Merhaba İnşallah canım
Birbirimizi güzel gazlarsak bu iş bu hafta bizde olur hafta sonu abartmazsak yine eksi görürüz bencesedulu bu hafta beni bol bol motive edecegine eminim
Bu arada ben Zeynep
Yarin anca aksama dogru aktif olurum. Ise gidecegim Cumartesi ve Pazar
Kendimi hiç aç hissetmiyorum tam tersine tokluktan patlayacak gibiyimKaşarlı tostu götürmüşsün
Valla şaka yaptımo kadar az yemişsin ki gayet iyi ve spor da.
Kesinlikle öyleBirbirimizi güzel gazlarsak bu iş bu hafta bizde olur hafta sonu abartmazsak yine eksi görürüz bence
Ne güzelll, darısı başımaKendimi hiç aç hissetmiyorum tam tersine tokluktan patlayacak gibiyim
Canım cok tesekkur ederim aman dikkat edin cok felaket bisey normal grip gibi de değil amaan bosver desek zayflatır kesinAnonimmm geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Cok saol kuzum smdi ilac verdiler bakalım ilk gün 16 tane snraki günler 6 tane içilecekmis 5 gün snra bakalım gecmezse nolacak bizde bilmiyoruz
Saolasın canımm amiin en onemli faktör su ve beslenmeymis bol bol c vitamini alacakmışz yemek yiyemiyoruz zaten bogazlar iltihap tabi ama allahn izniyle atlatacazÇok geçmiş olsun sağlıklı beslen bol su iç hayırlısı ile birsey olmaz inş. Anneciğinide tez zamanda acil şifalar inş hayırlı güzel haberler alın inş
Insaallah canım siz de çok dikkat edin Rabbim korusun insallah hepimizi cok zormus gercektenÇok üzüldüm canım tabii izin alabilirsin sağlık her şeyden önemli. Annen en kısa zamanda atlatır umarım. Kötü düşünme lütfen
Ben bu hafta hergun çıkıp yürümeyi düşünüyorum onun dışında evde lesli yapabilirsem yaparim diyet if yapıyorum güzel geldi bana şimdilikCeyhans bu haftaki planın neler canım spor vs neler yapmayı düşünüyosun ben genelde evde olduğum için küçük oğlum var leslie yapıyorum evde onun dışında keto diyeti yapacağım bu hafta yine inşallah
Bende if yaptım baya iyiydi devam edeceğim biraz ara verdim . bi oğlum var 2 yaşında oda canım ne güzel çıkabiliyosan süperBen bu hafta hergun çıkıp yürümeyi düşünüyorum onun dışında evde lesli yapabilirsem yaparim diyet if yapıyorum güzel geldi bana şimdilik
Oğlun ne kadarlık benim de 2 kızım 1 oğlum var oğlum 1,5 yaşında
Öğle uykusuna yatırınca ablalarına bırakıp çıkıyorum onlar kurtarıyor beniBende if yaptım baya iyiydi devam edeceğim biraz ara verdim . bi oğlum var 2 yaşında oda canım ne güzel çıkabiliyosan süper
Oh süper valla keşke benimde öyle bi imkanım olsaÖğle uykusuna yatırınca ablalarına bırakıp çıkıyorum onlar kurtarıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?