Günaydın kankim çoookk geçmiş olsun yaa çok zor hakkaten inşallah cumaya kadar dayanma gücün olurGünaydın kızlaaarrr zibilyon adet dersimin olduğu bir güne uyandım.
Gece dişim gözlerimi oyacağım kadar ağrıyıbca dişçiyi aradım fotoğrafını istedi. Antibiyotik verdi iç 2 güne keser ağrısını çekeriz cumaya dedi.
Bebek gibi mama yiyorum çiğneyemediğim için 3 köz kapya ve peyniri blendırdan geçirip yedim güzel oldu valla tavsiye ederim böyle sos gibi yapıp ekmeğe sürmelik bişeyler arıyorsanız
Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versinGünaydın kızlaaarrr zibilyon adet dersimin olduğu bir güne uyandım.
Gece dişim gözlerimi oyacağım kadar ağrıyıbca dişçiyi aradım fotoğrafını istedi. Antibiyotik verdi iç 2 güne keser ağrısını çekeriz cumaya dedi.
Bebek gibi mama yiyorum çiğneyemediğim için 3 köz kapya ve peyniri blendırdan geçirip yedim güzel oldu valla tavsiye ederim böyle sos gibi yapıp ekmeğe sürmelik bişeyler arıyorsanız
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
@nanekekik | 3.5 | 4 | 4 | 3. 5 | ||||
B Beklenen2 | 2.5 | 2 | 3 | 3 | 2 | |||
| 2 | 2.5 | 2 | 2 | 2 | |||
@Tanssss | 1.8 | 2 | 1.8 | 2 | ||||
| 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | |||
| 2.5 | 3 | 2 | |||||
| 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | |||
| 3 | 3 | ||||||
E English_teacherrr | 2.5 | 3 | 3 | 3.5 | 3.5 | |||
@Ozlemlerhayallar | 2.5 | 1.5 | 4 | 2.5 | 3 | |||
@_Vera_ | 1.5 | 2 | 1.5 | 2. 5 | 2 | |||
| 2 | 2 | 3 | 2.5 | ||||
| 1.5 | 1.5 | 2.5 | 2 | 2 | |||
| 2 | 2.5 | 2 | 2 | ||||
| 2 | 3 | 3 | 3.5 | ||||
@Onlymemeself | 4 | 4 | 3.5 | 3.5 |
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@_Vera_ | Ödül | MUAF | |||||
@nanekekik | MUAF | MUAF | |||||
B Beklenen2 | MUAF | ||||||
E English_teacherrr | Ödül | MUAF | |||||
@Ozlemlerhayallar | Ödül | 10M | |||||
| 20S | ||||||
| 50M | ||||||
| |||||||
| |||||||
@Tanssss | Ödül | 20 JJ | |||||
| Ödül | ||||||
| |||||||
| 20S | 20 S | |||||
| Ödül | ||||||
| Ödül | ||||||
@Onlymemeself |
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | Toplam |
E English_teacherrr @nanekekik | 210 | 315 | 360 | | 210 | |||
@_Vera_ B Beklenen2 | 575 | 775 | 1500 | 650 | 525 | |||
@Ozlemlerhayallar
| 450 | 950 | 1345 (-200) | 1255 | 1378 | |||
@Tanssss
| 940 | 1000 (-100) | 1139 | 1192 (-200) | 270 | |||
| 600 | 600 | 660 | 270 | 250 | |||
| 250 | 350 | 250 | 540 | 300 | |||
| 750 | 840 | 1181 | 1400 | ||||
| 765 | 1070 | 1645 | 1475 |
Olmaz mi gidi. Foto da cikmadi sadeceGününüz aydin olsun
Arrietty_ pandalar cok tatli sevmemek mümkün degil kaptanim resimde ki sen misin bilmiyorum ama eger sen isen görünen kisimlar gayet iyi duruyor. Ne bir gidi ne de bir bicimsizlik
Incecik ve narin bir boynun var kaptanim ne gidisiOlmaz mi gidi. Foto da cikmadi sadece
O senin inceliginIncecik ve narin bir boynun var kaptanim ne gidisi
Günaydın
Bende şimdi leslie 3 mile bitirdim akşam yemeğini hazırlıyorum öğleden sonra cocukla rahat ilgileneyim diye. Sporda bizi geçen yok şimdiye kadar bu gidişle birincilik bizde gibiGünaydın
Ilk haftamız 1. olsak harika olur bence yapabiliriz
Ben sabah yürüyüşümü yaptım,evi temizledim öğleden sonra da lesli yapmayı planlıyorum
Evt cnm dünkü tabloda yine birinciyizBende şimdi leslie 3 mile bitirdim akşam yemeğini hazırlıyorum öğleden sonra cocukla rahat ilgileneyim diye. Sporda bizi geçen yok şimdiye kadar bu gidişle birincilik bizde gibi
HoşbuldukkGününüz aydin olsun
Arrietty_ pandalar cok tatli sevmemek mümkün degil kaptanim resimde ki sen misin bilmiyorum ama eger sen isen görünen kisimlar gayet iyi duruyor. Ne bir gidi ne de bir bicimsizlik
Anonimmm canim gözün aydin, hakkinda hayirlisi olsun. Verdiler mi seni yoksa daha düsünme asamasi mi
@_Vera_ kuzum sporlara doymayacak misin sen hicsu disin de bir gecseydi ama dayan 2 gün sonra kurtulacaksin insallah bu agrilardan.
Hyt-123 muhakkak her zorlukla birlikte bir kolaylik vardir. Rabbim feraha erdirsin.
buketx hosgeldin aramiza, diyet serüvenin hayirli olsun insallah tez vakitte hedefledigin kiloya ulasirsin
Merhaba; ilk sayfadaki formu doldurursanız kaptan veya kaptan yardımcımız yardımcı olacaktırMerhaba ben yeni katıldım zayıflamak istiyorum benide guruba alırmısınoz
Ah ya çok zor durumBen temizlik yaparken oğlum bi işler karıştırmasa olmuyo geçen halıya ojemi dökmüştü kırmış şimdide telefonu şarj aleti ile paramparça etmiş alt cam ekranı oymuş resmen napcam ben bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?