Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyzoş ne yaptın bacım sen sonunda şaka yaptım yazacaksın sandım akşam ara öğün yorumsuz
kızlar az önce çalıştığım 2.kişi de pozitif çıkmış. zaten 4 kişi çalışıyoruz aynı odada sabah erkenden test vermeye gideceğim
Ahh çok geçmiş olsun canım inşallah negatif gelirsin bağışıklığını güçlü tut bol su iç

Şuan mastherchef i izleyen biri olarak bnde çiğ köfte olarak belirledim valla ağzım sulandı resmen
O zaman hic acmayim

kızlar az önce çalıştığım 2.kişi de pozitif çıkmış. zaten 4 kişi çalışıyoruz aynı odada sabah erkenden test vermeye gideceğim
Sakin ol canim umarim yoktur birseyin bol bol portakal suyu ic

ayy yarın görecez bakalım sabahtan test vermeye gideceğim. tek korkum anneme babama bulaşmış olması. kronik hastalıkları var atlatmaları çok zor ,Allah korusun

Odul ogunumu belirledim cigkofte

Bende 80 li kilolarda hafta basi hep arti gelirdim cumaya gecer nerde hata yaptigini daha iyi bilirsin

Labneli biberler cig mi kaptanim
İnşallah canım

Menum
sabah fotoda
Aksam
1 tabak nohut sulusu
3 4 kasik bulgur pilavi
Su 6 bardak vucudun ihtiyaci azaldi sanirim
Spor
6000 adim 300 puan
20 mekik kac puan olduguna bakamadim
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Menü az mı olmuş sanki yeterli geldi mi canim sanki biraz ara öğün yapsan süt yoğurt meyve kuruyemiş vs.Birde evet su az olmuş baya

ayy yarın görecez bakalım sabahtan test vermeye gideceğim. tek korkum anneme babama bulaşmış olması. kronik hastalıkları var atlatmaları çok zor ,Allah korusun
Umarım bişey çıkmaz çok geçmiş olsun

Bugünkümenüm
Sahur
4 yk yesil fasulye
2 yk makarna
Iftar
1 karni yarık
1 kase corba
1 dilim ekmek
Cacik
Su 2.5 lt
Spor sadece 2000 adim başım ağrıyor yapamadim malesef
Makarna fazla değil güzel bir gün olmuş

Menum
sabah fotoda
Aksam
1 tabak nohut sulusu
3 4 kasik bulgur pilavi
Su 6 bardak vucudun ihtiyaci azaldi sanirim
Spor
6000 adim 300 puan
20 mekik kac puan olduguna bakamadim
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripyolcu06
Kaptanım menülerin hep karb üzerine gidiyor. 2 gündür makarna pilav bugün nohut karb pilav karb sabah iyi olmuş ama su miktarın az vücudunun her zaman 2. 5 3 lt ye ihtiyacı var

Çok güzel bi gün olmuş

Tek kelimeyle muhteşem

Karbonhidrat çooookkkkk

Valla hayir miydi serr miydi bilemiyorum feyzosum. Bunu cuma tartisi gösterecek
Canim insallah bir sey cikmaz. Bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…