Ben keto diyeti cok seviyorum. Keto ile cok iyi zayifliyorum. Cuma dan sonra keto 20 gr baslicam insallah.
SağolGuzel olmus gunun canım . Bız senle haftayanın eşlerımıyız. Ben orayı anlamadım bu hafta mı bu hafta eşim yok duye saldım ben tartıda artı gelecem bılgın olsun
Evet bu haftaydıSağol@_Vera_ bu haftaydı dimi?
Daha iyiyim antibiyotik ve ağrı kesici iyi geldi ama çiğneme fonksiyonum yok gibi@_Vera_ nasilsin canim nasil oldu dişin
Harika menü ve sporlar eşim
GünaydınnnGünaydın kızlatir
Saol canım. Cezayı şimdi gördüm bugün içeçeğim onu dünde az oldu maalesefafiyet olsun çok güzel gün ama su az biraz ceza olarak 2 bardak versem içer misin çok geçmiş olsun bu arada oğluşa
Ben de tam uyum sağlayamadım gibi çabalıyorum. Menü paylaşımını unutmaİyi menü paylaşımı unutmasam güzel gidiyor.Sende durumlar nasıl eşim.
Saol canımKahvaltı hariç ekmek yememişsin.Çok iyi ve sağlıklı bir menü olmuş.Tebrikler.Adım sayın da çok iyi
Çok geçmiş olsun. Ama tedbirli olmakta fayda var aileniz için. Tat ve koku kaybı en belirgin belirtisi maalesef. İnş soğuk algınlığıdırBence değil grip ve soğuk algınlığının daha kötülerini yaşadım
Bence hafif soğuk algınlığı
Takıma hoşgeldinizHoşbulduk
Menü iyi canım ama akşamki nohut yemeği az geldi gözüme doyduysan sorun yokMenüm
Sabah: Bir dilim cevizli ekmek ,bir yumurta ve 7 yeşil zeytin
Ara : Şekersiz siyah çay
Öğle: Tarhana çorba
Ara : Şekersiz siyah çay ,rezene çayı ve biberiye çayı
Akşam 2 yk nohut 2 yk pilav 2 yk yoğurt
Ara: Yarım muz ve şekeriz siyah çay
Su: 2.5 lt spor:6000 adım
Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin. Insallah cabuk atlatirKızlar bugünde elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama dün öğleden sonra oğlumun ateşi de çıktı burun tıkanıklığı var gece neredeyse hiç uyuyamadık. Bugün sersem gibiyim. ahh bu çocuklar hasta olmasa onlar yerine biz olsak Keske
Kıyamam ya geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar bugünde elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama dün öğleden sonra oğlumun ateşi de çıktı burun tıkanıklığı var gece neredeyse hiç uyuyamadık. Bugün sersem gibiyim. ahh bu çocuklar hasta olmasa onlar yerine biz olsak Keske
Merhaba ablacım
Doymadım.Açım.Menü iyi canım ama akşamki nohut yemeği az geldi gözüme doyduysan sorun yokafiyet olsun
Cok gecmis olsun canim.Kızlar bugünde elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama dün öğleden sonra oğlumun ateşi de çıktı burun tıkanıklığı var gece neredeyse hiç uyuyamadık. Bugün sersem gibiyim. ahh bu çocuklar hasta olmasa onlar yerine biz olsak Keske
Bu durumu bile komik hale getirmissin, sen cok yasa ablaMerhaba ablacım
Ben dün gribim iyice meydana çıksın diye kahvaltıda yumurta yemiştim
Yumurta yediğim zaman benim grip iyice ortaya çıkar yıllardır tecrübem
Çok aferdesin ağzım burnum akıyor geniz ve burun yolu bu bahaneyle temizleniyor hafifliyor
Ateş , halsizlik ,öksürük, terleme, ağrı vs yok
Sadece arada hapşırma ve burun- geniz akıntısı var
Sesim boru gibi
Sümüklüböcek oldum
Bugun planda neler var?Doymadım.Açım.
Çok geçmiş olsun.Kızlar bugünde elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama dün öğleden sonra oğlumun ateşi de çıktı burun tıkanıklığı var gece neredeyse hiç uyuyamadık. Bugün sersem gibiyim. ahh bu çocuklar hasta olmasa onlar yerine biz olsak Keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?