yoo allahın takdiri bu diyip geçiyorlar benceEn yakın örneği oldu köyden biri köy tamamen korona test yapmamışlar çoğuna zaten izole vermişler direk çünkü herkese bulaşmıştı buna rağmen gidip başka köyde tavla oynuyorlar gittikleri evin sahibi ve kardesine bulaşıyor ve ikiside vefat etti şimdi düşünüyorum hiç suçlu hissetmiyolar mi bildiğin yemeğine zehir katmakla aynı şey bu bence
süper menü bende bugün karnabahar yedimmMenü
Sabah
2 yumurta
2kk peynir
Domates
Öğle
Sütlü kahve
1 incir
Akşam
Karnabahar
1 kase yoğurt
1 kase çorba .
Su:3 lt spor: spor sayılır mı bilmem ama leslieden çok terledim 1 saat futbol /basket oynadık oğlumla
Teşekkür ederim canım önemli değil
Bebeğini güle güle büyüt onu çok öpüyorum
Benim nezle ona geçmez umarım
Hoşbulduk
Hoşbuldum
Dünde yedim ben daha bitiremedim online aldığım için herşeyi çok büyüktü karnabahar yarına da var ama yarın kabak yemeyi düşünüyorumsüper menü bende bugün karnabahar yedimmwow spor da süper
ben yarın yine brokoli karnabahar haşlama yanına da ne salata düşünüyorum.Kahvaltım fix kapya zaten yaşasın vegan lifeDünde yedim ben daha bitiremedim online aldığım için herşeyi çok büyüktü karnabahar yarına da var ama yarın kabak yemeyi düşünüyorum
Olabilir valla kabak yerim sadece yarınAmanin kız sen ne yaptın tartıya surda ne kaldı yarın kabak yapalım biz bence benim tartıda hiç hareket etmiyor uyudu kaldı galiba
Burada günlük olarak menülerimizi sporlarımızı ve sularımı paylaşıyoruz.Tabloları görmüşsünüzdür belki orada puanlar var ilk sayfada hangi egzersiz kaç puan yazıor örneğin 10.000 adım mı attınız ilk sayfada diyor 100 adım 5 puan o zaman 500 puanlık spor diyoruzHoşbuldum
Anladım. Benim de bi tık daha iyi gidiyorBazen yorumları okuyup menü paylaşmayı unutuyorum.İlk hafta yeni bitti.Bir kilo değişiklik var.Ödem atmış da olabilirim.Her aklıma geldiğinde yerinde say yapıyorum.Senin nasıl gidiyorbuketx
Hayır “planım” yazmıştımÇok teşekkür ederim ay bende it canı var dişçi diyo yerinde nasıl duruyorsun
çok teşekkür ederim
Spor yaşam biçimim oldu resmen
Merhaba elbette alırız şimdi size bir katılım formu atayım onu doldurup aramıza katılabilirsinşz
ayy sad story tam
çok teşekkür ederiz takıma göz kulak olduğunuz için
muhteşem planlar.Pilavı az yiyerek menüyü nasıl da kurtarmışsınız.
Kaçır beni iki gözümüm çiçeğiiii
muhteşem bir günnnnasılsın günlerin nasıl geçiyor?? Cadı kızın ne yapıyor yine performans geceleri düzenleyip çektiriyor mu sana
kapya her derde devadır yiyin yedirin herkes yesin ama düzenli yiyince bağırsaklardan çıkan kıpppkırmızı oluyor onu görünce iç kanama mı geçirdim demeyin ben demiştim de onda şe ettim
yine süpper kapyaya zaafım var benim abla niye kapyayı hor görüyorsun kapya için kurşun atar kurşun yerim hahaha egzersizler de süper maşallahArrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne
Gunluk raporum...
Ilik, pekmez+ limonlu suyla gune merhaba...
KAHVALTI:
Zengin cesitli, saglikli klasik kahvalti tabagim.(asagida goruldugu gibi.bazen biber degil, yesillik oluyor)
Acik ve sekersiz cay...
Sade Turk Kahvesi+1 gun kurusu kayisi
ARA:
Karanfilli, limon dilimli yesil cay
OGLEN:
1 porsiyon yogurtlu ispanak
ARA:
1 mandalina
5 misket uzumu
AKSAM:
1 derisiz izgara tavuk pirzola
Coban salata
1 bardak kefir
Karanfilli ve limon dilimli yesil cay
2 kapya biber yenecek.
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk bolgesel egzersiz. 180 puan
ayy hızlı hızlı geçmişi okuyunca bazen bişeyler karışıyor. Kusura bakma.Planını yapamadın mı yoksaHayır “planım” yazmıştımrica ederim ne demek.
Sabah katur kutur severek yiyorum da, gece gece de ne bileyim...yine süpper kapyaya zaafım var benim abla niye kapyayı hor görüyorsun kapya için kurşun atar kurşun yerim hahaha egzersizler de süper maşallah
Önemli değil, yaptım, eve geldiğimde pirinç pilavının bittiğini gördüm :) akşamı 17:45 de kapadımayy hızlı hızlı geçmişi okuyunca bazen bişeyler karışıyor. Kusura bakma.Planını yapamadın mı yoksa
Guzel olur kaptanim. Benim hedef kilomu da 55 yapsak. yawrukush kaptanimiz 60 cikaralim demisti. Kilo da verebiliyorum artik.Selam kizlar
Gecen takim kurallarinda degisiklik var demistim. Biraz daha duzenledim.
2., 6. Ve 7. Kurallarda oldu bu degisiklikler.
Bu Cuma dan itibaren uygulamaya geciyoruz
Birde mezun oluna bilecek kilonuzu eklemeyi dusunuyorum tabloya . Ne dersiniz?
Sikayeti olan var mi
Bende 89 kilo iken yapamiyordum kilo verdikce asildimBen spor yapabilsem keske. Sizi geceriz de. Vucudu kaldiramiyom. Az zayifliyim sonra bende ekstradan spor yaparim insallah
Gecmis olsun canim bende de hafif koku alamama var ama bilemedim gidip test mi yaptirsamAteş, halsizlik,öksürük yok
Arada hapşırık var
Sesim kalınlaştı
Koku alamıyorum
Hepimize gecmis olsunBen smdi OMAD a başlaydım saat 15.00 te 1 haslanmıs yumurta ve 1 dilim ekmek yedim ama akşam çok acıktm 1 kase corba yedimbu hafta neden acaba cok dikkat ettim aslında ama cumadan snra 1 kilo almışm sanırm 2 gündr daha bi dikkat ediyodum 600 gramıni geri vermişim iyice şaşırdm anlamadım bu cuma zayiflamıs olarak gecen haftaki kilomda olacam galiba baman bi şok lazım beni kendime getirin kızlaaaaar
Hosgeldin canimHoşbuldum
Tebrikler canim guzel bir menuArrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne
Gunluk raporum...
Ilik, pekmez+ limonlu suyla gune merhaba...
KAHVALTI:
Zengin cesitli, saglikli klasik kahvalti tabagim.(asagida goruldugu gibi.bazen biber degil, yesillik oluyor)
Acik ve sekersiz cay...
Sade Turk Kahvesi+1 gun kurusu kayisi
ARA:
Karanfilli, limon dilimli yesil cay
OGLEN:
1 porsiyon yogurtlu ispanak
ARA:
1 mandalina
5 misket uzumu
AKSAM:
1 derisiz izgara tavuk pirzola
Coban salata
1 bardak kefir
Karanfilli ve limon dilimli yesil cay
2 kapya biber yenecek.
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk bolgesel egzersiz. 180 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?