Çok şükür evimdeyim canım, halsizlik var bolcsYaaa çok geçmiş olsun canım durumun iyidir inşallah ya çok üzüldüm
G GCA canımm nasıl oldun? Umarım her şey yolundadır merak ediyoruz seni.
@MotivatedAlready nasıl gidiyor çıtır hayatın? Nasılsın?
@Ruhumunfreski canım sen bizi unuttun galibamerak ediyoruz umarım bir sıkıntı yoktur.
@Yawrukush hep sen mi hal hatır sormaca yapcaksın bugün de ben seni sorayım
(Sabah 400ml tuzlu su ictim)Bu vücudunun virüs ve bakterilerle savaşmasını da sağlar.Güzel bir alışkanlık.Iyi aksamlar kizlar
Anonimmm esim nerelerdesin
Ben bugun de OMAD yani tek ogun yaptim
Sabah 400ml tuzlu su ictim
Ardindan Yarim limonlu 400 ml su
Sonra gun icinde normal su ile devam ettim
1 kupa kupa filtre kahve
1 kupa matcha ve limonlu yesil cay da ictim
Aksam yemegim 17 de
6 kofte
Yogurtlu Semizotu oldu
Doymasam Badem de yiyecektim ama doydum
Spor
45 dk bikeerg 315 puan
10bin adim 500 puan
Su 2,8 L
@_Vera_Birgaripanne Anonimmm
(Sabah 400ml tuzlu su ictim)Bu vücudunun virüs ve bakterilerle savaşmasını da sağlar.Güzel bir alışkanlık.
Sporlarin harika suyunda guzel.İyi akşamlar
Sabah kahvaltı yapmadın çünkü işe geç kaldım
Saat birde 1 küçük ev yapımı poğça yanında şekersiz çay
Akşam fırında patates tavuk sebze karışık yemek bir tabak bide 5 yk bulgur pilavı
Salata
2.5 lt su
2 saat yürüyüş
4 ml leslie
500 ipsiz ip atlama
Alp_BuRc Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_
Canım kovid misinkuzum çok şükür evimdeyim. Tat-koku kaybım yok. Baş ağrım ve göğüs ağrım azaldı. Ama çok halsizim. Yatıyorum sürekli. Bişey yemek de istemiyor canım ama yiyorum
Ben uzun süre tek öğün beslendim, son haftalar biraz karışık oldu, az yemeğe ve dikkat etmeye gayret gösterdim ama galiba vücudum bıkkınlık dönemine girdiSen verıyorsun canımm merak etme
Hızla kurtulursunn
Ayy artı cıkmazsam sukredecem bılıyomusun
Sen ne tur beslenme uyguluyorsun ben ıkı oğün yapıyordum ama 3 gunluk bır yumurta detoksuna gıresım var benı o toparlar ancak
Tekrar geçmiş olsun canımkuzum çok şükür evimdeyim. Tat-koku kaybım yok. Baş ağrım ve göğüs ağrım azaldı. Ama çok halsizim. Yatıyorum sürekli. Bişey yemek de istemiyor canım ama yiyorum
hoş geldin canım . geldim de çok aktif olamadım . sen neyi bekliyorsun başla hemen ?fyzanur canım sende takıma geri dönmüşsün. Nasılsın? Nasıl gidiyor iş yerindeki sorunlar umarım çözülmüştür. Ben başladığım yere geri döndüm maalesef 70lerdeyim. Bende en kısa zamanda takıma geri döneceğim.
ayyy bu mesajı okuyunca kendimden utandımMountainsgirl bu hafta sana pek aktif olmayan bir eş verdik ama bu hafta deneme süren olduğu için.Daha önceden katılıp eş olup sonra hiç gelmeyen ve eşini madur eden üyelerimiz oldu maalesef.Bunun önüne geçmek için bu hafta sadece deneme sürendesin.Aktif bir şekilde takıma gelirsen haftaya seni daha aktif biriyle eş yaparız. Deneme süresi sana özel değil bu arada tüm yeni üyelere Kadınlar kulübünden gelen bir kural.
Yaa beni yanlış anlama lütfen gün içinde takıma girip aktif şekilde eşine ve takımdakilere yazamıyorsun haklı olarak iş yoğunluğun var elbette. Böyle zamanlarda genelde iş yoğunluğu olan üyeleri eş yapmak isterim. Çünkü aynı zamanlarda yazıp birbirlerine akşamları destek olabiliyorlar. Örneğin gün içinde sürekli yazan aktif olan bir üye yalnız kalıyor akşam eşi gelene kadar. Bu yüzden söyledim. Bana kırılma lütfen yanlış anlama. Çok üzülürüm çünkühoş geldin canım . geldim de çok aktif olamadım . sen neyi bekliyorsun başla hemen ?
ayyy bu mesajı okuyunca kendimden utandım
çok haklısın , diğer kişilere haksızlık etmek istemem . çok iyi yapmışsın tabiki . yok yok sana demedim kendime kızdım aktif değilim diye :)Yaa beni yanlış anlama lütfen gün içinde takıma girip aktif şekilde eşine ve takımdakilere yazamıyorsun haklı olarak iş yoğunluğun var elbette. Böyle zamanlarda genelde iş yoğunluğu olan üyeleri eş yapmak isterim. Çünkü aynı zamanlarda yazıp birbirlerine akşamları destek olabiliyorlar. Örneğin gün içinde sürekli yazan aktif olan bir üye yalnız kalıyor akşam eşi gelene kadar. Bu yüzden söyledim. Bana kırılma lütfen yanlış anlama. Çok üzülürüm çünkü
Kullanici | Baslangic | Toplam -cm | Kol | Gögüs | Bel | Kalca/Basen | Bacak | Göbek | Kilo |
| 07.11.20 | 32 | 92 | 93 | 100 | 56 | 95 | 67.4 | |
| 07.11.20 | 31 | 97.5 | 92.5 | 122 | 62 | 104 | 84.0 | |
E English_teacherrr | 07.11.20 | 43 | 100 | 100 | 73 | 119 | 104.1 | ||
| 26.06.20 | - 45 cm | 87 | 65 | 92 | 52 | 71 | 64.2 | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?