Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu günlerde adet olmam gerekiyor.Acaba bunu bahane edip ödül mü versem kendime kaptanım.Şeytan dürtüyor.

Seytan pusuda yatiyor, uyma sakin ona. Bütün emeklerini heba etme seytanin cilvesi ugruna
Uyarsan Vera seni merdaneyle kovalar

Bugün 2 bardak içelim yarın da dünün cezası 2 bardak olsun olur mu?
Çok güzel bir gün olmuş ama su azmış ama onun cezası da yarın olacak
Çok geçmiş olsun
Doymadım.Açım.
Valla bende açım aççç yeter ulan diyip püskevitleri alıyorum elime sonra diyorum vera o sporlar o emekler boşa mı gidicek hemen bırakıp maydanoz kemiriyorum. Tavsiye ederim maydanoz doyuruyor
Vera yok ya çaktırmadan uyayım dedim.Vera ne sınavına giriyorsan başarılar.
Çook teşekkür ederim vizelerim başladı. Son sınıf olunca insana ağır geliyor artık vize stresi bitse de kurtulsam modundayım. Ödül olarak canın çok tatlı istiyorsa rafine şeker olmayan bişeyler olabilir.

Bu durumu bile komik hale getirmissin, sen cok yasa abla
Gecmis olsun tekrardan, insallah en kisa zamanda atlatirsin.
Yumurtayla hastaligi patlatman da cok degisik bir uygulama hic duymamistim öyle bir seyi.
Hepimiz çok yaşayalım tatlım
Ne yapayım azıcık dalga geçmeden yaşamıyorum kendimle

Çocukluğumdan beri yumurta ile gribi pik yaptırıyorum ben

Sen gül gül 9 ay bile değil 8 ay sonra seni de merdaneyle kovalıcam hiç bebem küçük dur azcık yiyim felan dinlemem
Hay Allah senden razi olsun, cok ihtiyacim olacak, belki ilk baslarda gicik olabilirim ama sonrasinda sana cok tesekkür edecegim kesin
Hepimiz çok yaşayalım tatlım
Ne yapayım azıcık dalga geçmeden yaşamıyorum kendimle

Çocukluğumdan beri yumurta ile gribi pik yaptırıyorum ben
Amin insallah ♥
Nasil yaptiriyorsun peki? Alerjin falan mi var ondan mi vücudun öyle tepki veriyor?

Hay Allah senden razi olsun, cok ihtiyacim olacak, belki ilk baslarda gicik olabilirim ama sonrasinda sana cok tesekkür edecegim kesin

Amin insallah ♥
Nasil yaptiriyorsun peki? Alerjin falan mi var ondan mi vücudun öyle tepki veriyor?
yeme diyo ne yemiyim anayım ben anaaaa sinir kız diceksin bana

Hayirli gunler...
Bugun perdeler cikip, yikanip, takilacak...
Kizim hazir evdeyim, yapilacak isin varsa halledeyim deyince soyledim.
Normalde esim cikarir, takardi.
Kizim da mekanizmali kruvaze oldugu icin gelip iplerini takardi.
Etrafi gormek cok guzel de, yikayip takmasi pek zor...

Yarin hem tarti gunu, hem de diyete basladigim dolu dolu 2 ay olacak.
Gecen hafta toplamda 8.6 kg gitmis gorunuyordu.
Metabolizmamin bu kadar yavaslamasina gore, sanirim iyi bir sonuc...

Onumuzdeki gunlerde yuruyussuz daha az yag yaksam da, hedefime ulasmak biraz zorlasip zaman alsa da, imkansiz degil...
Ya nasip...

Amin insallah ♥
Alerjim yok çok şükür
Grip olacak gibi hissettiğim zaman yumurta yiyorum sonra da ağzım burnum temizleniyor

Kolay gelsin ablacim. Cuma günü cok güzel bir sonuc alacagina ve bu güzel sonucla diyetinin 2. ayini taclandiracagina eminim ♥

Alerjim yok çok şükür
Grip olacak gibi hissettiğim zaman yumurta yiyorum sonra da ağzım burnum temizleniyor
Cok enteresan gercekten :)

O kadar dikkat ediyorum yavas yavaş gidiyo bir kere fazla kaçırayım anında +2 anlamadm gitti

Geçmiş olsun cnm
Benimde 1,5 yaşında oğlum var dediğin gibi telefonu elime almaya pek fırsatım olmuyor

O kadar dikkat ediyorum yavas yavaş gidiyo bir kere fazla kaçırayım anında +2 anlamadm gitti
kişiye göre değişiyor malesef bazıları kilo almaya aşırı müsait bende öyleyim bi kare çikolata yesem tartıda görüyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…