Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Peynir
3 zeytin
Akşam
Ispanakli börek
Yogurt
Su 2.5 lt
Normalde kahvaltida ekmek yemezdim noldu bana bilmiyorum
Spor 350 ip atlama 700 p
Arrietty_ @_Vera_ Canfeb
Sevgili eşim senin menüyü göremedim nerelerdesin gizli planlar yapacaktik ama ikimizde gizlendik

Benim o kadar da karbonlu değildi aslında çünkü tepsi yemeğiydi yani içeriğinde sebze tavuk patates karışıktı ama olabilir varsa ceza
Bu takımın fazladan bir gram karbonhidrata tahammülü kalmadı bacım 1 gram karb görsek mevzu çıkıyor

Ödüllü ama güzel gün fakat puan tablomuz güncellendi canım 100 ip 10 puan 35 puan ediyor sporun. Planlarınız o kadar gizli ki sizde bilmiyorsunuz

Canimcim kusura bakma ilk sayfaya giremedim bir suredir
Estağfurullah kaptanım. Bu sabah aldığımız bir karardı sürekli aynı kişiler birinci oluyor ip yüzünden. Birincilerimizi değiştirme vakti kızlaaaarrr sözüm size

selam kizlar biktim yogunluktan, fazla giremiyorum. oglan da hafif hafif oksurmeye basladi. bi basladi mi haftalar surer. simdi corona riski diye okula da almazlarsa yandim
yeni kursa basladim okula gitmezse benim icin cok kotu olur.
menumu yarin yazacagim, pc basindan yeni kalktim, cok uykum geldi toparlayamiyorum.

Hayirli pazarlar kizlar
Bugun planda neler var bakalim? Ben sabahdan aksam yemegini aradan cikardim. Sahile yuruyuse inecegiz Öglen. Geldigim de birde Yemek derdi olmasin dedim

Kuzucuklarima kahvalti hazirlayip sporu cikaracagim aradan

Canfeb nasil oldunuz canim?
Anonimmm esim nerelerdesin? Bir basima kaldim
esmeriiim Bitti mi is tasima olayi canim?
P Periannem nasil gecti Cuma Ilk staj günü?

Gecmis olsun canim
Keske cocuklar hic hastalanmasa.
Astimi mi var?

Daha iyiyim canım sağol sorduğun için

Planımız börek yemek ama sen açık vermişsin eşim bende dün bir dilim kahvaltıda yedim
Ne güzel de eş olmususuz borekli börekli
Afiyet olsun canım börek kaç dilim de bakayım bende cuma cumartesi hic ekmek yemedim

Bu gizli plan menülerimiz tabi gerçek menülerimizi cuma tartisinda paylaşacağımızı kimse tahmin edemez aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…