Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızzz bu börek ne börekkk üzdün beni kalbim kırıldı

Cok sukur yuruyorum cok. Dedigin gibi her hafta dahada aktif olacam @_Vera_

Varyemez gecmis olsun canim

Kızzz bu börek ne börekkk üzdün beni kalbim kırıldı
Evet valla bende hiç rahat değilim bu yüzden ama yidim valla kanki oldu olan bide bugun aslında tartılmayacaktım tartıldım baktım ki değişen bişe yok canım sıkıldı ondan da yidim ama telafi edeceğim yarın inşallah toparlarım cumaya

Regl oldun bekle azcık kız bugün ve yarın dukan birası yapalım mı akşam içelim bi fasıl yarın da içelim bende de bi şiş var artı gelmem inş. Ama böreğe ceza veririm 45 mile leslie hahaha şaka 30 mekik ya da squat ya da ev içinde 15 dk adımlama

Razıyım cezama hemen yapıyorum canım evet Dukan birasını akşamdan hazırlayacam sabah içmeye başlarım bugunde bi yeşil çay yapam kalkamda böreğin üstüne iyi gider haha vicdan azabı çekiyorum resmen

iyiyim kaptanim sen nasilsin
bu aralar cok stresliyim nedense, kendimi yemege vurdum durduramiyorum 70e geri dondum gecen tartildim
sizler nasilsiniz

Amanin kız sen ne yaptın tartıya surda ne kaldı yarın kabak yapalım biz bence benim tartıda hiç hareket etmiyor uyudu kaldı galiba

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : T theschark
İsim (İsteğe Bağlı ): -

Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : ??
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk, 10 ve 4 yaşlarında
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :170
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendini daha iyi hissetmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

aramıza hoşgeldiniz ben takım kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım takımla ilgili tüm sorularınızı bana ve takımımızın kaptanı Arrietty_ sorabilirsiniz. 1.sayfadaki kuralları okursanız takım hakkında bilgi sahibi olursunuz büyük ölçüde

Ben smdi OMAD a başlaydım saat 15.00 te 1 haslanmıs yumurta ve 1 dilim ekmek yedim ama akşam çok acıktm 1 kase corba yedim bu hafta neden acaba cok dikkat ettim aslında ama cumadan snra 1 kilo almışm sanırm 2 gündr daha bi dikkat ediyodum 600 gramıni geri vermişim iyice şaşırdm anlamadım bu cuma zayiflamıs olarak gecen haftaki kilomda olacam galiba baman bi şok lazım beni kendime getirin kızlaaaaar

Iyi akşamlar kızlar bugün kü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Peynir ,zeytin,domates,salatalık

Ara şekersiz türk kahvesi, 5 ceviz

Akşam
Yogurt çorbası, 1 tane içli köfte, salata

Su 3 litre

Spor 6000 adım _300 puan
1 saat ev işi_120puan
45 dk lesli_315
Toplam_735 puan
sedulu

gerçekten pozitifken gezenin zihniyetini anlamıyorum hadi kuldan cezadan korkusu yok allahtan da mı yok yani birine bulaştırmanın vebalini nasıl alıyor insanlar eğitimden okuldan geri kalan çocukların veballerini nasıl alıyorlar anlamıyorum

Menü
Sabah
2 yumurta
2kk peynir
Domates

Öğle
Sütlü kahve
1 incir

Akşam
Karnabahar
1 kase yoğurt
1 kase çorba .

Su:3 lt spor: spor sayılır mı bilmem ama leslieden çok terledim 1 saat futbol /basket oynadık oğlumla Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr Birgaripanne

Son düzenleme:
En yakın örneği oldu köyden biri köy tamamen korona test yapmamışlar çoğuna zaten izole vermişler direk çünkü herkese bulaşmıştı buna rağmen gidip başka köyde tavla oynuyorlar gittikleri evin sahibi ve kardesine bulaşıyor ve ikiside vefat etti şimdi düşünüyorum hiç suçlu hissetmiyolar mi bildiğin yemeğine zehir katmakla aynı şey bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…