Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizi secen otomatik yenilir
Duyduk duymadık demeyin birinciler kendini ifşa etmeye başladı
Ben veren cinsten değilim alan cinstenim gülüm. Benim en büyük sıkıntım mide bulantısı, alelacele ne bulursam yiyorum ki yeter ki kötüleşmesin diye. Pek yemek de yapamıyorum kötü olunca şu dönem geçene kadar sıkıntım, onu atlatırsam ve dikkat edersem kilo kontrolü yapabilirim.

yaa kızlar ben bu basmati pirinç nedir bilmiyorum bana anlatır mısınız nasıl bişey?? Menü süper su az olmuş ama keşke 2+ olsa
Basmati pirinç, normal pirince göre glisemik indeksi çok daha düşük, hatta diyabet hastalarına bile öneriliyor. Hep bulgur olmuyor, arada bunu da yapıyorum daha az yağlı oluyor. Hint restaurantlarında salata gibi ortaya getiriyorlar, ücretsiz
Kaptanımız yemek hazırlama ütü vs bunları da spordan sayıyor.Maşallah sizin puanlar artıcak bayağı
Ev işleride dahil mi şahane daha önceler iptal edilmişti ben de hiç eklemiyordum. Bugün eklendiğini öğrendim ama Pazar olunca yemek hazırlama dışında pek bir iş de yapmadım

Ya ben hamileyken ilk başta çok kontrollü gitmiştim 5 aylık oldu hala göbek çıkmamıştı sonra erken dogma gibi durum oldu hemen operasyon yapıldı ve 3 ay evde yatarak gecirmek zorunda kaldım hareket yasaktı orada kilo almaya başladım

EVet ve hala çok kötüyüm hiç iyi değilim

Ya hiç kimse doku vermiyor nasıl insanlar Allah belalarını versin ya benimkisi uymuyor 22 yaşında ve doktor çok az zaman kaldı diyor hiç bir akrabamız ortalıkta yok

Selam herkese
Pazar menüm
10:00
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim üzerine biraz kaşar ve 2 dilim sucukla fırınlanmış ekmek, roka ve domates salatası, çeyrek avakado

12:00
Şekersiz Türk kahvesi

14:30
2yk yoğurt, 1 elma, 1 yk granalo
Filtre kahve

18:00
Küçük bir kepçe tarhana çorbası, Meksika fasülyeli salata

Su: 2,5 -3lt ( bugün inat ettim arttırdım)
Spor: 12000 adım: 600puan
30dk ev işi: 60 puan
Toplam: 660puan
Mountainsgirl

Hareket gerçekten çok önemli canım, en azından yürüyüş yapılsa onun bile bayağı faydası oluyor ama işte sende durum farklıymış istesende hareket edemezmişsin. Toplamda kaç kilo aldın?

Ya hiç kimse doku vermiyor nasıl insanlar Allah belalarını versin ya benimkisi uymuyor 22 yaşında ve doktor çok az zaman kaldı diyor hiç bir akrabamız ortalıkta yok
Allah yardımcınız olsun canım allahtan ümit kesilmez belki biri bulunur yada senin demene göre ellerini vicdanlarına koyup yardım etmeye gönüllü olurlar inşallah.

ayy bende alıp denicem pirinç sevmediğim için pirinç kültürüm çok zayıf.
EVet ve hala çok kötüyüm hiç iyi değilim
Allah sabır versin canım.
Rabbim şafi adıyla şifa versin.
senin menüde de canım tarhana çektiii iyi mi su içiyim kaseye koyup Adımlar şahane menü ve su da şahane tebrik ederim.

Mountainsgirl selam eşim nasılsın nasıl geçti bugün diyet ? Eşler kendilerine başka eş grubu seçip yarışıyor hangi eş grubunu seçelim
İyiyim eşim sen nasılsın.Pazar günleri kurallara pek uyamıyorum.En iyi perşembe cuma diyet kurallarına uyuyorum.O günlerde dışarıda olduğum için adım sayar da çok iş yapıyor sağolsun. Birgaripanne CanTorun arkadaşlar daha aktif gözüküyorlar.Belki bizi gaza getirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…