Oldukça yoğun sen nasılsın peki?selam kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor??
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUANYemek hazirlama yapma spor ya da egzersiz olarak sayılıyorsa ben sürekli ya kendim ya da çocuklar için günün toplamda (kahvalti öğle akşam yemeği ara öğünler için) 1.5 - 2 saatini mutfakta geçiriyorum
kolaylıklar dilerim benim de 20lik dişim inanılmaz ağrıyor bugünOldukça yoğun sen nasılsın peki?
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinEv islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
Kaptanımız yemek hazırlama ütü vs bunları da spordan sayıyor.Maşallah sizin puanlar artıcak bayağı
kolaylıklar dilerim benim de 20lik dişim inanılmaz ağrıyor bugün
Bizi birbirimize mi kırdıracaksınızkızlarr size bir duyuru ile geldim.Arrietty_ Kaptanımızın izni ile bu hafta şöyle bi etkinlik teklifim var size:
Her eş grubu kendisine bir rakip eş grubu seçecek örneğin A eş grubu B eş grubuyla rakip eş olacaklar.Cuma tartım günümüzde A grubunun yüzdesi 1.203 geldi B grubunun yüzdesi 2.456 geldi diyelim.Yarışı A grubu kaybedicek ve spor puanları B grubu hanesine yazılacak.Ne dersiniz?? Kıyasıya bir yarış olur diye düşündüm.
Menün, sporun, suyun harika tebriklerCeyhans menumu yazayım
Kahvaltı omlet salatalık peynir yeşil çay
Öğlen kahve yeşil elma
Akşam az taze fasulye ve 3 yemek kaşığı bulgur pilavı küçük kase yoğurt
Leslie 3mile yaptım 45 dk ve mekik cektim 45 adet 3 lt de su içtim. Yanlış hesap yapmadıysam 450 puanlık spor yaptım
neden kırılalım ki takımca böyle çekişmeli şeyleri severiz aslında.Hatta geçen cumanın spor birincileriniBizi birbirimize mi kırdıracaksınız
Rekabet güzel bir şey zaten gaza getirir kolay kilo vermek için motive eder.neden kırılalım ki takımca böyle çekişmeli şeyleri severiz aslında.Hatta geçen cumanın spor birincileriniCanTorun ablam su birincisi olarak kazandığı 2000 puanla geçti.
Bence iyi fikir kanki yapalım derim rekabet her zaman iyidirkızlarr size bir duyuru ile geldim.Arrietty_ Kaptanımızın izni ile bu hafta şöyle bi etkinlik teklifim var size:
Her eş grubu kendisine bir rakip eş grubu seçecek örneğin A eş grubu B eş grubuyla rakip eş olacaklar.Cuma tartım günümüzde A grubunun yüzdesi 1.203 geldi B grubunun yüzdesi 2.456 geldi diyelim.Yarışı A grubu kaybedicek ve spor puanları B grubu hanesine yazılacak.Ne dersiniz?? Kıyasıya bir yarış olur diye düşündüm.
harika menü kankiİyi akşamlar menü mü yazayım akşam misafirim var komşum gelecek belki fırsatım olmaz
Sabah 4 kaşık menemen 3 tane nohut ekmek 2 dilim peynir 1 tane hindi füme
Öğle 2 tane kuru erik 3 tane ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam etli patlıcan yemeği yeşil salata
Su 3 lt spor 3000 adım 2 mile leslie
North River Arrietty_ @_Vera_
çok güze bir gün tek öğün olduğu için kreplere bişey demiyimmm merdanem saklı kalsın.Yeşil çay detoksu dukan birası diye de geçiyor ödem attırıcı.Çarşamba Perşembe yağınca iyi oluyor tartı öncesi aslında.Iyı akşamlar herkese
Bugün saat 12 fe kahvaltı yaptım tek öğün oldu bugun
Domates salatalık peynır 3 dılım yarım krep
5 zeytın 1 haslanmıs yumurta
Su 2 lt
Yesıl cag detoksu nasıl oluyor kızlar bılen yazabılırmı
ayyy ödülde pek güzel canım çektiArrietty_ @_Vera_
11.00 1 krep peynir 1tk bal 1 h yumurta marul
14.00 musli meyve citiriyla kakaoylu karistirarak mozaik pasta yapmistim. Ondan bir dilim ve kahve
15.00 2 mandalina 1 ceviz
19.00 4 sekerpancari 4 yk kuru fasulye yogurt salata
21 gibi elma yiyecegim
Su 4 litre (nasil oldu anlamadim )
Spor 10.000 adim(500)
Sguat 35 (100)
Jj 35(100)
5 dk pilates (35)
Toplam puan 735
200 ml den 2 litre eder 10 bardakBirgaripanne Hamarat kuzum benim. senin 8 bardak 10 bardak suyun kac ML lutfen yazarmisin toplamini
kızlarr size bir duyuru ile geldim.Arrietty_ Kaptanımızın izni ile bu hafta şöyle bi etkinlik teklifim var size:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?