Evet valla yeni telefon şart olduAh ya çok zor durum
Ev halki da seviyorsa pirinc pilavi yerine, bulgur pilavi pisirebilirsin?Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı-öğlen hallettim. Akşama kurufasulye pilav var menüde, planım tehlikeli olan pilavdan 3 kaşık yemek. Kurufasulyede sorun yok, ekmek zaten gündüz yedim. Yoğurt ve salata tabi ki.
Bende öğlen kahve ile geçiriyorum acıkmadım hala da akşama ne yesem diye düşünüyorum bakalım bilmiyorum şuanNasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı-öğlen hallettim. Akşama kurufasulye pilav var menüde, planım tehlikeli olan pilavdan 3 kaşık yemek. Kurufasulyede sorun yok, ekmek zaten gündüz yedim. Yoğurt ve salata tabi ki.
Doğru diyosun abla öyle yiyince insan daha çok acıkıyo bulgur yine daha iyi sankiEv halki da seviyorsa pirinc pilavi yerine, bulgur pilavi pisirebilirsin?
Gecen aksam oglumla, gelinim geldi tas kebabi vardi, yanina pirinc pilavi pisirdim ve hic tatmadim bile...
Esim de diyet yapiyor, o iki kasik tadimlik yedi.
Ama o gece acikti...
Kalitesiz karbonhidratlarin tuzagi...
Kahvaltı ve spor kısmını hallettim ben akşam pırasa yemeği var yanına bol yoğurt. Öğlen yemiyorum genellikle birazdan oğlanı uyutup kahve yaparım dinlenirimNasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı-öğlen hallettim. Akşama kurufasulye pilav var menüde, planım tehlikeli olan pilavdan 3 kaşık yemek. Kurufasulyede sorun yok, ekmek zaten gündüz yedim. Yoğurt ve salata tabi ki.
Evet canim.Doğru diyosun abla öyle yiyince insan daha çok acıkıyo bulgur yine daha iyi sanki
Söyle mis gibi sebzeli bulgur pilavi yanina da yogurt ne iyi giderdi simdiEvet canim.
Bulgur cok daha iyi...
Saolasın canım 2. Geliş bu bidahakine verişcanim gözün aydin, hakkinda hayirlisi olsun. Verdiler mi seni yoksa daha düsünme asamasi
Tabi deger bilsin, öyle ilkinde verdik bitti gitti olmazSaolasın canım 2. Geliş bu bidahakine veriş
Tatlım gizli gizli diyet yapıyorum
kuzumm ben kim tüm takıma birinci olmak kim bu kiloda zor yüzde az oluyor kilo çok oldukça bı 60lari görelim önce eltican :) sonra herkeslere meydan okurumCok gecmis olsun canim
Rakibeye karsi mi birinci olmaya calisiyorsun sadece? Bende sandim bütün takimin basina gecip halay mendilini sallayacaksin
Güle güle kullanin yeni yataginizi. Oglun icinde misil misil uyusun ♥
Neler olacak neler. Böyle heyecanli dizileri bir sey yemeden seyretmek de cok sıkıcı oluyor
Gecmis olsun canim, insallah ciddi bir sey degildir
@_Vera_ ilk görücü gelene gitti diyorsun @_Vera_ bohcani hazırla sevdiceğim kacacagizNorth River Ilk kim yazdiysa o kapti bu hafta birinci olun. Esinizi kendiniz secin :))
Hava buz gibi. Cocuklar ile kutuphaneye gittik yuruyerek. Donduk vallahi
2saat de Eve geldik
. Battaniye altinda isinma Moduna gectik
@esmeriiim nasil geciyor OMAD?
@fyzanur nerelerdesin kuzum?
@GCA sen Nasil oldun ?
@JaneRizzoli Cuma dønuyor musun?
@Hyperborea17 Sen nasilsin canim? Bu hafta bildirim yapmadin. Mutlaka Cumartesi yapardin
@Smneapdullah sen nasil oldun?
Izinde olan takimdaslar Nasilsiniz?
@barga @bnnu @sserendipity @stitch @MorVampirella
Çok güzel canımİyi akşamlar canlar menüm
Sabah nohutlu ekmeklerin yeşil mercimeklisini denedim ve sonuç iyi oldu 3 tane ondan 1 haşlanmış yumurta 2 3 çatal tulum peyniri 2 zeytin
Öğlen 2 ceviz hindistancevizi yağlı türk kahvesi 2 kuru erik
İlkindi ara yeşil çay 1 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan yanında bol yeşil salata
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie tüm gün ayaktaydım aslında ama 2 saat ev işi diyelimNorth River senin günün nasıldı canım
Arrietty_ @_Vera_
ellerine sağlık şimdiden kaptanimSelam kizlar
Gecen takim kurallarinda degisiklik var demistim. Biraz daha duzenledim.
2., 6. Ve 7. Kurallarda oldu bu degisiklikler.
Bu Cuma dan itibaren uygulamaya geciyoruz
Birde mezun oluna bilecek kilonuzu eklemeyi dusunuyorum tabloya . Ne dersiniz?
Sikayeti olan var mi
Teşekkür ederim canım önemli değil@OnlymemeselfVaryemez geç oldu ama hoşgeldiniz ben Bahar bebeğim küçük olduğu için geçmişi biraz kaçırıyorum kusura bakmayın
Burdan geçmez sanirimTeşekkür ederim canım önemli değil
Bebeğini güle güle büyüt onu çok öpüyorum
Benim nezle ona geçmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?