- 1 Kasım 2015
- 285
- 584
- 103
Bugun planda neler var?
Kahvaltida yediklerini arttira bilirsin
Öglen de corba yanina salata aksam da ayni sekil. Gerci nohutu 2-3kasik daha yiyebilirdiniz aslinda
aslinda
Seytan pusuda yatiyor, uyma sakin ona. Bütün emeklerini heba etme seytanin cilvesi ugrunaBu günlerde adet olmam gerekiyor.Acaba bunu bahane edip ödül mü versem kendime kaptanım.Şeytan dürtüyor.
Cuma veya Cumartesi 1 ogun ödül hakkin var az sabretBu günlerde adet olmam gerekiyor.Acaba bunu bahane edip ödül mü versem kendime kaptanım.Şeytan dürtüyor.
Vera yok ya çaktırmadan uyayım dedim.Vera ne sınavına giriyorsan başarılar.Seytan pusuda yatiyor, uyma sakin ona. Bütün emeklerini heba etme seytanin cilvesi ugruna
Uyarsan Vera seni merdaneyle kovalar
OleyyyyCuma veya Cumartesi 1 ogun ödül hakkin var az sabret
Bugün 2 bardak içelim yarın da dünün cezası 2 bardak olsun olur mu?Saol canım. Cezayı şimdi gördüm bugün içeçeğim onu dünde az oldu maalesef
Ben de tam uyum sağlayamadım gibi çabalıyorum. Menü paylaşımını unutma
Saol canım
Çok geçmiş olsun. Ama tedbirli olmakta fayda var aileniz için. Tat ve koku kaybı en belirgin belirtisi maalesef. İnş soğuk algınlığıdır
Takıma hoşgeldiniz
Çok güzel bir gün olmuş ama su azmış ama onun cezası da yarın olacakGünaydınlar herkese
Çarşamba menüm
8:00
2yk yoğurt, 1yk granalo, kahve
12:00
Sade omlet, 1 dilim beyaz peynir, 2yk kadar kahvaltılık domatesli, biberli sos , 2 dilim kızarmış çok ekmek, kapya biber
15:00
Yarım cennet elması, 2 ceviz, filtre kahve
18:00
1 porsiyon kadar etli kuru fasülye, yeşil salata
Su: 1,5 lt
Spor: maalesef yok
Mountainsgirl
Çok geçmiş olsunKızlar bugünde elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama dün öğleden sonra oğlumun ateşi de çıktı burun tıkanıklığı var gece neredeyse hiç uyuyamadık. Bugün sersem gibiyim. ahh bu çocuklar hasta olmasa onlar yerine biz olsak Keske
Valla bende açım açççDoymadım.Açım.
Çook teşekkür ederim vizelerim başladı. Son sınıf olunca insana ağır geliyor artık vize stresi bitse de kurtulsam modundayım. Ödül olarak canın çok tatlı istiyorsa rafine şeker olmayan bişeyler olabilir.Vera yok ya çaktırmadan uyayım dedim.Vera ne sınavına giriyorsan başarılar.
Onun gözü kulagi her yerdeVera yok ya çaktırmadan uyayım dedim.Vera ne sınavına giriyorsan başarılar.
Sen gül gül 9 ay bile değil 8 ay sonra seni de merdaneyle kovalıcam hiç bebem küçük dur azcık yiyim felan dinlememOnun gözü kulagi her yerde
Hepimiz çok yaşayalım tatlımBu durumu bile komik hale getirmissin, sen cok yasa abla
Gecmis olsun tekrardan, insallah en kisa zamanda atlatirsin.
Yumurtayla hastaligi patlatman da cok degisik bir uygulamahic duymamistim öyle bir seyi.
