Bu takımın fazladan bir gram karbonhidrata tahammülü kalmadı bacımBenim o kadar da karbonlu değildi aslında çünkü tepsi yemeğiydi yani içeriğinde sebze tavuk patates karışıktı ama olabilir varsa ceza
Ödüllü ama güzel gün fakat puan tablomuz güncellendi canım 100 ip 10 puan 35 puan ediyor sporun. Planlarınız o kadar gizli ki sizde bilmiyorsunuzBugünkü menüm sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Peynir
3 zeytin
Akşam
Ispanakli börek
Yogurt
Su 2.5 lt
Normalde kahvaltida ekmek yemezdim noldu bana bilmiyorum
Spor 350 ip atlama 700 p
Arrietty_ @_Vera_ Canfeb
Sevgili eşim senin menüyü göremedim nerelerdesin gizli planlar yapacaktik ama ikimizde gizlendik
Ip atlayasim kacti su anÖdüllü ama güzel gün fakat puan tablomuz güncellendi canım 100 ip 10 puan 35 puan ediyor sporun. Planlarınız o kadar gizli ki sizde bilmiyorsunuz
Puan tablomuzu değiştirdik. İp atlama ile çok fazla puan toplanıp diğer sporları yapanlara haksızlık oluyordu.Canimcim hesapmi yanlis oldu
Canimcim kusura bakma ilk sayfaya giremedim bir suredirPuan tablomuzu değiştirdik. İp atlama ile çok fazla puan toplanıp diğer sporları yapanlara haksızlık oluyordu.
Estağfurullah kaptanım. Bu sabah aldığımız bir karardı sürekli aynı kişiler birinci oluyor ip yüzünden. Birincilerimizi değiştirme vakti kızlaaaarrr sözüm sizeCanimcim kusura bakma ilk sayfaya giremedim bir suredir
Vay canina bileydim 35 puan icin atlamazdim bileÖdüllü ama güzel gün fakat puan tablomuz güncellendi canım 100 ip 10 puan 35 puan ediyor sporun. Planlarınız o kadar gizli ki sizde bilmiyorsunuz
Aynen ya bi daha da atlamamIp atlayasim kacti su an
Gerci ben ip atlamiyorum ki
Sen leslie yap çare leslieAynen ya bi daha da atlamam
Keşke bu değişiklik benim birinciliği kıl payı kaçırdığım ve senin deli gibi zıpladığın hafta olsaydıPuan tablomuzu değiştirdik. İp atlama ile çok fazla puan toplanıp diğer sporları yapanlara haksızlık oluyordu.
Gecmis olsun canimselam kizlar biktim yogunluktan, fazla giremiyorum. oglan da hafif hafif oksurmeye basladi. bi basladi mi haftalar surer. simdi corona riski diye okula da almazlarsa yandim
yeni kursa basladim okula gitmezse benim icin cok kotu olur.
menumu yarin yazacagim, pc basindan yeni kalktim, cok uykum geldi toparlayamiyorum.
Geldim geldim
Daha iyiyim canım sağol sorduğun içinHayirli pazarlar kizlar
Bugun planda neler var bakalim? Ben sabahdan aksam yemegini aradan cikardim. Sahile yuruyuse inecegiz Öglen. Geldigim de birde Yemek derdi olmasin dedim
Kuzucuklarima kahvalti hazirlayip sporu cikaracagim aradan
Canfeb nasil oldunuz canim?
Anonimmm esim nerelerdesin? Bir basima kaldim
esmeriiim Bitti mi is tasima olayi canim?
P Periannem nasil gecti Cuma Ilk staj günü?
Planımız börek yemek ama sen açık vermişsin eşim bende dün bir dilim kahvaltıda yedimBugünkü menüm sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Peynir
3 zeytin
Akşam
Ispanakli börek
Yogurt
Su 2.5 lt
Normalde kahvaltida ekmek yemezdim noldu bana bilmiyorum
Spor 350 ip atlama 700 p
Arrietty_ @_Vera_ Canfeb
Sevgili eşim senin menüyü göremedim nerelerdesin gizli planlar yapacaktik ama ikimizde gizlendik
AYnenBu takımın fazladan bir gram karbonhidrata tahammülü kalmadı bacım1 gram karb görsek mevzu çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?