Haklisin hareket canımOnlarida say bence. Hareket sonucta. Degilmi?
Tamam @_Vera_ sizi seçtik pikaçu
canım nasıl gidiyor diyet ?? Rakip takımınızı seçmek ister misin??Onlarida say bence. Hareket sonucta. Degilmi?
Duyduk duymadık demeyin birinciler kendini ifşa etmeye başladıBizi secen otomatik yenilir
Ben veren cinsten değilim alan cinstenim gülüm. Benim en büyük sıkıntım mide bulantısı, alelacele ne bulursam yiyorum ki yeter ki kötüleşmesin diye. Pek yemek de yapamıyorum kötü oluncaKız niye ficiya dönesin ilk üç ay dikkat et sonra günlük hafif yürüyüşler yapabilirsin bizim bir arkadaş var 92 ile başladı 80kg şuan 26 haftalık hamile gebelik şekeri çıkınca dikkat etti almadı verdi bile
Basmati pirinç, normal pirince göre glisemik indeksi çok daha düşük, hatta diyabet hastalarına bile öneriliyor. Hep bulgur olmuyor, arada bunu da yapıyorum daha az yağlı oluyor. Hint restaurantlarında salata gibi ortaya getiriyorlar, ücretsizyaa kızlar ben bu basmati pirinç nedir bilmiyorum bana anlatır mısınız nasıl bişey?? Menü süper su az olmuş ama keşke 2+ olsa
Ev işleride dahil mi şahaneKaptanımız yemek hazırlama ütü vs bunları da spordan sayıyor.Maşallah sizin puanlar artıcak bayağı
Ya ben hamileyken ilk başta çok kontrollü gitmiştim 5 aylık oldu hala göbek çıkmamıştı sonra erken dogma gibi durum oldu hemen operasyon yapıldı ve 3 ay evde yatarak gecirmek zorunda kaldım hareket yasaktı orada kilo almaya başladımDuyduk duymadık demeyin birinciler kendini ifşa etmeye başladı
Ben veren cinsten değilim alan cinstenim gülüm. Benim en büyük sıkıntım mide bulantısı, alelacele ne bulursam yiyorum ki yeter ki kötüleşmesin diye. Pek yemek de yapamıyorum kötü oluncaşu dönem geçene kadar sıkıntım, onu atlatırsam ve dikkat edersem kilo kontrolü yapabilirim.
EVet ve hala çok kötüyüm hiç iyi değilimHaftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam North River 3.5 B Beklenen2 2.5 2 Birgaripyolcu06 2 2.5 Birgaripanne 1.8 Arrietty_ 1 2 Anonimmm 2.5 CanTorun 3 3 Mountainsgirl 3 E English_teacherrr 2.5 3 @Ozlemlerhayallar 2.5 1.5 @_Vera_ 1.5 2 Melegimkorusun 2 2 Varyemez 1.5 1.5 Ceyhans - 2 sedulu 2 @Onlymemeself 4 TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül North River MUAF B Beklenen2 E English_teacherrr Ödül @Ozlemlerhayallar Ödül Birgaripyolcu06 Arrietty_ CanTorun Mountainsgirl Birgaripanne Ödül 20 JJ Melegimkorusun Ödül Varyemez Anonimmm Ceyhans - - Ödül sedulu - - Ödül @Onlymemeself
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.
Birgaripanne Melegimkorusun Lütfen bu aksam minik cezalari yaptiginizin bildirimini görmek istiyorum .
Kimse yaptim ettim demedi gecen hafta. Bu hafta takipteyim
Anonimmm dünki menü bildirimini bekliyorum
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam E English_teacherrr North River 210 315 @_Vera_ B Beklenen2 575 775 @Ozlemlerhayallar Arrietty_ 450 950 Birgaripanne CanTorun 940 1000 Mountainsgirl Melegimkorusun 600 600 Birgaripyolcu06 Anonimmm 250 350 Varyemez @Onlymemeself 750 Ceyhans sedulu 765
@JaneRizzoli Canim bu hafta ailesindesin diye eklemedim seni listeye. Haftaya tekrar eklerim canim
Hyt-123 canim senide cikardim bu hafta tablolardan. Kendini toparla iyice istiyorum Sonucda zor bir kac gün gecirdin
Ya hiç kimse doku vermiyor nasıl insanlar Allah belalarını versin ya benimkisi uymuyor 22 yaşında ve doktor çok az zaman kaldı diyor hiç bir akrabamız ortalıkta yokİyi pazarlar herkese
Geçmiş olsun canım, bugün nasılsın?
