Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese gunaydin, mutlu bir pazar diliyorum...

buketx canim menun guzel, spor da guzel...
Yalniz yediklerini gruplayarak yazman mumkun mu?
Sabah, ogle, aksam gibi?
Daha derli toplu ve anlasilmasi kolay olur...
Günaydın kalori hesaplıyorum yaa , programa giriş yapıyorum,o zaman iki iş olur ama olsun, altına yazarım . Haşlama ve kısırı akşam yemeğinde yemiştim, geriye kalan kahvaltılıkları kahvaltıda yedim. Sabah-öğle-akşam yaparım bundan sonra eşim

ALLah razı olsun canım

Günaydın cnm benim dünkü spor puanımı eklemeyi unutmuşun 725 puan

Günaydın kızlar
Erkenciyim bugün uykumu aldım sanırım dinç uyandım.
Birgaripanne mekik karni çok güzel toparlıyor ben zamanında kas bile yapmıştım günde 100 mekik çekerek.
Yaa ne güzel mekik yapabiliyorsan ben bir türlü yapamadım zorlayınca da boyun fıtığı var boynumu agritiyorum

Günaydın cnm benim dünkü spor puanımı eklemeyi unutmuşun 725 puan
Spor puanlarında Arrietty_ adımları ve onların puanını topluyor ben adım dışı puanları topluyorum. 725 puanda adım var mı??

Bugün nasipse yine 2 lt su içmeyi düşünüyorum

Ara öğün olarak düşündüklerim

1 cennet elması
1 armut

Akşam menüsü olarak

3 köfte (canım isterse)
Bulgurlu ıspanak
Yoğurt
Akşam menüsü süper

JaneRizzoli iki gündür karnım davul gibi ve yağdan midem bulanıyor bu alışma süreci mi böyle yersem kilo alırım gibi hissediyorum bıraksam mı acaba ben sebze ağırlıklı besleniyorum hep ağır geldi bana 3 yumurta yağ felan geçer diyorsan devam ediyim bi hafta

3 yumurta mı
Ben yumurtayı çok severim ama günlük 3 yumurta yesem o da beni yer
Gelsin pıtır pıtır kilolar olurum

3 yumurta mı
Ben yumurtayı çok severim ama günlük 3 yumurta yesem o da beni yer
Gelsin pıtır pıtır kilolar olurum
Kilo alıcam gibi hissetmek ayrı midem bulanıyor le dokunmayın bana çokk fenayım moduna girdim Azer Bülbül gibi

Bende öyle bir etki olmadı o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Ama bence bir hafta dene. Yine yapamazsan bırakırsın.
Kilo vermende bir duraksama olması normal belli bir süre sonra. Bunun çözümü genelde beslenme tarzında bir değişiklik yaparak oluyor.
Ya kendin bir değişiklik yapacaksın ya da diyetisyen desteği ile.
Bence ikincisi makul çözüm. Ama kendin yapacaksan keto iyi bir alternatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…