Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.takım kızları Arrietty_ kaptanımız takımımızın bu hafta dereceye gireceği konusunda hepimize sonsuz bi güven duyduğu için eş listes
ne geri dönelim dedik.Bireysel olarak adımlarınız tablolanıcak bir yandan adım yarışı olacak diğer yandan bu hafta olduğu gibi eşli spor puan listesi devam edicek.
bu hafta birinci olacağız kızlarrr bize güveniyorum.

Yeni eş listemiz

sedulu Arrietty_
Ceyhans E English_teacherrr
@Onlymemeself North River
Alp_BuRc @_Vera_
Varyemez B Beklenen2
Melegimkorusun Birgaripyolcu06
CanTorun buketx
Birgaripanne esmeriiim

Niye 0 oldu bizim

İyi akşamlar kızlar;
Kahvaltı: cidden haftada bir kaçamak yapıcam bu son olsun, bu şekilde. Sabah bigıdım zaman bulamadım evde yapacak, dışarda da en masum alabileceğim buydu ceza gelecek ama cidden haftada bir yapıcam sözzzz (Dereotlu iki küçük poğaça) suyu da dairede tektim yine vakit bulamadım

Öğle; somon-marul

Akşam; haşlama, bir dilim ekmek, salata, 3-4 kaşık yoğurt.
dans 15 dak
Yürüyüş :30 dak

Arrietty_
@_Vera_
esmeriiim

Az önce ablacım dedim şimdi eşim oldun

Sonuncuuuu

Hedef koyma yontemim farkli...
Sureye bagli hedef koymam...
Bana gercekci gelmez.
Cunku okuduklarimdan ogrendigim, diyette 2×2'nin her zaman 4 etmedigi...
Bu koyduklarin gercekci, olabilitesi yuksek...
Ama boyle boyle yapacagim ve bunlari yaparak, 2 ayda su kiloya erisecegim dersen bana gore gercekci olmaz...
Cunku senin planin var ama o plan her zaman metabolizmana hukmedemez, tepkisi yaman olur.
Kendimi dogru ifade edebildim mi?

Kararlarin hayirli olsun...

3 lt su
Leslie 45 dk yaptım 3 mile 315 puan
Squat 25 adet 75 puan
Mekik 40 adet 120 puan
Leslie harici 5000 adım attım 250 puan (leslie de 5000 adım atıyorum onu eklemedim )
Toplam 760 puan Arrietty_ yeni eşim @_Vera_
Harika
Leslie yapinca seviyorum ama bir türlü kendimi yapmaya ikna edemiyorum. Sen hep 3 mil mi yapiyorsun? Bende bisiklet ile 45dk yapayim kardio oyleyse.
Sporu arttirmam lazim. Bolgesel olarak. Sirf kardio yaptim bu ara
Adim sayin cok iyi

E English_teacherrr merhaba yeni eşim umarım seninle de güzel başarılar elde ederiz

Kaşarlı tostu götürmüşsün
Valla şaka yaptım o kadar az yemişsin ki gayet iyi ve spor da.

Harika
Leslie yapinca seviyorum ama bir türlü kendimi yapmaya ikna edemiyorum. Sen hep 3 mil mi yapiyorsun? Bende bisiklet ile 45dk yapayim kardio oyleyse.
Sporu arttirmam lazim. Bolgesel olarak. Sirf kardio yaptim bu ara
Adim sayin cok iyi
Önceden 2 mile ya da boosted yapardım ama artık onlar kesmiyor 3 mile daha iyi terletiyor. Ben evvelden ezelde yürüyüş hastasıyım önceden parkura gidip günde 7/8 km yürürdüm bir saat içinde bacak ve karın kası yapmıştım gençken hey gidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…