Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah bağışlasın; Doğru diyosunuz. 3 kaşık bile fazla aslında; pilav dün de vardı, artık 2 kaşık yerim

Amiin inşallah

Günaydın kankim çoookk geçmiş olsun yaa çok zor hakkaten inşallah cumaya kadar dayanma gücün olur
Çok teşekkür ederim ay bende it canı var dişçi diyo yerinde nasıl duruyorsun
Çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin
çok teşekkür ederim
Spor yaşam biçimim oldu resmen
Merhaba ben yeni katıldım zayıflamak istiyorum benide guruba alırmısınoz
Merhaba elbette alırız şimdi size bir katılım formu atayım onu doldurup aramıza katılabilirsinşz
Ben temizlik yaparken oğlum bi işler karıştırmasa olmuyo geçen halıya ojemi dökmüştü kırmış şimdide telefonu şarj aleti ile paramparça etmiş alt cam ekranı oymuş resmen napcam ben bilmem
ayy sad story tam
Merhaba; ilk sayfadaki formu doldurursanız kaptan veya kaptan yardımcımız yardımcı olacaktır
çok teşekkür ederiz takıma göz kulak olduğunuz için
Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı-öğlen hallettim. Akşama kurufasulye pilav var menüde, planım tehlikeli olan pilavdan 3 kaşık yemek. Kurufasulyede sorun yok, ekmek zaten gündüz yedim. Yoğurt ve salata tabi ki.
muhteşem planlar.Pilavı az yiyerek menüyü nasıl da kurtarmışsınız.
Kaçır beni iki gözümüm çiçeğiiii
muhteşem bir günnn nasılsın günlerin nasıl geçiyor?? Cadı kızın ne yapıyor yine performans geceleri düzenleyip çektiriyor mu sana
Kizlar, komsum bagirsaklarin daha rahat olmasi icin, uyumadan 1 saat once buyukce kapya biber ye dedi...
Bu gece denemeyi dusunuyorum...
kapya her derde devadır yiyin yedirin herkes yesin ama düzenli yiyince bağırsaklardan çıkan kıpppkırmızı oluyor onu görünce iç kanama mı geçirdim demeyin ben demiştim de onda şe ettim

T theschark bahsettiğim katılım formu bu.Bunu doldurup takımda bizimle paylaşır mısınız ??

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):

Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…