Kimi seçelimEŞ GURUPLARI
E English_teacherrrNorth River
@_Vera_ B Beklenen2
Alp_BuRc Arrietty_
Birgaripanne CanTorun
Mountainsgirl Melegimkorusun
Varyemez @Onlymemeself
Ceyhans sedulu
Kızlar lütfen rakip takımınızı seçer misiniz?
A grubu B grubu ile rakipse A grubu yeni rakip seçemiyor bu yüzden her iki grup kendi arasında anlaşarak bildirmeli.
Kesinlikle bende d vitamini ve b vitamininle aliyorum. Bugun kendimi cok enerjik hissediyorumSevindim ise yaramasinin. Kesinlikle fayda ediyor magnezyum.
E-brulim in dedigi gibi aliyorum dvitamini ile birlikte. Gerci demir vitamini de aliyorum sabah. 100mg icinde C vitamini de var.
Gecen hafta su yuzunden kaybetmistim. Bu tarz yarislar hosuma gidiyor.kızlarr size bir duyuru ile geldim.Arrietty_ Kaptanımızın izni ile bu hafta şöyle bi etkinlik teklifim var size:
Her eş grubu kendisine bir rakip eş grubu seçecek örneğin A eş grubu B eş grubuyla rakip eş olacaklar.Cuma tartım günümüzde A grubunun yüzdesi 1.203 geldi B grubunun yüzdesi 2.456 geldi diyelim.Yarışı A grubu kaybedicek ve spor puanları B grubu hanesine yazılacak.Ne dersiniz?? Kıyasıya bir yarış olur diye düşündüm.
Cevremdekiler korona olunca bagisikligimi guclu tutayim derken kahvaltiyi biraz abarttimayyy ödülde pek güzel canım çektisporlar ve su şahane maşallah
Bir çin atasözü der ki kahvaltıyı kendineöğle yemeğini dostuna akşam yemeğini düşmanına ısmarla.Kahvaltı iyidir güzeldir afiyet bal şeker olsun.Kesinlikle bende d vitamini ve b vitamininle aliyorum. Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum
Gecen hafta su yuzunden kaybetmistim. Bu tarz yarislar hosuma gidiyor.
Cevremdekiler korona olunca bagisikligimi guclu tutayim derken kahvaltiyi biraz abarttim
Kimi seçelimEŞ GURUPLARI
E English_teacherrrNorth River
@_Vera_ B Beklenen2
Alp_BuRc Arrietty_
Birgaripanne CanTorun
Mountainsgirl Melegimkorusun
Varyemez @Onlymemeself
Ceyhans sedulu
Kızlar lütfen rakip takımınızı seçer misiniz?
A grubu B grubu ile rakipse A grubu yeni rakip seçemiyor bu yüzden her iki grup kendi arasında anlaşarak bildirmeli.
harika menü ablacım afiyetler olsunArrietty_ ,@_Vera_ , Birgaripanne
Hayirli aksamlar kizlar...
Bu sabah ilik suyumuzu icmeyi unuttuk...
KAHVALTI:
2 yumurtadan peynirli, dereotlu, biberli, domatesli omlet.
1 incecik dilim siyez ekmegi
1 corba kasigi kadar dut kurusu
5 adet badem
Sekersiz acik cay
Sade kahve
ARA:
Yesil cay
OGLEN:
Yogurtlu semiz otu salatasi
ARA:
1 mandalina
AKSAM:
Firinda levrek
Coban salata
Yesil cay
1 kucuk elma
SU:
3 lt
SPOR:
2 saat ev isi
240 puan
6180 adim
309 puan
30 dk bolgesel egzersiz
90 puan
TOPLAM: 639 puan
Basmati bizim geleneksel pilavımıza göre şehriyesiz, yağsız, kuru bir şeyİnşallah bişeyin yoktur eşim.Dinlen sen sağlık her şeyden önemli
ne güzel 1 mile ile kaslarını çalıştırmışsın.Fazlası ödem zaten boşver
Ödülün de pek güzel afiyet olsun eşim
ne güzel yazmışsın kızzzz keşke bende yazsammm
3 mile leslie maşallahleslieye zaafım var benim
yaa kızlar ben bu basmati pirinç nedir bilmiyorum bana anlatır mısınız nasıl bişey?? Menü süper su az olmuş ama keşke 2+ olsa
İnşallah birinci sizler olursunuz ben sizi destekliyorum
süper menü gerçekten su spor şahane
İnşallah siz birinci olursunuz ben sizi destekliyorum
şahane görünüyorafiyet olsun
afiyet olsun ne güzel menü
ilk sayfada ev işinin spor puanı var sayılıyor tabiki puanlayıp yazabilirsiniz
Geçmiş olsun VeramEv islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
Kaptanımız yemek hazırlama ütü vs bunları da spordan sayıyor.Maşallah sizin puanlar artıcak bayağı
kolaylıklar dilerim benim de 20lik dişim inanılmaz ağrıyor bugün
Benim gitmemi mi beklediniz bunun içinkızlarr size bir duyuru ile geldim.Arrietty_ Kaptanımızın izni ile bu hafta şöyle bi etkinlik teklifim var size:
Her eş grubu kendisine bir rakip eş grubu seçecek örneğin A eş grubu B eş grubuyla rakip eş olacaklar.Cuma tartım günümüzde A grubunun yüzdesi 1.203 geldi B grubunun yüzdesi 2.456 geldi diyelim.Yarışı A grubu kaybedicek ve spor puanları B grubu hanesine yazılacak.Ne dersiniz?? Kıyasıya bir yarış olur diye düşündüm.
Tamam sorun degil kimse seçmediyse biz alıyoruz @_Vera_
Spor
Çokk merak ediyorum neymiş bende alam da bakam nası bişeymiş. Ahahah kıyamam sanaaa 9 ay noktama iyi bak sonra gel de sana ne yarışlar yaptırcam ben burdaBasmati bizim geleneksel pilavımıza göre şehriyesiz, yağsız, kuru bir şey
Geçmiş olsun Veram
Benim gitmemi mi beklediniz bunun için
B Beklenen2 eşim sana da uygunsa rakip takım teklifine tamam diyim mi??Tamam sorun degil kimse seçmediyse biz alıyoruz @_Vera_
Güzel bir gün olmuşş tebriklerBugünkü menümü de yazayım
Sabah= tam buğday ekmeğinden tost,kıymalı yumurta,peynir,zeytin
Ara = Şekersiz türk kahvesi
Akşam=Domates çorbası, 5 adet köfte
Yeşil çay
Su=2,5 litre
Spor=4000 adım_200 puan
1 saat ev işi _120 puan
Toplam =320 puan
sedulu
Sen sec onu..
abla sen benden genç benden dinçsin niye öyle diyosunnnSen sec onu..
Ben yasli, hasta ve yorgun bir kadinim...
abla sen benden genç benden dinçsin niye öyle diyosunnn
siz kendi bünyenizi daha iyi bilirsiniz tabii ama kuru meyveler ağırlıklarınca şeker içerirler bunlarla beraber kakaolu puding çok olmuş sanki ama ödülden sayıyorum siz ödül yapmamıştınız.Sporlar da şahane su da öyleEki Görüntüle 2721515
Bugün yiyip içtiklerim
Yatarken 250 ml su içerim nasipse onu da ekledim
Bugünkü aktivitelerim
2 saat ev işi 240 puan
200 merdiven basamağı 60 puan
100 adet ip atlama 10 puan
1 mile lesli 15 dk 105 puan
Toplam 465 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?