North River çok merak ettim seni gülüm nasıl oldun?
Hyt-123 kuzeninden yeni haberler var mı canım?
@GCA iyileşemedin herhalde daha
Hareket gerçekten çok önemli canım, en azından yürüyüş yapılsa onun bile bayağı faydası oluyor ama işte sende durum farklıymış istesende hareket edemezmişsin. Toplamda kaç kilo aldın?Ya ben hamileyken ilk başta çok kontrollü gitmiştim 5 aylık oldu hala göbek çıkmamıştı sonra erken dogma gibi durum oldu hemen operasyon yapıldı ve 3 ay evde yatarak gecirmek zorunda kaldım hareket yasaktı orada kilo almaya başladım
Allah yardımcınız olsun canımYa hiç kimse doku vermiyor nasıl insanlar Allah belalarını versin ya benimkisi uymuyor 22 yaşında ve doktor çok az zaman kaldı diyor hiç bir akrabamız ortalıkta yok
Çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versinYa hiç kimse doku vermiyor nasıl insanlar Allah belalarını versin ya benimkisi uymuyor 22 yaşında ve doktor çok az zaman kaldı diyor hiç bir akrabamız ortalıkta yok
Iyi gidiyor. Bugun evdeyim. Dinleniyorum bol bol. Sabah 4.30 saatim calacak yinecanım nasıl gidiyor diyet ?? Rakip takımınızı seçmek ister misin??
ayy bende alıp denicem pirinç sevmediğim için pirinç kültürüm çok zayıf.Basmati pirinç, normal pirince göre glisemik indeksi çok daha düşük, hatta diyabet hastalarına bile öneriliyor. Hep bulgur olmuyor, arada bunu da yapıyorum daha az yağlı oluyor. Hint restaurantlarında salata gibi ortaya getiriyorlar, ücretsiz
Ev işleride dahil mi şahanedaha önceler iptal edilmişti ben de hiç eklemiyordum. Bugün eklendiğini öğrendim ama Pazar olunca yemek hazırlama dışında pek bir iş de yapmadım
Allah sabır versin canım.EVet ve hala çok kötüyüm hiç iyi değilim
Rabbim şafi adıyla şifa versin.Ya hiç kimse doku vermiyor nasıl insanlar Allah belalarını versin ya benimkisi uymuyor 22 yaşında ve doktor çok az zaman kaldı diyor hiç bir akrabamız ortalıkta yok
senin menüde de canım tarhana çektiii iyi miSelam herkese
Pazar menüm
10:00
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim üzerine biraz kaşar ve 2 dilim sucukla fırınlanmış ekmek, roka ve domates salatası, çeyrek avakado
12:00
Şekersiz Türk kahvesi
14:30
2yk yoğurt, 1 elma, 1 yk granalo
Filtre kahve
18:00
Küçük bir kepçe tarhana çorbası, Meksika fasülyeli salata
Su: 2,5 -3lt ( bugün inat ettim arttırdım)
Spor: 12000 adım: 600puan
30dk ev işi: 60 puan
Toplam: 660puan
Mountainsgirl
Ne güzel bir pazar olmuş o haldeIyi gidiyor. Bugun evdeyim. Dinleniyorum bol bol. Sabah 4.30 saatim calacak yine
En iyiler kimse onlari secelim biz. Siz secin farketmez benim icin.canım nasıl gidiyor diyet ?? Rakip takımınızı seçmek ister misin??
İyiyim eşim sen nasılsın.Pazar günleri kurallara pek uyamıyorum.En iyi perşembe cuma diyet kurallarına uyuyorum.O günlerde dışarıda olduğum için adım sayar da çok iş yapıyor sağolsun.Mountainsgirl selam eşim nasılsın nasıl geçti bugün diyet ? Eşler kendilerine başka eş grubu seçip yarışıyor hangi eş grubunu seçelim
En iyiler kimse onlari secelim biz. Siz secin farketmez benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?