Himmm, gercekten spor yapamiyormussun...Eki Görüntüle 2721515
Bugün yiyip içtiklerim
Yatarken 250 ml su içerim nasipse onu da ekledim
Bugünkü aktivitelerim
2 saat ev işi 240 puan
200 merdiven basamağı 60 puan
100 adet ip atlama 10 puan
1 mile lesli 15 dk 105 puan
Toplam 465 puan
9 aya kadar siz hepiniz mezun olursunuzÇokk merak ediyorum neymiş bende alam da bakam nası bişeymiş. Ahahah kıyamam sanaaa 9 ay noktama iyi bak sonra gel de sana ne yarışlar yaptırcam ben burda
@Beklenen2 eşim sana da uygunsa rakip takım teklifine tamam diyim mi??
Güzel bir gün olmuşş tebrikler
Duy da inanma, sen hepimize taş çıkartırsın ablaSen sec onu..
Ben yasli, hasta ve yorgun bir kadinim...
Ben seni bırakmam sen hedefine ulaşana kadar 30 kgye düşmem gerekirse de düşerim9 aya kadar siz hepiniz mezun olursunuzben kalırım tek başıma
Vay ben kendime neler ettim
Duy da inanma, sen hepimize taş çıkartırsın abla
E English_teacherrr biz seçtik yaKimi seçelimNorth River eşim
Abla okul yok ya şimdiHimmm, gercekten spor yapamiyormussun...
Oo süpersin eşim tebriklerİyi akşamlar menü mü yazayım akşam misafirim var komşum gelecek belki fırsatım olmaz
Sabah 4 kaşık menemen 3 tane nohut ekmek 2 dilim peynir 1 tane hindi füme
Öğle 2 tane kuru erik 3 tane ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam etli patlıcan yemeği yeşil salata
Su 3 lt spor 3000 adım 2 mile leslie
North River Arrietty_ @_Vera_
Ben o pudingi canım istemeye istemeye yedim gerçektensiz kendi bünyenizi daha iyi bilirsiniz tabii ama kuru meyveler ağırlıklarınca şeker içerirler bunlarla beraber kakaolu puding çok olmuş sanki ama ödülden sayıyorum siz ödül yapmamıştınız.Sporlar da şahane su da öyle
Okul basli basina hareket zaten..Abla okul yok ya şimdi
Okulda olunca 2 katı günde en az 7 8 kez çıkıp iniyorum
Bahçede koridorlarda yürümeleri saymıyorum
Benim evin asansörünü henüz yaptırmadık
Dükkan katı ile birlikte 5 .kata hergün inip çıkıyorum onları filan ben hareketten saymıyordum
Benim spordan anladığım özel olarak 30 40 ya da 60 dakika zaman ayırmak olduğu için gözümde çok büyütüyordum
Sabahki ağırlığı akşam ekmek tüketmeyerek azaltmışsın tebrikler. Temizlik yapmasaydın 4000 adım az kalmış derdim neyse ki kurtarmışBugünkü menümü de yazayım
Sabah= tam buğday ekmeğinden tost,kıymalı yumurta,peynir,zeytin
Ara = Şekersiz türk kahvesi
Akşam=Domates çorbası, 5 adet köfte
Yeşil çay
Su=2,5 litre
Spor=4000 adım_200 puan
1 saat ev işi _120 puan
Toplam =320 puan
sedulu
Allah razı olsunBen seni bırakmam sen hedefine ulaşana kadar 30 kgye düşmem gerekirse de düşerim
Dişe diş kana kanaE English_teacherrr biz seçtik ya
@_Vera_ biz sizi cuma taciz etmeye başladık bizden başkasına yar olamazsınız fururum vallaya bizimsiniz yada bizim karadeniz damarim tuttu :)
PizzaaaağMenü
Sabah
2 yumurta
2tk ev yapımı acuka
2 kk peynir
Öğle
2 dilim hellimle salata koca bir kase
Akşam
1 ince dilim pizza
Ayran
Su:4 lt spor: 15dk dans + 20*3 mekik
E English_teacherrrArrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Size mahcup olmamak adına kendimi frenliyorum yoksa şimdi ye bir paket cipsi bitirmiş olurdum tam da bu saatlerdeSabahki ağırlığı akşam ekmek tüketmeyerek azaltmışsın tebrikler. Temizlik yapmasaydın 4000 adım az kalmış derdim neyse ki kurtarmış
Tamam @_Vera_ sizi seçtik pikaçuE English_teacherrr biz seçtik ya
@_Vera_ biz sizi cuma taciz etmeye başladık bizden başkasına yar olamazsınız fururum vallaya bizimsiniz yada bizim karadeniz damarim tuttu :)
sen otur oturduğun yerde :) taze hamişAllah razı olsun
Dişe diş kana kana
Ben olsam size karşı yarışırdım çünkü sizi tutuyorum
ahh pizzaPizzaaaağcanım çekti bugün ne görsem canım çekiyor. İzindeyim ama diyetteyim wallah herkesin suyu çok güzel yeter artık gidem de su içem
Ben zaten oturup fıçıya dönmeyi bekliyorumsen otur oturduğun yerde :) taze hamiş
ahh pizzaeskiden olsa orta hamur bir büyük yerdim şimdi extra ince bir küçük yedim disimin kavuguna gitmedi
işte bu yüzden motive önemli bende burada yarışmadayız diye gaza geldim yemeden içmeden kıstım sporu artırdım faydasını göreceğiz yola devamSize mahcup olmamak adına kendimi frenliyorum yoksa şimdi ye bir paket cipsi bitirmiş olurdum tam da bu saatlerde
Sporu inş hafta içi daha çok artırırım
Bizi secen otomatik yenilirEŞ GURUPLARI
E English_teacherrrNorth River
@_Vera_ @Beklenen2
@OzlemlerhayallarArrietty_
Birgaripanne CanTorun
@Mountainsgirl @Melegimkorusun
Varyemez @Onlymemeself
Ceyhans sedulu
Kızlar lütfen rakip takımınızı seçer misiniz?
A grubu B grubu ile rakipse A grubu yeni rakip seçemiyor bu yüzden her iki grup kendi arasında anlaşarak bildirmeli.
Kız niye ficiya dönesin ilk üç ay dikkat et sonra günlük hafif yürüyüşler yapabilirsin bizim bir arkadaş var 92 ile başladı 80kg şuan 26 haftalık hamile gebelik şekeri çıkınca dikkat etti almadı verdi bileBen zaten oturup fıçıya dönmeyi bekliyorum9 ay sonra yine siz uğraşacaksınız benimle benden söylemesi
Onlarida say bence. Hareket sonucta. Degilmi?Abla okul yok ya şimdi
Okulda olunca 2 katı günde en az 7 8 kez çıkıp iniyorum
Bahçede koridorlarda yürümeleri saymıyorum
Benim evin asansörünü henüz yaptırmadık
Dükkan katı ile birlikte 5 .kata hergün inip çıkıyorum onları filan ben hareketten saymıyordum
Benim spordan anladığım özel olarak 30 40 ya da 60 dakika zaman ayırmak olduğu için gözümde çok büyütüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?