Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yoo allahın takdiri bu diyip geçiyorlar bence

süper menü bende bugün karnabahar yedimm wow spor da süper

Dünde yedim ben daha bitiremedim online aldığım için herşeyi çok büyüktü karnabahar yarına da var ama yarın kabak yemeyi düşünüyorum
ben yarın yine brokoli karnabahar haşlama yanına da ne salata düşünüyorum.Kahvaltım fix kapya zaten yaşasın vegan life

Amanin kız sen ne yaptın tartıya surda ne kaldı yarın kabak yapalım biz bence benim tartıda hiç hareket etmiyor uyudu kaldı galiba
Olabilir valla kabak yerim sadece yarın bu bizim tartılar bozuk olmasın sakın

Arrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne

Gunluk raporum...

Ilik, pekmez+ limonlu suyla gune merhaba...

KAHVALTI:
Zengin cesitli, saglikli klasik kahvalti tabagim.(asagida goruldugu gibi.bazen biber degil, yesillik oluyor)
Acik ve sekersiz cay...

Sade Turk Kahvesi+1 gun kurusu kayisi

ARA:
Karanfilli, limon dilimli yesil cay

OGLEN:
1 porsiyon yogurtlu ispanak

ARA:
1 mandalina
5 misket uzumu

AKSAM:
1 derisiz izgara tavuk pirzola
Coban salata
1 bardak kefir

Karanfilli ve limon dilimli yesil cay

2 kapya biber yenecek.

SU:
3 lt

SPOR:
60 dk bolgesel egzersiz. 180 puan

Eklentiler

• 20201113_084612.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 24
Burada günlük olarak menülerimizi sporlarımızı ve sularımı paylaşıyoruz.Tabloları görmüşsünüzdür belki orada puanlar var ilk sayfada hangi egzersiz kaç puan yazıor örneğin 10.000 adım mı attınız ilk sayfada diyor 100 adım 5 puan o zaman 500 puanlık spor diyoruz

Hayır “planım” yazmıştım rica ederim ne demek.

yine süpper kapyaya zaafım var benim abla niye kapyayı hor görüyorsun kapya için kurşun atar kurşun yerim hahaha egzersizler de süper maşallah

Guzel olur kaptanim. Benim hedef kilomu da 55 yapsak. yawrukush kaptanimiz 60 cikaralim demisti. Kilo da verebiliyorum artik.

Ben spor yapabilsem keske. Sizi geceriz de. Vucudu kaldiramiyom. Az zayifliyim sonra bende ekstradan spor yaparim insallah
Bende 89 kilo iken yapamiyordum kilo verdikce asildim
Ateş, halsizlik,öksürük yok
Arada hapşırık var
Sesim kalınlaştı
Koku alamıyorum
Gecmis olsun canim bende de hafif koku alamama var ama bilemedim gidip test mi yaptirsam
Hepimize gecmis olsun
Kabak gunu yap
Hosgeldin canim
Tebrikler canim guzel bir menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…