Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzum çok şükür evimdeyim. Tat-koku kaybım yok. Baş ağrım ve göğüs ağrım azaldı. Ama çok halsizim. Yatıyorum sürekli. Bişey yemek de istemiyor canım ama yiyorum

Iyi aksamlar kizlar
Anonimmm esim nerelerdesin

Ben bugun de OMAD yani tek ogun yaptim

Sabah 400ml tuzlu su ictim
Ardindan Yarim limonlu 400 ml su

Sonra gun icinde normal su ile devam ettim
1 kupa kupa filtre kahve
1 kupa matcha ve limonlu yesil cay da ictim

Aksam yemegim 17 de
6 kofte
Yogurtlu Semizotu oldu

Doymasam Badem de yiyecektim ama doydum

Spor
45 dk bikeerg 315 puan
10bin adim 500 puan

Su 2,8 L

@_Vera_ Birgaripanne Anonimmm

Eklentiler

• IMG_20201107_165857_824.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 22
(Sabah 400ml tuzlu su ictim)Bu vücudunun virüs ve bakterilerle savaşmasını da sağlar.Güzel bir alışkanlık.

İyi akşamlar
Sabah kahvaltı yapmadın çünkü işe geç kaldım
Saat birde 1 küçük ev yapımı poğça yanında şekersiz çay
Akşam fırında patates tavuk sebze karışık yemek bir tabak bide 5 yk bulgur pilavı
Salata
2.5 lt su
2 saat yürüyüş
4 ml leslie
500 ipsiz ip atlama

Alp_BuRc Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_

Sporlarin harika suyunda guzel.
biraz karbonhidrat agirlikli beslenmissin ama sporun ve suyun dengelemistir.

İyi akşamlar
Sabah kahvaltısı:Bir haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek,bir küçük dilim kaşar,bir edet incir reçeli
Ara:Sütlü kahve
Saat birde 1 dilim yağsız yumurtalı ekmek,yarım nar ve bir dilim hafif haşlanmış ayva
Akşam fırında baharatlı tavuk,iki dilim ekmek
Çok az ay çekirdeği
2.5 lt su
Şekersiz çay
45 Dk yürüyüş

Ben uzun süre tek öğün beslendim, son haftalar biraz karışık oldu, az yemeğe ve dikkat etmeye gayret gösterdim ama galiba vücudum bıkkınlık dönemine girdi kaptanımın yüksek müsaadesiyle hafta sonunu free takılıp diyeti düşünmeyerek geçireceğim. Pazartesi allah kerim sanırım yine if uygulayabilirim. Yumurta detoksundan olumlu sonuç almışsın, tekrar onu deneyebilirsin bence yada kabak detoksunu uygula ondan da iyi sonuçlar alıyor yapanlar.
kuzum çok şükür evimdeyim. Tat-koku kaybım yok. Baş ağrım ve göğüs ağrım azaldı. Ama çok halsizim. Yatıyorum sürekli. Bişey yemek de istemiyor canım ama yiyorum
Tekrar geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
hoş geldin canım . geldim de çok aktif olamadım . sen neyi bekliyorsun başla hemen ?
ayyy bu mesajı okuyunca kendimden utandım

hoş geldin canım . geldim de çok aktif olamadım . sen neyi bekliyorsun başla hemen ?

ayyy bu mesajı okuyunca kendimden utandım
Yaa beni yanlış anlama lütfen gün içinde takıma girip aktif şekilde eşine ve takımdakilere yazamıyorsun haklı olarak iş yoğunluğun var elbette. Böyle zamanlarda genelde iş yoğunluğu olan üyeleri eş yapmak isterim. Çünkü aynı zamanlarda yazıp birbirlerine akşamları destek olabiliyorlar. Örneğin gün içinde sürekli yazan aktif olan bir üye yalnız kalıyor akşam eşi gelene kadar. Bu yüzden söyledim. Bana kırılma lütfen yanlış anlama. Çok üzülürüm çünkü

kızlar iyi akşamlar bir kaç gündür aktif olamadım , menü de yazamadım . biraz boğazım ağrıyor şimdi baş ağrısı da başladı psikolojikte olabilir belki. aynı odada çalıştığım arkadaş az önce pozitif çıkmış . yarın işe gidince hazır hastanede çalışıyorum ben de test vermeyi düşünüyorum ama sürüntü testin den de çok korkuyorum . diyete de takıma da adapte olamıyorum . başım inşaallah psikolojik ağrıyordur , kusura bakmayın kaptanlarım
@_Vera_ Arrietty_

Menü
Sabah
Eki Görüntüle 2717074
Öğle
ton balıklarımi oğlum yedi bana salatası kaldı sadece

Ara
1 kupa sade kahve
3 tane misketten küçük naneli bitter draje

Akşam
Haşlanmış brokoli karnabahar
1.5 avuç kadar hindi ızgara

Su:2.5 lt spor: 2 mile Leslie + ev temizliği 220+210 = 430 puan @_Vera_ Arrietty_ Birgaripanne

çok haklısın , diğer kişilere haksızlık etmek istemem . çok iyi yapmışsın tabiki . yok yok sana demedim kendime kızdım aktif değilim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…