Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı-öğlen hallettim. Akşama kurufasulye pilav var menüde, planım tehlikeli olan pilavdan 3 kaşık yemek. Kurufasulyede sorun yok, ekmek zaten gündüz yedim. Yoğurt ve salata tabi ki.
Ev halki da seviyorsa pirinc pilavi yerine, bulgur pilavi pisirebilirsin?
Gecen aksam oglumla, gelinim geldi tas kebabi vardi, yanina pirinc pilavi pisirdim ve hic tatmadim bile...
Esim de diyet yapiyor, o iki kasik tadimlik yedi.
Ama o gece acikti...
Kalitesiz karbonhidratlarin tuzagi...

Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı-öğlen hallettim. Akşama kurufasulye pilav var menüde, planım tehlikeli olan pilavdan 3 kaşık yemek. Kurufasulyede sorun yok, ekmek zaten gündüz yedim. Yoğurt ve salata tabi ki.
Bende öğlen kahve ile geçiriyorum acıkmadım hala da akşama ne yesem diye düşünüyorum bakalım bilmiyorum şuan

Doğru diyosun abla öyle yiyince insan daha çok acıkıyo bulgur yine daha iyi sanki

Kahvaltı ve spor kısmını hallettim ben akşam pırasa yemeği var yanına bol yoğurt. Öğlen yemiyorum genellikle birazdan oğlanı uyutup kahve yaparım dinlenirim

kuzumm ben kim tüm takıma birinci olmak kim bu kiloda zor yüzde az oluyor kilo çok oldukça bı 60lari görelim önce eltican :) sonra herkeslere meydan okurum

@_Vera_ ilk görücü gelene gitti diyorsun @_Vera_ bohcani hazırla sevdiceğim kacacagiz

Çok güzel canım
ellerine sağlık şimdiden kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…