- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
Çok güzel bir menü maşallahMerhaba kizlarnasilsiniz
Menümü yazıyım şuracığa
Sabah
2 dilim ekmek
Omlet bı yumurta ile
Bı dilim peynir
Kahve
Öğle
5 tane ceviz
Akşam
Izgara tavuk (2 kanat 2 but )
Salata
Ayran
Su 2 lt
Spor 5000 adım 250 puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
Çok güzel bir menü maşallah
Umarım eşiniz aktif olur ama olmazsa bu hafta farklı bi uygulamaya giderizSaol canim
Evet maalesef oyle yogunlugum cok rizkimi veren Allah a hamd olsunSpor
Su biraz daha arttirabilirsin, ha gayret...
Sanki kendini ihmal ediyor gibisin?
Alelacele yer gibi, gecistirir gibi...
Menulerine salata, yogurt gibi yiyecekler de eklesen?
Bak bak bakSen sec onu..
Ben yasli, hasta ve yorgun bir kadinim...
Olabileeeeİyiyim eşim sen nasılsın.Pazar günleri kurallara pek uyamıyorum.En iyi perşembe cuma diyet kurallarına uyuyorum.O günlerde dışarıda olduğum için adım sayar da çok iş yapıyor sağolsun.Birgaripanne CanTorun arkadaşlar daha aktif gözüküyorlar.Belki bizi gaza getirirler.
Tahinimi de aldim ketoya baslangic yapicam cannimBen karbonhidrata bayıldığım için her türlü alternatifini buluyorum maalesef
Tamam canım bana da uyar. Onlarda kabul edersevalla gözüm korkmadı desem yalan olur CanTorun Birgaripanne
Sorun değil düşünmeniz bile yeterliUmarım eşiniz aktif olur ama olmazsa bu hafta farklı bi uygulamaya giderizArrietty_ kaptanımla bi çare bulur sizi eş yarışında asla madur etmeyiz. Merak etmeyin hiç
İyileşir iyileşmez masumların Safiye rolüne mi büründünBugun daha iyiyim sukur aksama kadar temizlik yaptim domestosla sirkeyle sildim heryeri virüs falan bisey kalmasin diye
Teşekkür ederimçok güze bir gün tek öğün olduğu için kreplere bişey demiyimmm merdanem saklı kalsın.Yeşil çay detoksu dukan birası diye de geçiyor ödem attırıcı.Çarşamba Perşembe yağınca iyi oluyor tartı öncesi aslında.
tarifi:
2 poşet yeşil çayı yarım litre suda 10 dk demle.Sonra içine yarım limon ve 1 soda.
Soğuyunca kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişey yemeden içilip bitirilecek.Çok güzel çdem attırıyor.Her hafta yapıyorum tavsiye ederim
Günaydın canım bende 2 ileri 1 geri mehter marşı ile yoluma devam ediyorum sıkıldım bu durumdan ama inşallah reglden dolayıdır diyorum kontrol tartım 102.1 çıktıGünaydın kızlar nasılsınız??
Kontrol tartı bildirimim 66.2izin bana yaradı uzun zaman sonra ilk kez sabit çıktım
Ne guzel bir menü buMerhaba kizlarnasilsiniz
Menümü yazıyım şuracığa
Sabah
2 dilim ekmek
Omlet bı yumurta ile
Bı dilim peynir
Kahve
Öğle
5 tane ceviz
Akşam
Izgara tavuk (2 kanat 2 but )
Salata
Ayran
Su 2 lt
Spor 5000 adım 250 puan
Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne
MasallahCuma 78 kg idim
Bugün 76.9 kg yim
Teşekkür ederimMasallah
Bu nasil guzel sonuc
Sizede kocaman bir MasallahCuma 77.6
Pazartesi 76.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?