Şükür iyiyim biraz gülüm. Midem bulanmayıncaçok iyiyim de günün yarısından fazlası bulantıyla geçiyor. öyle olunca da hep yatıyorum. Aras nasıl oldu?Nasilsin canim?
Hamilelik nasil geciyor :)
afiyet olsun canım, çok lezzetli gözüküyor ellerine sağlık
İyi gezmeler kaptanımBen yürüyüse cikayim. Vallahi daraldim evde :)) . Evde durdukca ev isi cikiyor hic bitmiyor
Bu hafta iki kuzumda evde benimle
Gorusuruz kizlar
Bizi geçemezlerrr bence yanlış tarafa geçme derimmm canımmE English_teacherrr @_Vera_ ben sizi tutmaktan vazgeçtim bu kızlar sizden daha azimli, sizi geçerler
Zaten bende blöf yapıyordumBizi geçemezlerrr bence yanlış tarafa geçme derimmm canımm
8000adım attım canım. Birazdan oğlanı bisiklet sürmeye çıkaracağız o zamanda ben biraz yürüyüş yaparımHarikasın kaç adım atmışsın?iyi keyifler canım
Neyse sonra çıktın yürüyüşe iyi oldu ev işi bitmiyor yaptıkça çıkıyor kara delik gibi içine çekiyor resmen çok ev işleriNe guzel yapmissin.
Bende aksine cok uyusugum bugun.
Sabah 5de kalktik. 7e kadar Hama boncuk yaptik. Sonra 1 saat de sagi solu toparla m kahvalti yap. Omad yalan oldu ama dusunmemeye calisiyorum
Kac adim oldu
Merhaba canım daha iyi olduğuna sevindim güzel gidiyo tabiki ezecez başka yolu yok
Bu kızlar ne zamann geldi hoşgeldi :)E English_teacherrr @_Vera_ ben sizi tutmaktan vazgeçtim bu kızlar sizden daha azimli, sizi geçerler
Bizi geçemezlerrr bence yanlış tarafa geçme derimmm canımm
Süpersin canım hemde su böreğine hayır demek valla bir dansı hak ettiMerhaba canım daha iyi olduğuna sevindim güzel gidiyo tabiki ezecez başka yolu yokyanlız ben regl oldum yarına bakalım tartıya yansıyacakmı bugun bahçemize gittik kaynanam su böreği yapmış valla ağzıma sürmedim evden ceviz kuru erik incir filan götürdüm onları yedim çay la kendimi tebrik ediyorum
Haha aynen o zaman dansSüpersin canım hemde su böreğine hayır demek valla bir dansı hak ettiyarin önemli değil cumaya kadar iner reglin sen rahat ol
Haftasonunu çok güzel değerlendiriyorsunuz canım8000adım attım canım. Birazdan oğlanı bisiklet sürmeye çıkaracağız o zamanda ben biraz yürüyüş yaparım
Neyse sonra çıktın yürüyüşe iyi oldu ev işi bitmiyor yaptıkça çıkıyor kara delik gibi içine çekiyor resmen çok ev işleriben 8000 attım sabah birazdan oğlanı bisiklet sürmey çıkaracağım hava alsın
Blöf yaptım eltim, ben seni tutuyorum
Bir güncük gelemedim neler neler olduBu kızlar ne zamann geldi hoşgeldi :)
İnşallah bişeyin yoktur eşim.Dinlen sen sağlık her şeyden önemliBugun bisey yapamadim canim malesef aşırı halsizlik ve bas agrisi var cevremde baya korona olan var bisey mi var bilmiyorum da yoksa oylesine bi halsizlik ve basagrisi mi bilmiyorum burdada baya kotu olmadan test de yapmiyolar bakalim insallah yarina iyi olurum
ne güzel 1 mile ile kaslarını çalıştırmışsın.Fazlası ödem zaten boşverBnde 3 mil yaparim dedim de 1 mil anca yapabildim noluyo bana böyleeee
Ödülün de pek güzel afiyet olsun eşimBugunku menüm sabah
2 yumurta 1 2 catal patates
Lor peynir
Ogle
1 kase sulu köfte
Ara 1 yesil elma
Aksam
Ev yapimi cig kofte 5 6 tane yesillikle yedim felaket aci olmustu aci olmasaydi daha fazla yerdim bu ödülüm olsun
2 bardak da ayran
Ara 1 mandalina
Su 2 lt
Spor 1 mil leslie 105 puan
@_Vera_ eşim kusura bakma canim bugun fazla spor yapamadim
ne güzel yazmışsın kızzzz keşke bende yazsammmGünaydın canım tüh keşke 1. Olmayaydım nası yazcam şimdi yaaw
3 mile leslie maşallahOyy yoruldum yahu öğlen olmuş birazdan oğlanı uyutup kahve keyfi yaparım.