Hay Allah senden razi olsun, cok ihtiyacim olacak, belki ilk baslarda gicik olabilirim ama sonrasinda sana cok tesekkür edecegim kesinSen gül gül 9 ay bile değil 8 ay sonra seni de merdaneyle kovalıcam hiç bebem küçük dur azcık yiyim felan dinlemem
Amin insallah ♥Hepimiz çok yaşayalım tatlım
Ne yapayım azıcık dalga geçmeden yaşamıyorum kendimle
Çocukluğumdan beri yumurta ile gribi pik yaptırıyorum ben
yeme diyo ne yemiyim anayım ben anaaaa sinir kızHay Allah senden razi olsun, cok ihtiyacim olacak, belki ilk baslarda gicik olabilirim ama sonrasinda sana cok tesekkür edecegim kesin
Amin insallah ♥
Nasil yaptiriyorsun peki? Alerjin falan mi var ondan mi vücudun öyle tepki veriyor?
Lohusaligin verdigi yetkiye dayanarak agzimdan bu tür laflar cikabiliryeme diyo ne yemiyim anayım ben anaaaa sinir kızdiceksin bana
Alerjim yok çok şükürHay Allah senden razi olsun, cok ihtiyacim olacak, belki ilk baslarda gicik olabilirim ama sonrasinda sana cok tesekkür edecegim kesin
Amin insallah ♥
Nasil yaptiriyorsun peki? Alerjin falan mi var ondan mi vücudun öyle tepki veriyor?
Aa ben de oyle yaparim. Canim ister, gun icinde 3-5 yumurta haslar yerim...Alerjim yok çok şükür
Grip olacak gibi hissettiğim zaman yumurta yiyorum sonra da ağzım burnum temizleniyor
Aman abla dikkat et kolestrolü yükselttirmeAa ben de oyle yaparim. Canim ister, gun icinde 3-5 yumurta haslar yerim...
Kolay gelsin ablacim. Cuma günü cok güzel bir sonuc alacagina ve bu güzel sonucla diyetinin 2. ayini taclandiracagina eminim ♥Hayirli gunler...
Bugun perdeler cikip, yikanip, takilacak...
Kizim hazir evdeyim, yapilacak isin varsa halledeyim deyince soyledim.
Normalde esim cikarir, takardi.
Kizim da mekanizmali kruvaze oldugu icin gelip iplerini takardi.
Etrafi gormek cok guzel de, yikayip takmasi pek zor...
Yarin hem tarti gunu, hem de diyete basladigim dolu dolu 2 ay olacak.
Gecen hafta toplamda 8.6 kg gitmis gorunuyordu.
Metabolizmamin bu kadar yavaslamasina gore, sanirim iyi bir sonuc...
Onumuzdeki gunlerde yuruyussuz daha az yag yaksam da, hedefime ulasmak biraz zorlasip zaman alsa da, imkansiz degil...
Ya nasip...
Cok enteresan gercekten :)Alerjim yok çok şükür
Grip olacak gibi hissettiğim zaman yumurta yiyorum sonra da ağzım burnum temizleniyor
O kadar dikkat ediyorum yavas yavaş gidiyo bir kere fazla kaçırayım anında +2 anlamadm gittiMenü gayet güzel canımo en ufak bisey de artı çıkma olayı bendede var malesef moralimin bozulacağını biliyorum ama yinede tartılmadan edemiyorum.. umarım arti çıkmam. artık düşmek istiyorum biraz ya önceden aşırı yediğimde bile bu kadar çok kilo almiyordum her dakika
Geçmiş olsun cnmKızlar bugünde elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama dün öğleden sonra oğlumun ateşi de çıktı burun tıkanıklığı var gece neredeyse hiç uyuyamadık. Bugün sersem gibiyim. ahh bu çocuklar hasta olmasa onlar yerine biz olsak Keske
kişiye göre değişiyor malesef bazıları kilo almaya aşırı müsait bende öyleyim bi kare çikolata yesem tartıda görüyorum onuO kadar dikkat ediyorum yavas yavaş gidiyo bir kere fazla kaçırayım anında +2 anlamadm gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?