Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alp_BuRc yeni eşim merhaba bugün kendime çok fazla ödül verdim aşırı ödül yani.Ama ihtiyacım vardı. yarın çok sıkı diyetime devam ediyorum.
sabah 2 kapya 2 dilim ekmekten tost
öğle 2 kuru incir kahve
Akşam mantı ve tatlı
su 2 lt
spor yok
Arrietty_

sedulu bu hafta beni bol bol motive edecegine eminim
Bu arada ben Zeynep
Yarin anca aksama dogru aktif olurum. Ise gidecegim Cumartesi ve Pazar
Birbirimizi güzel gazlarsak bu iş bu hafta bizde olur hafta sonu abartmazsak yine eksi görürüz bence

Birbirimizi güzel gazlarsak bu iş bu hafta bizde olur hafta sonu abartmazsak yine eksi görürüz bence
Kesinlikle öyle
Is haftasonu ipin ucunu kacirmamakda
Ben calistigim da Yemek yemeye vakit olmuyor. Ve surekli ayakdayim.
Sabah erken kalktigim icin Karin egzersizini sabahdan yapacagim. Ardindan ise yuruyecegim. Yaklasik 3500 adim ediyor gidene kadar
Aksam da evde kardio yapacagim insallah

Es olmusuk
Odul ogunu olmus aksam.

@Onlymemeself iyi akşamlar yeni eşim günün nasıl geçti benim herşey iyiydi ama akşam patladım

Menü
Sabah
2 tam buğday ekmeğinden 20g kaşarla tost
1 yumurta
1 kapya biber

Ara
2 küçük incir
Filtre kahve

Öğle
100g yoğurt
2 kepçe yayla çorbası
25g hellimle salata

Ara
2 wasa (18g ) arası labne (21 g)
Yesilcay ananaslı

Akşam
200g mantı (5yk)
1 tane zero cola

Su: 2.5 lt spor: sürekli kız kucağımda evi turladik spora vakit olmadı damak iyice sertleşmiş çok sinirli huysuz @Arriety_ @_Vera_

Anonimmm canım çok geçmiş olsun Rabbim annenede sanada acil şifalar versin dikkat et kendine
Cok saol kuzum smdi ilac verdiler bakalım ilk gün 16 tane snraki günler 6 tane içilecekmis 5 gün snra bakalım gecmezse nolacak bizde bilmiyoruz

Çok geçmiş olsun sağlıklı beslen bol su iç hayırlısı ile birsey olmaz inş. Anneciğinide tez zamanda acil şifalar inş hayırlı güzel haberler alın inş
Saolasın canımm amiin en onemli faktör su ve beslenmeymis bol bol c vitamini alacakmışz yemek yiyemiyoruz zaten bogazlar iltihap tabi ama allahn izniyle atlatacaz

Ben bu hafta hergun çıkıp yürümeyi düşünüyorum onun dışında evde lesli yapabilirsem yaparim diyet if yapıyorum güzel geldi bana şimdilik
Oğlun ne kadarlık benim de 2 kızım 1 oğlum var oğlum 1,5 yaşında

Bende if yaptım baya iyiydi devam edeceğim biraz ara verdim . bi oğlum var 2 yaşında oda canım ne güzel çıkabiliyosan süper

Bende if yaptım baya iyiydi devam edeceğim biraz ara verdim . bi oğlum var 2 yaşında oda canım ne güzel çıkabiliyosan süper
Öğle uykusuna yatırınca ablalarına bırakıp çıkıyorum onlar kurtarıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…