür aktif olamadım , menü de yazamadım . biraz boğazım ağrıyor şimdi baş ağrısı da başladı psikolojikte olabilir belki. aynı odada çalıştığım arkadaş az önce pozitif çıkmış . yarın işe gidince hazır hastanede çalışıyorum ben de test vermeyi düşünüyorum ama sürüntü testin den de çok korkuyorum . diyete de takıma da adapte olamıyorum . başım inşaallah psikolojik ağrıyordur , kusura bakmayın kaptanlarım
@_Vera_Arrietty_
yapalim canım bugün yapamadım ama yarından başlıyorumİncelicez eşim incelicez hiç meral etme...
Leslie floor yapalım bu hafta akşamları muhakkak
Afiyet olsunMerhaba kizlar
Bugünki menum
Sabah
1 dilim ekmek
Bı dilim peynir
Bı çatal bal
Sütlü kahve
Salatalik domates
Öğle
3 kaşık mantı
Yarım dilim baklava (ödül öğünüm)
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bı kase salata
Bı kaç tane küçük kornişon turşu
Su 2lt
Spor 30 squat
10 mekik
3000 adım (150 puan)
Birgaripanne
Arrietty_
@_Vera_
Saol canımyapalim canım bugün yapamadım ama yarından başlıyorum
Afiyet olsun
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@pisi pisi kopatim | |||||||
@_Vera_ | Ödül | ||||||
| Ödül | ||||||
B Beklenen2 | |||||||
@Sivaskayseri | |||||||
| ?? | ||||||
| |||||||
@Ozlemlerhayallar | Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | MUAF | MUAF | ||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| Ödül | ||||||
P Periannem | |||||||
| Ödül |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA |
| - | |||||||
| 200 | |||||||
@_Vera_
| 1723 | |||||||
@Ozlemlerhayallar | 2795 | |||||||
| 500 | |||||||
@pisi pisi kopatim | 1225 | |||||||
| 870 | |||||||
P
Periannem
| 250 | |||||||
| - | |||||||
| 600 |
Cok patates tuketmediysen menun guzel canimİyi akşamlar
Sabah kahvaltı yapmadın çünkü işe geç kaldım
Saat birde 1 küçük ev yapımı poğça yanında şekersiz çay
Akşam fırında patates tavuk sebze karışık yemek bir tabak bide 5 yk bulgur pilavı
Salata
2.5 lt su
2 saat yürüyüş
4 ml leslie
500 ipsiz ip atlama
@OzlemlerhayallarArrietty_ Birgaripanne @_Vera_
aksam ki ekmek fazla geldi banaİyi akşamlar
Sabah kahvaltısı:Bir haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek,bir küçük dilim kaşar,bir edet incir reçeli
Ara:Sütlü kahve
Saat birde 1 dilim yağsız yumurtalı ekmek,yarım nar ve bir dilim hafif haşlanmış ayva
Akşam fırında baharatlı tavuk,iki dilim ekmek
Çok az ay çekirdeği
2.5 lt su
Şekersiz çay
45 Dk yürüyüş
Umarim omlette un yoktur
Gecmis olsun canim umarim iyisindirkızlar iyi akşamlar bir kaç gündür aktif olamadım , menü de yazamadım . biraz boğazım ağrıyor şimdi baş ağrısı da başladı psikolojikte olabilir belki. aynı odada çalıştığım arkadaş az önce pozitif çıkmış . yarın işe gidince hazır hastanede çalışıyorum ben de test vermeyi düşünüyorum ama sürüntü testin den de çok korkuyorum . diyete de takıma da adapte olamıyorum . başım inşaallah psikolojik ağrıyordur , kusura bakmayın kaptanlarım
@_Vera_Arrietty_
Bende evi supurup leslie yapayimNorth River Arrietty_ bende spor bildirimi yapıp işlerime dönüyorum. Dağğğ gibi yığıldılar.
2 sabah 2 öğle 3 akşam olmak üzere 7 mile leslie 735 puan
12 dk pilates 84 puan
1000 adın 50 puan
Toplamda 869 puan
Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmussağ ol canım benim :) hemşire arkadaşımla konuştum şimdi o bir kaç kez korona oldu atlattı , test tecrübesi 10 un üstünde . 2 gün daha bekle dedi test için . arkadaşın testi bugün pozitif çıktıya sen de varsa 2,3 günü bulur testin pozitif çıkması dedi. sabah ki psikolojime göre karar vereceğim artık
Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmeseekmekçiye çıktı adım . bu hafta gitmedi ama sabit geldim . hatta sabah bir ara 57.4 ü gördüm kiii cuma günü 55.7 ydim yaaaabenim kadar hızlı çıkıp hızlı inen başkası var mı grupta acaba merak ediyorum .
Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmusMerhaba kizlar
Bugünki menum
Sabah
1 dilim ekmek
Bı dilim peynir
Bı çatal bal
Sütlü kahve
Salatalik domates
Öğle
3 kaşık mantı
Yarım dilim baklava (ödül öğünüm)
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bı kase salata
Bı kaç tane küçük kornişon turşu
Su 2lt
Spor 30 squat (90 puan)
10 mekik (30 puan)
3000 adım (150 puan)
Toplam 270 puan
Birgaripanne
Arrietty_
@_Vera_
Evet açlık halime denk geldi.Fark ettiğimde ikinci dilim ekmek mideme çoktan yerleşmişti.Çekirdek az vardı evde.Bulsaydım belki gözüm kararabilirdiCok patates tuketmediysen menun guzel canim
aksam ki ekmek fazla geldi bana
Cekirdek te cok az demissin ammmaa
Umarim omlette un yoktur
Ben yulafla yapiyorum gerci oda cok farkediyor mu bilmem
Gecmis olsun canim umarim iyisindir
Bende evi supurup leslie yapayim
Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmus
Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmese
Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?