Cok az yemissin
Vucudu deli sasirttin bence :) afiyet olsun ödül secenekleri iyiymis
Ah canim benimBilmiyorum karaciğeri kötü olan kuzeniminde durumu kötüymüş daha çok geç 22 yaşında ona çok üzüldüm bilmiyorum hiç güzel bir gün değil çok kötü bir günn
Piko da ödülün mu oldu :))İyi akşamlar hanımlar
Cuma menüm
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim beyaz peynir
Domates+ roka+ kapya biber
Ara
3yk yoğurt + 1 tane Trabzon hurması + 5 badem
Ara
1 tane piko ( 89kaloriymiş) Türk markette görünce aldım + filtre kahve
Akşam
Fırında kabak mücver+ yoğurt
Su: 2lt
Spor: 12000adım: 600puan
Mountainsgirl
Yeni eşim merhababu hafta güzel sonuçlar alırız inş
Afiyet olsun
Saol canim. Iyi suan. Yatmadan agri kesici aldi. Yatinca agrimaya basladi ki doktor da kafasi asagi gelince agrir demistiGeçmiş olsun canım. Nasıl oldu şimdi?
Canim uzulme bu kadar.Tebrik ederim canım çok sevindim adına ben arti ciktim malesef çok üzgünüm
4unuzude tebrik ederimSpor yarışı 1.lerimiz normalde
Hyt-123 ve Alp_BuRc olacaktı ancak ödül ile araya fark atarak CanTorun ve @pisi pisi kopatim birinci oldular tebrikler kızlar.
Teşekkür ederim canımCok az yemissin
E English_teacherrr canim bu hafta en cok sen kilo vermissin
Tekrar tebrik ederim seni
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 548. ETAPEn Büyük TÜRKİYE ( 8 Aralık - 15 Aralık ) ***1. TAKIM 548.ETAP*** ETAP İKİNCİSİ bluegreeneyes (60/60/0/%0 ) 535. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 16 ya bölündü Gunayfur (63.7/62.8/0.9/%1.41) Caroline84 (86.5/85.9/0.6/%0.69) zms...www.kadinlarkulubu.com
Ay ne güzelDenizcim iyiyim canim sen nasilsin?
Evet sinava calisiyorum, cocuklarimi buyuttum ,artik is hayatina donme zamani
Şükür canım inşallah daha da iyi olur. Akşam ağrısı vardı yazmışsın, nasıldı geceniz uyuyabildiniz mi?
Güzel olmuş canım afiyet olsun. Ne pişimden vazgeçerim ne diyetimden, hem yerim hem veririm hesabı senin ki
Yok ya aniden çıktı bu hastalık anlamadıkVucudu deli sasirttin bence :) afiyet olsun ödül secenekleri iyiymis
Ah canim beniminsallah bu zor sureci biran önce atlatirsiniz. Dogustan mi rahatsizligi var kuzenin?
Rabbim en Kisa zamanda tekrar saglikli hamile kalmani nasip etsin. Sac boyadim benim yuzumden demissin sanki. Hic oyle dusunme. Ikinci de Bende farkinda olmadan actirmak icin Siyah saclarimi baya islemden gecmisti. Dusun maruz kaldigim kimyasala. Saglikli ise tutunuyor diye dusun
Piko da ödülün mu oldu :))
Menu ve adim harika
Biz grupda su, suyu 2 litre den fazla icsek ne iyi olacak. Ama zor ya
Afiyet olsun
ES olmusuz yine
Saol canim. Iyi suan. Yatmadan agri kesici aldi. Yatinca agrimaya basladi ki doktor da kafasi asagi gelince agrir demisti
Bugün yine tartıldım 77.6 kg geldimGüzel olmuş canım afiyet olsun. Ne pişimden vazgeçerim ne diyetimden, hem yerim hem veririm hesabı senin kiDoğru da aslında biliyor musun, diyeti bıraksan bu şekilde beslenerek devam edebilirsin, kilo da almazsın.
Zaten yerken de, ye ye bitmiyor.Uuu sen Bermuda şeytan ucgeninde kaldınen iyisi sen kendini tut ben kızda ilk 6 ay almadım verdim hatta hamileliği fırsata cevir ben seni tutuyorum elticim :)
Bence güzel tablo ama zor oluyorsa size herşey uyar bana şahsen
Afiyet olsun canım
Herşey çok güzel ama kahvaltı oku oku bitmedi
afiyetle
Kizzzz böyle mi ezecegiz @_Vera_ ile eşini . Ödül say yarın yoluna devam canım çok oldu filan diye düşünme pozitif fikirler gönderelim beynimize
Hayirli sabahlar
Saol canim. 1-2 uyandi ama agridan degil. kulaginin ustune yatinca uyandirdim birinde de kendi uyandi.️ Günaydınlar ️
Şükür canım inşallah daha da iyi olur. Akşam ağrısı vardı yazmışsın, nasıldı geceniz uyuyabildiniz mi?
Tekrar cok cok gecmis olsun. Insallah atlatir kuzen deYok ya aniden çıktı bu hastalık anlamadıknasip ya sağlıklı olsaydı tutunurdu bana hem o cennette bekliyor beni biliyorum Kurban olduğum Allahtan gelen herşey başım gözüm üstüne
Canım nasıl oldun? Biraz toparlayabildin mi kendini? Kuzenin için Allahtan şifa dilerim, inşallah iyileşir.Yok ya aniden çıktı bu hastalık anlamadıknasip ya sağlıklı olsaydı tutunurdu bana hem o cennette bekliyor beni biliyorum Kurban olduğum Allahtan gelen herşey başım gözüm üstüne
Maşallah çok güzel ilerliyorsunBugün yine tartıldım 77.6 kg geldim
Çok şükür sevindim, belki bugün sende biraz uyuyabilirsin. Kardeşin gelecekmiş gözün aydın canım.Hayirli sabahlar
afiyet olsun. Bence sizdeCanTorun abla gibi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu cozmussunuz
Saol canim. 1-2 uyandi ama agridan degil. kulaginin ustune yatinca uyandirdim birinde de kendi uyandi.
Ben uyuyamadim tabi
Neyseki evdeyim
Tekrar cok cok gecmis olsun. Insallah atlatir kuzen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?