Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyzoşum geçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur belirtiler psikolojiktir. Aklımız sende
sağ ol canım benim :) hemşire arkadaşımla konuştum şimdi o bir kaç kez korona oldu atlattı , test tecrübesi 10 un üstünde . 2 gün daha bekle dedi test için . arkadaşın testi bugün pozitif çıktıya sen de varsa 2,3 günü bulur testin pozitif çıkması dedi. sabah ki psikolojime göre karar vereceğim artık

ekmekçiye çıktı adım . bu hafta gitmedi ama sabit geldim . hatta sabah bir ara 57.4 ü gördüm kiii cuma günü 55.7 ydim yaaaa benim kadar hızlı çıkıp hızlı inen başkası var mı grupta acaba merak ediyorum .

7 ekim menüm
sabah : 2 yumurtadan kıymalı yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin

öğlen : istavrit
1dilim ekmek
salata

akşam : 2 muz
3 ceviz
1mandalina

su :1.5 litre
spor : 30 dk yürüyüş

@_Vera_ Arrietty_
menüme şimdi şöyle bir baktım sonra şöyle bir kolanya kokladım . bu iştah açıklığı ve koku alma duyusuyla bence ben de corona yoktur hasta insan bu kadar yer mi bence ı-ıhhhhh

7 ekim menüm
sabah : 2 yumurtadan kıymalı yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin

öğlen : istavrit
1dilim ekmek
salata

akşam : 2 muz
3 ceviz
1mandalina

su :1.5 litre
spor : 30 dk yürüyüş

@_Vera_ Arrietty_
Taktiğin güzel.Akşamı hafif geçirmişsin.

bu çok güzel bir tablo , bir mezura alıp ben de yapmalıyım hemen :)
Yap yap. Bende sabah 1L su icmeseydim alacaktim ölcüm.
Yarin sabah artik
menüme şimdi şöyle bir baktım sonra şöyle bir kolanya kokladım . bu iştah açıklığı ve koku alma duyusuyla bence ben de corona yoktur hasta insan bu kadar yer mi bence ı-ıhhhhh
Yoyo tarti derler turkcede var mi bu deyim. Al ver al ver
Insallah oyledir fyzanur
3defa test oldum ama hep bogaz agrisi yuzunden. Halbuki benim hep agrir. Astim ve alerjim var. Nerdeyse herseye alerjim var oyle olmam normalim ama hem saglik sektorunde olup birde kronik hastalik olunca insan dahada panik oluyor.

Bu istah ile imkansiz demene cok guldum. Cunku her suphelendigim de, niye hala istahim var derim :))

Güzel bir gün olmuş
Teşekkür ederim canım
Evet canım protein ağırlığı az olmuş.. Bu hafta 500 Gr gitti.. Bundan sonra dikkat ederim canım
Tamam canım anlaşıldı bence şu yarışması devam etsin
Evet canım sebze olmamış bugün
Teşekkürler canım

Merhaba kizlar

Bugünki menum

Sabah
1 dilim ekmek
Bı dilim peynir
Bı çatal bal
Sütlü kahve
Salatalik domates

Öğle
3 kaşık mantı
Yarım dilim baklava (ödül öğünüm)

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bı kase salata
Bı kaç tane küçük kornişon turşu

Su 2lt
Spor 30 squat (90 puan)
10 mekik (30 puan)
3000 adım (150 puan)

Toplam 270 puan

Birgaripanne
Arrietty_
@_Vera_

Süpersin eşim kim tutar bizi :)
yorgun bir anneanne gibi değil genç kız menüsü sporu

Keto yu bilmem ama bence güzel
tek öğün yesem galiba daha çok yerim yada oructaki gibi yiyemem hiç denemedim :)

North River nerelerdesin eşim. 4 mile leslie cepte şimdi gidip biraz daha spor yapcam leslie floor ve bacak felan yaparım belki bilmiyorum
Süpersin canım floor yapamadım ben bugün eşim geldi dışarı çıkmak zorunda kaldı kızda durmadı
Karbon var ama sporda şahane

Arrietty_ @_Vera_ Hyt-123
11. 00 1 orta boy elma
13.00 4 dilim patatesli omlet peynir zeytin
18.30 ispanakli yogurt
21.00 elma
Su 2 litre
Spor 500 ip
10.000 adim
Hyt-123 canim leslie yapamadim ayak bileklerim agridi
Afiyet olsun
. İnşallah degilsindir ama yakalanmamakta artık mucize gibi oldu

İncelicez eşim incelicez hiç meral etme...
Leslie floor yapalım bu hafta akşamları muhakkak
yapalim canım bugün yapamadım ama yarından başlıyorum

Afiyet olsun

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

Cok patates tuketmediysen menun guzel canim
aksam ki ekmek fazla geldi bana
Cekirdek te cok az demissin ammmaa
Arrietty_ @_Vera_ Hyt-123
11. 00 1 orta boy elma
13.00 4 dilim patatesli omlet peynir zeytin
18.30 ispanakli yogurt
21.00 elma
Su 2 litre
Spor 500 ip
10.000 adim
Hyt-123 canim leslie yapamadim ayak bileklerim agridi
Umarim omlette un yoktur
Ben yulafla yapiyorum gerci oda cok farkediyor mu bilmem
Gecmis olsun canim umarim iyisindir
Bende evi supurup leslie yapayim
Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmus
Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmese
Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmus

Evet açlık halime denk geldi.Fark ettiğimde ikinci dilim ekmek mideme çoktan yerleşmişti.Çekirdek az vardı evde.Bulsaydım belki gözüm kararabilirdi

@_Vera_ Ellerine saglik canim
Hyt-123 ve Mountainsgirl in karbonhidratli Ogunlerini cok buldum. 100 puan - yaparsin.

Kizlar ayriyetten minik spor cezalari da var ama gecen hafta yaptim diye olmadi. Tabloyu takip edip bakin cezaniz varmi.
Veracigim o kismi Sana birakiyorum. Kim nasil ceza almis. 50 IA mi 10 dk D mi :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…