Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsin canim?
Hamilelik nasil geciyor :)
Şükür iyiyim biraz gülüm. Midem bulanmayıncaçok iyiyim de günün yarısından fazlası bulantıyla geçiyor. öyle olunca da hep yatıyorum. Aras nasıl oldu?

afiyet olsun canım, çok lezzetli gözüküyor ellerine sağlık
Ben yürüyüse cikayim. Vallahi daraldim evde :)) . Evde durdukca ev isi cikiyor hic bitmiyor
Bu hafta iki kuzumda evde benimle
Gorusuruz kizlar
İyi gezmeler kaptanım

Herkese iyi pazarlar biraz geç yazdım ama olsun biz bahçemize geldik hava güzel burda biraz oturur çay içeriz diye hem hava da alırız oğlan oynar güzel oluyo . yarın kontrol tartı var ve ben regl oldum bugun bakalım ne olacak yarına kesin artı çıkarım sizlerin günü nasıl geçiyo herkes iyimi

Harikasın kaç adım atmışsın? iyi keyifler canım
8000adım attım canım. Birazdan oğlanı bisiklet sürmeye çıkaracağız o zamanda ben biraz yürüyüş yaparım
Ne guzel yapmissin.
Bende aksine cok uyusugum bugun.
Sabah 5de kalktik. 7e kadar Hama boncuk yaptik. Sonra 1 saat de sagi solu toparla m kahvalti yap. Omad yalan oldu ama dusunmemeye calisiyorum
Kac adim oldu
Neyse sonra çıktın yürüyüşe iyi oldu ev işi bitmiyor yaptıkça çıkıyor kara delik gibi içine çekiyor resmen çok ev işleri ben 8000 attım sabah birazdan oğlanı bisiklet sürmey çıkaracağım hava alsın

Selam kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için . Bugün daha iyiyim çok şükür azda olsa sporda yapabildim . Dünun menüsünü yazayım unutmadan

6ile 16 arası
100g badem
3 kupa kahve

17:00
1 tabak haşlama yemeği

Su:4 lt spor yok Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr Birgaripanne

E English_teacherrr ne yaptın eşim geçmişe bakamadım nasıl gidiyor ezecek miyiz @_Vera_ ile B Beklenen2 yi. @_Vera_ hala kutlamami yapıyor yoksa
Merhaba canım daha iyi olduğuna sevindim güzel gidiyo tabiki ezecez başka yolu yok yanlız ben regl oldum yarına bakalım tartıya yansıyacakmı bugun bahçemize gittik kaynanam su böreği yapmış valla ağzıma sürmedim evden ceviz kuru erik incir filan götürdüm onları yedim çay la kendimi tebrik ediyorum

Süpersin canım hemde su böreğine hayır demek valla bir dansı hak etti yarin önemli değil cumaya kadar iner reglin sen rahat ol

Haftasonunu çok güzel değerlendiriyorsunuz canım
minimum 10.000 yaparsın bugün
E-brulim eltime bak be iki dakikada nasıl satmış bizi
Blöf yaptım eltim, ben seni tutuyorum
Çok şükür iyisin sevindim, aklım sendeydi sürekli. Gelmiş geçmiş olsun

Bu kızlar ne zamann geldi hoşgeldi :)
Bir güncük gelemedim neler neler oldu

Yiyip içeriklerini not aldığım defterin fotosunu sonra paylaşacağım nasipse .

200 ml olan bardak ile şu içtiğim ve 250 ml olarak düşündüğüm bardağa su koydum 1 parmak filan eksik kaldı su
Su içtiğim bardak 250 ml değil ama ben yine de öyle diyeyim

Bugün yaklaşık 2 saat ev temizledim spor sayılır mı ?

İnşallah bişeyin yoktur eşim.Dinlen sen sağlık her şeyden önemli
Bnde 3 mil yaparim dedim de 1 mil anca yapabildim noluyo bana böyleeee
ne güzel 1 mile ile kaslarını çalıştırmışsın.Fazlası ödem zaten boşver

Ödülün de pek güzel afiyet olsun eşim
Günaydın canım tüh keşke 1. Olmayaydım nası yazcam şimdi yaaw
ne güzel yazmışsın kızzzz keşke bende yazsammm
Oyy yoruldum yahu öğlen olmuş birazdan oğlanı uyutup kahve keyfi yaparım.
Leslie yaptım 3 mile bir de üzerine temizlik derken iyice vakit geçmiş anca oturdum koltuğa
3 mile leslie maşallah leslieye zaafım var benim
yaa kızlar ben bu basmati pirinç nedir bilmiyorum bana anlatır mısınız nasıl bişey?? Menü süper su az olmuş ama keşke 2+ olsa
Herkese hayırlı pazarlar
@sedulu eş olmuşuz cnm umarım iyi bir hafta geçiririz 1.lik bizim olur
İnşallah birinci sizler olursunuz ben sizi destekliyorum
süper menü gerçekten su spor şahane
Varyemez biz es oluyoruz galiba. Hadi birinci olalim bu hafta
İnşallah siz birinci olursunuz ben sizi destekliyorum
şahane görünüyor afiyet olsun
afiyet olsun ne güzel menü
ilk sayfada ev işinin spor puanı var sayılıyor tabiki puanlayıp yazabilirsiniz

Yemek hazirlama yapma spor ya da egzersiz olarak sayılıyorsa ben sürekli ya kendim ya da çocuklar için günün toplamda (kahvalti öğle akşam yemeği ara öğünler için) 1.5 - 2 saatini mutfakta geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…