Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kankim çoookk geçmiş olsun yaa çok zor hakkaten inşallah cumaya kadar dayanma gücün olur

Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@nanekekik3.5443. 5
B Beklenen2 2.52332
Birgaripyolcu06 22.5222
@Tanssss1.821.82
Arrietty_ 12223
Anonimmm 2.532
CanTorun 33333
Mountainsgirl 33
E English_teacherrr 2.5333.53.5
@Ozlemlerhayallar2.51.542.53
@_Vera_ 1.521.52. 52
Melegimkorusun 2232.5
Varyemez 1.51.52.522
Ceyhans 22.522
sedulu 2333.5
@Onlymemeself443.53.5
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimCuma CumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@_Vera_Ödül MUAF
@nanekekikMUAFMUAF
B Beklenen2 MUAF
E English_teacherrr Ödül MUAF
@OzlemlerhayallarÖdül 10M
Birgaripyolcu06 20S
Arrietty_ 50M
CanTorun
Mountainsgirl
@TanssssÖdül 20 JJ
Melegimkorusun Ödül
Varyemez
Anonimmm 20S 20 S
Ceyhans Ödül
sedulu Ödül
@Onlymemeself
* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBEToplam
E English_teacherrr @nanekekik210315360 210
@_Vera_ B Beklenen2 5757751500650525
@Ozlemlerhayallar Arrietty_ 4509501345 (-200)12551378
@Tanssss CanTorun 9401000 (-100)11391192 (-200)270
Mountainsgirl Melegimkorusun 600600660270250
Birgaripyolcu06 Anonimmm 250350250540300
Varyemez @Onlymemeself75084011811400
Ceyhans sedulu 765107016451475

Gününüz aydin olsun

Arrietty_ pandalar cok tatli sevmemek mümkün degil kaptanim resimde ki sen misin bilmiyorum ama eger sen isen görünen kisimlar gayet iyi duruyor. Ne bir gidi ne de bir bicimsizlik
Anonimmm canim gözün aydin, hakkinda hayirlisi olsun. Verdiler mi seni yoksa daha düsünme asamasi mi
@_Vera_ kuzum sporlara doymayacak misin sen hic su disin de bir gecseydi ama dayan 2 gün sonra kurtulacaksin insallah bu agrilardan.
Hyt-123 muhakkak her zorlukla birlikte bir kolaylik vardir. Rabbim feraha erdirsin.
buketx hosgeldin aramiza, diyet serüvenin hayirli olsun insallah tez vakitte hedefledigin kiloya ulasirsin

Gunumuz hayra...
Agir aksak gezintimizi yaptik, geldik...
Boylesi komsucugumun pek hosuna gitti, ohh muhabbet edebildik diyor.
Tempolu yuruyuste hic konusmam ben, gerci cogunlukla dinlemede kalanlardanim. O da muhabbet icin spor aletlerine yonleniyordu...

Agir aksak gezmeyi yadirgiyorum ama, yapacak bir sey yok...
@_Vera_cektir kurtul insaallah...

Günaydın
Ilk haftamız 1. olsak harika olur bence yapabiliriz
Ben sabah yürüyüşümü yaptım,evi temizledim öğleden sonra da lesli yapmayı planlıyorum

Günaydın
Ilk haftamız 1. olsak harika olur bence yapabiliriz
Ben sabah yürüyüşümü yaptım,evi temizledim öğleden sonra da lesli yapmayı planlıyorum
Bende şimdi leslie 3 mile bitirdim akşam yemeğini hazırlıyorum öğleden sonra cocukla rahat ilgileneyim diye. Sporda bizi geçen yok şimdiye kadar bu gidişle birincilik bizde gibi

Bende şimdi leslie 3 mile bitirdim akşam yemeğini hazırlıyorum öğleden sonra cocukla rahat ilgileneyim diye. Sporda bizi geçen yok şimdiye kadar bu gidişle birincilik bizde gibi
Evt cnm dünkü tabloda yine birinciyiz

Ben temizlik yaparken oğlum bi işler karıştırmasa olmuyo geçen halıya ojemi dökmüştü kırmış şimdide telefonu şarj aleti ile paramparça etmiş alt cam ekranı oymuş resmen napcam ben bilmem

Hoşbuldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…