Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bende hep boyle dusundum ac kaldıkca yağ yakıyorum hıssı oluyor hep. Ama bu grupta yemem gerektıgını duydum. Canan karatay 5 saat aclık onerıyor mınımum yag yakımı için leptın hormonu falan devreye gırıyormus. Denıycem.. tek oğün yıyorsun o tek oğunde ne yıyosun kahvaltımı yemekmi

Hoş buldum canım

Guzel olmus gunun canım . Bız senle haftayanın eşlerımıyız. Ben orayı anlamadım bu hafta mı bu hafta eşim yok duye saldım ben tartıda artı gelecem bılgın olsun

Ay valla bitti simdi
Dun aksam basladim simdi bitti. Sevmiyorum bu huyu ama. Cunku pek kitap bulamiyorum burda.
Kitapyurdundan getirtmistim gecen sene. Kargo kitaplarin 2 katiydi resmen

Yemek yiyorum
Zaten tum gün ne yapsam plani yapiyorum
Cok seviyorum yemegi
23 saati Simdilik haftada 3 anca basardim. 20 - 23 saat arasi yapmaya calisacagim tam alsana kadar

Kalorı saymak ıse yarıyor evet demi. Motıve edıyor dıyetten koparmıyor

Hoşbuldum canım bu haftam çöp oldu ama onümüzdekı hafta bomba gıbı olucam emın ol
Kismen makro saydigin zaman daha faydalı oluyor
Mesela ben bugun toplamda 12 gram karbonhidrat almisim
Galiba o hepimizde oluyor
Keske hic kilo almasak

Is de yerlestiniz mi tamamen? Omad deneme durumu nasil gidiyor :))
Ben bugun 20 saati doldurdum 23 saat bekliyemedim.
Aslinda 23 saat i 1 ay yapsam cok iyi veririm. Hic olumsuz sey okumadim.
Ayyy bende deneyim en iyisi

Simdi canimcim nisanli iken ki kazagim oluyor pardesum oluyor nisan elbisem kina elbisem yil 2017 oluyor 60 kiloya düşüp erkek kardesimin nisaninda giydigim yil 2016 kiloma donmem lazimmm

Bende demledim icmeyi unutmusum buz gibi olmus yinede ictim
Kızlar herkese iyi geceler sınavlarım olduğu için takıma pek giremiyorum 10 gün kadar benim kusuruma bakmayın lütfen. Sonra bomba gibi gelicem inşallah
Basarili ol da onemli deil canim
Özge kaptan nerede kızlar ben deprem falan derken arada kacrdım heralde bıseylerı
Mazbatayi zeynepcime verdi

Özge cocuklari ile fazla dan ilgilenmesi gerektigi icin bana devretti kaptanligi
Sinava calisiyor birde.
Laptopu bozuldu ama arada geliyor
Oyy hatrladım eımdı mesajını doğru dikkat dagınıklıgı vardı allah kolaylık versın ozge kaptana
Kismen makro saydigin zaman daha faydalı oluyor
Mesela ben bugun toplamda 12 gram karbonhidrat almisim
Çok sevdıgım JaneRizzoli nin bir sözü var neyyyy? Karbonhidrat ı 20 gr altında tutunca kılo verıyorsun

Cok guzel bir gun
Squat i yapacagini da bildirmen ayri guzellik
Keto karamel nedir ?
Saglikli Atistirmalik
Kendim yaptim
Stevia surubu, 1decilitre kaymak, vanilya ozu ve biraz tereyag ile.
Dun atmistim foto. Birdaha atayim

Hoş buldum canım

Ay valla bitti simdi
Dun aksam basladim simdi bitti. Sevmiyorum bu huyu ama. Cunku pek kitap bulamiyorum burda.
Kitapyurdundan getirtmistim gecen sene. Kargo kitaplarin 2 katiydi resmen
Evet kargo sıkıntısını bende hiç sevmiyorum.. Geçenlerde oğluma bı kaç parça okul öncesi alışverişi yapacaktım aldığım ürünlerin fiyatında kargo kapıda ödeme çıktı bende almadım..
Bende tam icecektim Kızım uyandi geri onu uyuyana kadar soğumuş içtim yinede
Cok guzel bir gun

Saglikli Atistirmalik
Kendim yaptim
Eki Görüntüle 2723473
Teşekkür ederim canım

Cok guzel bir gun

Saglikli Atistirmalik
Kendim yaptim
Eki Görüntüle 2723473
Ben keto diyeti cok seviyorum. Keto ile cok iyi zayifliyorum. Cuma dan sonra keto 20 gr baslicam insallah.

Evet bakalim tutabilecek miyim
Çorba detoksu hakkında ne düşünüyorsunuz peki onuda denesemde gozum acık gtmese mi acaba
lahana corbasi
dicektim ki demissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…