Kızzz bu börek ne börekkkİyi akşamlar menümü yazayım aslında bugun pek güzel bi menü olmadı komşuma gitmiştim olanlar oldu diyelim
Sabah mercimekli ekmek 1 haşlanmış yumurta ve peynir
Öğle sade kahve ve 2 ceviz
Akşam 5 kaşık kadar kısır ve küçük 1 patatesli börek
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie
North River Arrietty_ @_Vera_
Cok sukur yuruyorum cok. Dedigin gibi her hafta dahada aktif olacamÖnümüzdeki haftada yoğunum ama sonra birinciliği alırım haberiniz olsunnnn
Ayy senin adımlar şahane zaten ama çok çok kısa zaman sonra leslieler havada uçucak eminim çok istikrarlı ve kararlısın
ya çok geçmiş olsun koku kaybı tamamen mi yok yoksa burun tıkalı gibi mi covidde çünkü tamamen koku yok kardeşime evde lavanto kaynatmıştık odasına koymuştuk tık yok burnum yok sanki demişti o şekilde mi
Yine de riske atmayın bence bi test yaptırın hem ciğerlere inmeden ilaç almış olursunuzBence değil grip ve soğuk algınlığının daha kötülerini yaşadım
Bence hafif soğuk algınlığı
Evet valla bende hiç rahat değilim bu yüzden ama yidim valla kanki oldu olan bide bugun aslında tartılmayacaktım tartıldım baktım ki değişen bişe yok canım sıkıldı ondan da yidim ama telafi edeceğim yarın inşallah toparlarım cumayaKızzz bu börek ne börekkküzdün beni kalbim kırıldı
Regl oldun bekle azcık kız bugün ve yarın dukan birası yapalım mı akşam içelim bi fasıl yarın da içelim bende de bi şiş var artı gelmem inş. Ama böreğe ceza veririm 45 mile leslie hahaha şaka 30 mekik ya da squat ya da ev içinde 15 dk adımlamaEvet valla bende hiç rahat değilim bu yüzden ama yidim valla kanki oldu olan bide bugun aslında tartılmayacaktım tartıldım baktım ki değişen bişe yok canım sıkıldı ondan da yidim ama telafi edeceğim yarın inşallah toparlarım cumaya
Razıyım cezama hemen yapıyorum canımRegl oldun bekle azcık kız bugün ve yarın dukan birası yapalım mı akşam içelim bi fasıl yarın da içelim bende de bi şiş var artı gelmem inş. Ama böreğe ceza veririm 45 mile leslie hahaha şaka 30 mekik ya da squat ya da ev içinde 15 dk adımlama
iyiyim kaptanim sen nasilsinNorth River Ilk kim yazdiysa o kapti bu hafta birinci olun. Esinizi kendiniz secin :))
Hava buz gibi. Cocuklar ile kutuphaneye gittik yuruyerek. Donduk vallahi
2saat de Eve geldik
. Battaniye altinda isinma Moduna gectik
@esmeriiim nasil geciyor OMAD?
@fyzanur nerelerdesin kuzum?
@GCA sen Nasil oldun ?
@JaneRizzoli Cuma dønuyor musun?
@Hyperborea17 Sen nasilsin canim? Bu hafta bildirim yapmadin. Mutlaka Cumartesi yapardin
@Smneapdullah sen nasil oldun?
Izinde olan takimdaslar Nasilsiniz?
@barga @bnnu @sserendipitystitch @MorVampirella
Teşekkürler cnm inş devamı da gelir ileriye doğru bırakmayız
Amanin kız sen ne yaptın tartıya surda ne kaldı yarın kabak yapalım biz bence benim tartıda hiç hareket etmiyor uyudu kaldı galibaİyi akşamlar menümü yazayım aslında bugun pek güzel bi menü olmadı komşuma gitmiştim olanlar oldu diyelim
Sabah mercimekli ekmek 1 haşlanmış yumurta ve peynir
Öğle sade kahve ve 2 ceviz
Akşam 5 kaşık kadar kısır ve küçük 1 patatesli börek
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie
North River Arrietty_ @_Vera_
gerçekten pozitifken gezenin zihniyetini anlamıyorum hadi kuldan cezadan korkusu yok allahtan da mı yok yani birine bulaştırmanın vebalini nasıl alıyor insanlar eğitimden okuldan geri kalan çocukların veballerini nasıl alıyorlar anlamıyorumAllah'ım kafayı yiyeceğim pozitif pozitif geziyorlar ,sağda solda sigara içiyorlar, parti parti kopuyorlar bedeli millet ödüyor . Bunlar böyle yaparken çafeleri kapatmak mi çözüm .Okullari hiç acmayacaklardi ille de açtılar
Haber izlemek bana işkence gibi
En yakın örneği oldu köyden biri köy tamamen korona test yapmamışlar çoğuna zaten izole vermişler direk çünkü herkese bulaşmıştı buna rağmen gidip başka köyde tavla oynuyorlar gittikleri evin sahibi ve kardesine bulaşıyor ve ikiside vefat etti şimdi düşünüyorum hiç suçlu hissetmiyolar mi bildiğin yemeğine zehir katmakla aynı şey bu bencegerçekten pozitifken gezenin zihniyetini anlamıyorum hadi kuldan cezadan korkusu yok allahtan da mı yok yani birine bulaştırmanın vebalini nasıl alıyor insanlar eğitimden okuldan geri kalan çocukların veballerini nasıl alıyorlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?