Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menüm sabah
2 dilim ekmek
Tereyagi biraz peynir
Aksam
Kiymali yumurta
Su 2.5 lt
Spor 4000 adım 200 puan
@_Vera_ Arrietty_
Cok az yemissin

E English_teacherrr canim bu hafta en cok sen kilo vermissin
Tekrar tebrik ederim seni

Vucudu deli sasirttin bence :) afiyet olsun ödül secenekleri iyiymis
Bilmiyorum karaciğeri kötü olan kuzeniminde durumu kötüymüş daha çok geç 22 yaşında ona çok üzüldüm bilmiyorum hiç güzel bir gün değil çok kötü bir günn
Ah canim benim insallah bu zor sureci biran önce atlatirsiniz. Dogustan mi rahatsizligi var kuzenin?
Rabbim en Kisa zamanda tekrar saglikli hamile kalmani nasip etsin. Sac boyadim benim yuzumden demissin sanki. Hic oyle dusunme. Ikinci de Bende farkinda olmadan actirmak icin Siyah saclarimi baya islemden gecmisti. Dusun maruz kaldigim kimyasala. Saglikli ise tutunuyor diye dusun

Piko da ödülün mu oldu :))
Menu ve adim harika
Biz grupda su, suyu 2 litre den fazla icsek ne iyi olacak. Ama zor ya
Menum
Sabah 2 buyuk krep 1 yk bal peynir (nasil ozlemisim )
Ara elma yogurt
Aksam 2 kofte 3 yk fasulye salatasi 2 b ayran
Su 2.5 litre
Spor 3000 adim
Arrietty_ @_Vera_
Afiyet olsun
ES olmusuz yine
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu şimdi?
Saol canim. Iyi suan. Yatmadan agri kesici aldi. Yatinca agrimaya basladi ki doktor da kafasi asagi gelince agrir demisti

Yeni eş listemiz
E English_teacherrr North River
@_Vera_ B Beklenen2
Alp_BuRc Arrietty_
@Tanssss CanTorun
Mountainsgirl Melegimkorusun
Birgaripyolcu06 Anonimmm

Selam kizlar.
Söyle bir hatirlatma ekleyeyim :

Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak

Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı
ES yarisinda olmayan arkadaslarimiz var bunu unutmayalim.

Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun uyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.

Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur.

Hepinize guzel haftalar dilerim

Teşekkür ederim canım

Günaydınlar

E-brulim Alp_BuRc kizlar tesekkur ederim aras i sormussunuz. Arada kaynamis. Iyi kuzum

fyzanur Sevindim canim negatif cikmasina. Dikkat et kendine. Is de yogun uzun mesai. Kolay gelsin
Şükür canım inşallah daha da iyi olur. Akşam ağrısı vardı yazmışsın, nasıldı geceniz uyuyabildiniz mi?

Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar

Dünkü listem
Eki Görüntüle 2720584
Güzel olmuş canım afiyet olsun. Ne pişimden vazgeçerim ne diyetimden, hem yerim hem veririm hesabı senin ki Doğru da aslında biliyor musun, diyeti bıraksan bu şekilde beslenerek devam edebilirsin, kilo da almazsın.

Yok ya aniden çıktı bu hastalık anlamadık nasip ya sağlıklı olsaydı tutunurdu bana hem o cennette bekliyor beni biliyorum Kurban olduğum Allahtan gelen herşey başım gözüm üstüne

Güzel olmuş canım afiyet olsun. Ne pişimden vazgeçerim ne diyetimden, hem yerim hem veririm hesabı senin ki Doğru da aslında biliyor musun, diyeti bıraksan bu şekilde beslenerek devam edebilirsin, kilo da almazsın.
Bugün yine tartıldım 77.6 kg geldim

Zaten yerken de, ye ye bitmiyor.
Daha bu sabah dedi esim.
Bildigin yiyerek zayifliyoruz...

Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar

Dünkü listem
Eki Görüntüle 2720584
Hayirli sabahlar
afiyet olsun. Bence sizde CanTorun abla gibi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu cozmussunuz
Günaydınlar

Şükür canım inşallah daha da iyi olur. Akşam ağrısı vardı yazmışsın, nasıldı geceniz uyuyabildiniz mi?
Saol canim. 1-2 uyandi ama agridan degil. kulaginin ustune yatinca uyandirdim birinde de kendi uyandi.
Ben uyuyamadim tabi
Neyseki evdeyim
Yok ya aniden çıktı bu hastalık anlamadık nasip ya sağlıklı olsaydı tutunurdu bana hem o cennette bekliyor beni biliyorum Kurban olduğum Allahtan gelen herşey başım gözüm üstüne
Tekrar cok cok gecmis olsun. Insallah atlatir kuzen de

Canım nasıl oldun? Biraz toparlayabildin mi kendini? Kuzenin için Allahtan şifa dilerim, inşallah iyileşir.
Bugün yine tartıldım 77.6 kg geldim
Maşallah çok güzel ilerliyorsun hayran kaldım
Çok şükür sevindim, belki bugün sende biraz uyuyabilirsin. Kardeşin gelecekmiş gözün aydın canım.

Bugun haftalik temizlik gunum.
Programimda yuruyus yok...
Ev egzersizlerini araya sıkıstırabilirsem yaparim, olmadi kalir...
Regl agrisi sizisi var.
Keyfim gelsin, islere girisirim.
Hem komsular da hafta sonu keyiflerini yapsinlar...

Kizim toz collagen takviyesi almis bana, aksam getirdi...
ilk dozu kullandim, sifa olur insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…