- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Allah bağışlasın; Doğru diyosunuz. 3 kaşık bile fazla aslında; pilav dün de vardı, artık 2 kaşık yerimEv halki da seviyorsa pirinc pilavi yerine, bulgur pilavi pisirebilirsin?
Gecen aksam oglumla, gelinim geldi tas kebabi vardi, yanina pirinc pilavi pisirdim ve hic tatmadim bile...
Esim de diyet yapiyor, o iki kasik tadimlik yedi.
Ama o gece acikti...
Kalitesiz karbonhidratlarin tuzagi...
Öğlen hafif de olsa yemeyince daha çok acıkılıyor genelde. Tabi denk gelmesine de bağlı. Karar verebildin miBende öğlen kahve ile geçiriyorum acıkmadım hala da akşama ne yesem diye düşünüyorum bakalım bilmiyorum şuan
Afiyet olsun. Severim pırasayı ben deKahvaltı ve spor kısmını hallettim ben akşam pırasa yemeği var yanına bol yoğurt. Öğlen yemiyorum genellikle birazdan oğlanı uyutup kahve yaparım dinlenirim
Hoşbuldukkbuketx sende hoşgeldin canım
İdare eder canım haber bekliyoruz kuzenimdenHyt-123 nasıl oldun canım iyi misin haber var ki kuzeninden
Amiin inşallahGününüz aydin olsun
Arrietty_ pandalar cok tatli sevmemek mümkün degil kaptanim resimde ki sen misin bilmiyorum ama eger sen isen görünen kisimlar gayet iyi duruyor. Ne bir gidi ne de bir bicimsizlik
@Anonimmm canim gözün aydin, hakkinda hayirlisi olsun. Verdiler mi seni yoksa daha düsünme asamasi mi
@_Vera_ kuzum sporlara doymayacak misin sen hicsu disin de bir gecseydi ama dayan 2 gün sonra kurtulacaksin insallah bu agrilardan.
Hyt-123 muhakkak her zorlukla birlikte bir kolaylik vardir. Rabbim feraha erdirsin.
buketx hosgeldin aramiza, diyet serüvenin hayirli olsun insallah tez vakitte hedefledigin kiloya ulasirsin
Allah razı olsun canımCanim benim. Insallah en Kisa zamanda feraha erersiniz ailecek
Çok teşekkür ederim ay bende it canı var dişçi diyo yerinde nasıl duruyorsunGünaydın kankim çoookk geçmiş olsun yaa çok zor hakkaten inşallah cumaya kadar dayanma gücün olur
çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin
Spor yaşam biçimim oldu resmenGününüz aydin olsun
Arrietty_ pandalar cok tatli sevmemek mümkün degil kaptanim resimde ki sen misin bilmiyorum ama eger sen isen görünen kisimlar gayet iyi duruyor. Ne bir gidi ne de bir bicimsizlik
@Anonimmm canim gözün aydin, hakkinda hayirlisi olsun. Verdiler mi seni yoksa daha düsünme asamasi mi
@_Vera_ kuzum sporlara doymayacak misin sen hicsu disin de bir gecseydi ama dayan 2 gün sonra kurtulacaksin insallah bu agrilardan.
Hyt-123 muhakkak her zorlukla birlikte bir kolaylik vardir. Rabbim feraha erdirsin.
buketx hosgeldin aramiza, diyet serüvenin hayirli olsun insallah tez vakitte hedefledigin kiloya ulasirsin
Merhaba elbette alırız şimdi size bir katılım formu atayım onu doldurup aramıza katılabilirsinşzMerhaba ben yeni katıldım zayıflamak istiyorum benide guruba alırmısınoz
ayy sad story tamBen temizlik yaparken oğlum bi işler karıştırmasa olmuyo geçen halıya ojemi dökmüştü kırmış şimdide telefonu şarj aleti ile paramparça etmiş alt cam ekranı oymuş resmen napcam ben bilmem
çok teşekkür ederiz takıma göz kulak olduğunuz içinMerhaba; ilk sayfadaki formu doldurursanız kaptan veya kaptan yardımcımız yardımcı olacaktır
muhteşem planlar.Pilavı az yiyerek menüyü nasıl da kurtarmışsınız.Nasıl gidiyor kızlar? Ben kahvaltı-öğlen hallettim. Akşama kurufasulye pilav var menüde, planım tehlikeli olan pilavdan 3 kaşık yemek. Kurufasulyede sorun yok, ekmek zaten gündüz yedim. Yoğurt ve salata tabi ki.
Kaçır beni iki gözümüm çiçeğiiii
muhteşem bir günnnMenü
Sabah
2 yumurta 3 dilim sucukla omlet oğlumla birlikte yedik
2 kk peynir
1 tk acuka
Öğle
2 dilim tam buğdayla tost
Akşam
Haşlanmış karnabahar
1 kase çorba
Su: 3 lt spor: 2mile lesileArrietty_ @Sivaskayseri @_Vera_
kapya her derde devadır yiyin yedirin herkes yesin ama düzenli yiyince bağırsaklardan çıkan kıpppkırmızı oluyor onu görünce iç kanama mı geçirdim demeyin ben demiştim de onda şe ettimKizlar, komsum bagirsaklarin daha rahat olmasi icin, uyumadan 1 saat once buyukce kapya biber ye dedi...
Bu gece denemeyi dusunuyorum...
Hosbuldum tskler@OnlymemeselfVaryemez geç oldu ama hoşgeldiniz ben Bahar bebeğim küçük olduğu için geçmişi biraz kaçırıyorum kusura bakmayın
Birinciliği kaptirmamayi hedefliyoruz
Ben spor yapabilsem keske. Sizi geceriz de. Vucudu kaldiramiyom. Az zayifliyim sonra bende ekstradan spor yaparim insallahBirinciliği kaptirmamayi hedefliyoruz
Ah ben de bir sene spor yapmadım boşladım iyice daha yeni yeni düzenli gidiyorumBen spor yapabilsem keske. Sizi geceriz de. Vucudu kaldiramiyom. Az zayifliyim sonra bende ekstradan spor yaparim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?