Leslie yaptım 3 mile bir de üzerine temizlik derken iyice vakit geçmiş anca oturdum koltuğa
yaa kızlar ben bu basmati pirinç nedir bilmiyorum bana anlatır mısınız nasıl bişey?? Menü süper su az olmuş ama keşke 2+ olsaSelam kızlar dün giremedim siteye
Cumartesi menüm
9:00
2yk yoğurt+ 2 yk granalo + kahve
12:00
4-5yk kadar menemen+ 1,5 dilim ekmek+ 2 dilim beyaz peynir
15:00
1,5 porsiyon kadar karışık meyve+ Çok az sütlü kahve
18:00
3 köfte+ 3yk kadar basmati pirinç pilavı + bol yeşil salata + 4-5 tane patates ( bu olmadı farkındayım)
Su: 1,5-2 lt
Spor: 5000adım: 250puan
@Mountainsgirl
İnşallah birinci sizler olursunuz ben sizi destekliyorum
süper menü gerçekten su spor şahaneIlk gunum guzel gecti. Ilk haftalar cok veriyorum. Insallah verdikce enerjim artar da extra spor yaparim.
Sabah
2 kraker,1 dilim kasar, peynir cay.
ogle
Ton salatasi
Aksam
tavuk gogusu ve bruksel lahanasi.
Aralar
1 elma, yesil cay bol bol ve 1 180 gramlik protein yogurdu
Su
4 litreye yakin
Spor
15000+ adim
İnşallah siz birinci olursunuz ben sizi destekliyorum
şahane görünüyor
afiyet olsun ne güzel menüEki Görüntüle 2721457
Akşam menüm
ilk sayfada ev işinin spor puanı var sayılıyor tabiki puanlayıp yazabilirsinizYiyip içeriklerini not aldığım defterin fotosunu sonra paylaşacağım nasipse .
200 ml olan bardak ile şu içtiğim ve 250 ml olarak düşündüğüm bardağa su koydum 1 parmak filan eksik kaldı su
Su içtiğim bardak 250 ml değil ama ben yine de öyle diyeyim
Bugün yaklaşık 2 saat ev temizledim spor sayılır mı ?
Yemek hazirlama yapma spor ya da egzersiz olarak sayılıyorsa ben sürekli ya kendim ya da çocuklar için günün toplamda (kahvalti öğle akşam yemeği ara öğünler için) 1.5 - 2 saatini mutfakta geçiriyorumİnşallah bişeyin yoktur eşim.Dinlen sen sağlık her şeyden önemli
ne güzel 1 mile ile kaslarını çalıştırmışsın.Fazlası ödem zaten boşver
Ödülün de pek güzel afiyet olsun eşim
ne güzel yazmışsın kızzzz keşke bende yazsammm
3 mile leslie maşallahleslieye zaafım var benim
yaa kızlar ben bu basmati pirinç nedir bilmiyorum bana anlatır mısınız nasıl bişey?? Menü süper su az olmuş ama keşke 2+ olsa
İnşallah birinci sizler olursunuz ben sizi destekliyorum
süper menü gerçekten su spor şahane
İnşallah siz birinci olursunuz ben sizi destekliyorum
şahane görünüyorafiyet olsun
afiyet olsun ne güzel menü
ilk sayfada ev işinin spor puanı var sayılıyor tabiki puanlayıp yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?