- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Es listesini ben hazirliyorum canim tekrar paylasayimVeracım benim eşim kimdi unuttum.O da bana yazmayınca grupta bakındım yazını bulamadım.
Ben yokum burda.Dün bir eş yazılmıştı ama unuttum.Es listesini ben hazirliyorum canim tekrar paylasayim
JaneRizzoli E English_teacherrr
Canfeb B Beklenen2
@_Vera_North River
Hyt-123 Alp_BuRc
@Arietty_Anonimmm
Sismaniye CanTorun
Birgaripyolcu06 Birgaripanne
P Periannembnnu
esmeriiim E-brulim
Aaa atlamisim ben feysanur olabilir mi acaba gece uykulu uykulu gormemisimBen yokum burda.Dün bir eş yazılmıştı ama unuttum.
O zaman sıfır kalorili olmus ikimizin menusudeKesinlikle öyle ıspanak kalorisinden sayarızyufkanın kalorisi 0 zaten kız bende ödül olarak ıspanaklı börek yediydim
Ne 6 mil mi vayyyyy bn şok@_Vera_ süpersin ne yaptın sen nasıl yaptın o dizler nasıl dayandı 6 mile Leslie 10000 adım ediyor gençken yapardımondan biliyorum sen ucmussun bugün
Ben ödül ne yedim kuzu kucucuk bitterimi ödül mü saydinben odulsuzum bu hafta ödül modül yok bans
Iyi gecelerTamam teşekkürler.Herkese iyi geceler.
Merhaba yorgunluktan ancak girebildim. Sizin eşinizBen yokum burda.Dün bir eş yazılmıştı ama unuttum.
İyi geceler yarın görüşmek üzere.Tamam teşekkürler.Herkese iyi geceler.
Ben her şeyi ödül sayarım kendine gaddar bir eş seçtinnnn@_Vera_ süpersin ne yaptın sen nasıl yaptın o dizler nasıl dayandı 6 mile Leslie 10000 adım ediyor gençken yapardımondan biliyorum sen ucmussun bugün
Ben ödül ne yedim kuzu kucucuk bitterimi ödül mü saydinben odulsuzum bu hafta ödül modül yok bans
Merdanemi alam daMenum
Sabah
Ceyrek pide
7 catal menemen
Aksam
1 kase kelle paca
5 kasik tavuklu patates
Su 6 bardak
Spor 8000 adim 400 puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Ödüller de yapılmış haftaya tammm gaz hazırızMerhaba kizlar
Bugünki menum
Sabah
1 dilim ekmek
Bı dilim peynir
Bı çatal bal
Sütlü kahve
Salatalik domates
Öğle
3 kaşık mantı
Yarım dilim baklava (ödül öğünüm)
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bı kase salata
Bı kaç tane küçük kornişon turşu
Su 2lt
Spor 30 squat (90 puan)
10 mekik (30 puan)
3000 adım (150 puan)
Toplam 270 puan
Birgaripanne
Arrietty_
@_Vera_
Cezami bekliyoreeeMerdanemi alam dakarbonhidratlar havada uçmuşşşş
Arkadaşın biliyorsa bekle o zaman bir kaç gün canım. Şimdi rahat bir uyku çek inşallah sabaha hiç bir şeyin kalmazsağ ol canım benim :) hemşire arkadaşımla konuştum şimdi o bir kaç kez korona oldu atlattı , test tecrübesi 10 un üstünde . 2 gün daha bekle dedi test için . arkadaşın testi bugün pozitif çıktıya sen de varsa 2,3 günü bulur testin pozitif çıkması dedi. sabah ki psikolojime göre karar vereceğim artık
İyiyim şükür canım, diyete son hafta ilerleme olmadı bende kendime tatil verdim iki günebrucum nasılsın canım, nasıl gidiyor diyetin :)
Harika bir sonuç elde etmişsin76,6
Elhamdulillah :)
Sen benim bi öncesi-sonrası halimi görsen
Şok olursun :)
Anası-kızı gibi oldu
YOk çok değildi tepsi yeöeğiydi yani en fazla 5 ince dilim vardı vallaCok patates tuketmediysen menun guzel canim
aksam ki ekmek fazla geldi bana
Cekirdek te cok az demissin ammmaa
Umarim omlette un yoktur
Ben yulafla yapiyorum gerci oda cok farkediyor mu bilmem
Gecmis olsun canim umarim iyisindir
Bende evi supurup leslie yapayim
Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmus
Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmese
Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmus
Benim o kadar da karbonlu değildi aslında çünkü tepsi yemeğiydi yani içeriğinde sebze tavuk patates karışıktı ama olabilir varsa cezam çekerim@_Vera_ Ellerine saglik canim
Hyt-123 ve Mountainsgirl in karbonhidratli Ogunlerini cok buldum. 100 puan - yaparsin.
Kizlar ayriyetten minik spor cezalari da var ama gecen hafta yaptim diye olmadi. Tabloyu takip edip bakin cezaniz varmi.
Veracigim o kismi Sana birakiyorum. Kim nasil ceza almis. 50 IA mi 10 dk D mi :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?