Covid var miydi çevredeKoku alamıyorum
Bildiğim kadarıyla yokCovid var miydi çevrede
Bi arkadaşım koku kaybıyla anladı covid olduğunu sarımsak kokusu bile alamıyordu diger belirtiler de çıkarsa hemen test yaptırınBildiğim kadarıyla yok
Önümüzdeki haftada yoğunum ama sonra birinciliği alırım haberiniz olsunnnnBirinciliği kaptirmamayi hedefliyoruz
Ayy senin adımlar şahane zaten ama çok çok kısa zaman sonra leslieler havada uçucak eminim çok istikrarlı ve kararlısınBen spor yapabilsem keske. Sizi geceriz de. Vucudu kaldiramiyom. Az zayifliyim sonra bende ekstradan spor yaparim insallah
ya çok geçmiş olsun koku kaybı tamamen mi yok yoksa burun tıkalı gibi mi covidde çünkü tamamen koku yok kardeşime evde lavanto kaynatmıştık odasına koymuştuk tık yok burnum yok sanki demişti o şekilde miAteş, halsizlik,öksürük yok
Arada hapşırık var
Sesim kalınlaştı
Koku alamıyorum
afiyet olsun çok güzel gün ama su az biraz ceza olarak 2 bardak versem içer misin çok geçmiş olsun bu arada oğluşaSalı menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, domates, kapya biber , 2 dilim kızarmış ekmek
14:30
1 cennet hurması, 2 ceviz, filtre kahve
18:00
1 tane fırın levrek , bol salata
20:00
10 badem
Su: 1,5 litre
Spor: 8500 adım: 425 puan
Mountainsgirl
Bazen yorumları okuyup menü paylaşmayı unutuyorum.İlk hafta yeni bitti.Bir kilo değişiklik var.Ödem atmış da olabilirim.Her aklıma geldiğinde yerinde say yapıyorum.Senin nasıl gidiyor buketxSevindim dostum; ben de 10kaç gün oldu senin?
İyi menü paylaşımı unutmasam güzel gidiyor.Sende durumlar nasıl eşim.Selam herkese nasılsınız ? Nasıl gidiyor diyetler ? Oğlumun Boğaz ağrısı var ve keyifsiz olduğu için evden yüzden buraya pek giremiyorum sürekli dibimde kucağımda yatmak istiyor.Mountainsgirl eşim sen nasılsın ? Nasıl gidiyor diyet ?
Kahvaltı hariç ekmek yememişsin.Çok iyi ve sağlıklı bir menü olmuş.Tebrikler.Adım sayın da çok iyiSalı menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, domates, kapya biber , 2 dilim kızarmış ekmek
14:30
1 cennet hurması, 2 ceviz, filtre kahve
18:00
1 tane fırın levrek , bol salata
20:00
10 badem
Su: 1,5 litre
Spor: 8500 adım: 425 puan
Mountainsgirl
Koku tamamen yokÖnümüzdeki haftada yoğunum ama sonra birinciliği alırım haberiniz olsunnnn
Ayy senin adımlar şahane zaten ama çok çok kısa zaman sonra leslieler havada uçucak eminim çok istikrarlı ve kararlısın
ya çok geçmiş olsun koku kaybı tamamen mi yok yoksa burun tıkalı gibi mi covidde çünkü tamamen koku yok kardeşime evde lavanto kaynatmıştık odasına koymuştuk tık yok burnum yok sanki demişti o şekilde mi
Yaa korona mı oldun acaba yaaAteş, halsizlik,öksürük yok
Arada hapşırık var
Sesim kalınlaştı
Koku alamıyorum
BilmemYaa korona mı oldun acaba yaa
İnşallah değildir abla dikkat et kendineBilmem
Sağolasın canımİnşallah değildir abla dikkat et kendine
bu şekilde ailenize vs temas etmeyin bence. Test yaptırmanız gerekli.İnşallah sonucu negatif çıkar amaSağolasın canımhayırlısı artık
Afiyet olsun eşim spor da güzel maşallahMenü
Sabah
2 yumurta 3 dilim sucukla omlet oğlumla birlikte yedik
2 kk peynir
1 tk acuka
Öğle
2 dilim tam buğdayla tost
Akşam
Haşlanmış karnabahar
1 kase çorba
Su: 3 lt spor: 2mile lesileArrietty_ E English_teacherrr @_Vera_
Corona olmayasin?Ateş, halsizlik,öksürük yok
Arada hapşırık var
Sesim kalınlaştı
Koku alamıyorum
Bence değil grip ve soğuk algınlığının daha kötülerini yaşadımCorona olmayasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?