Ne güzel yapmissinizCok sukur iyiyim canim.
Aksam esimle ust uste film keyfi yaptik, pek bakamadim buraya...
Günaydın kalori hesaplıyorum yaa , programa giriş yapıyorum,o zaman iki iş olur ama olsun, altına yazarım . Haşlama ve kısırı akşam yemeğinde yemiştim, geriye kalan kahvaltılıkları kahvaltıda yedim. Sabah-öğle-akşam yaparım bundan sonra eşimHerkese gunaydin, mutlu bir pazar diliyorum...
buketx canim menun guzel, spor da guzel...
Yalniz yediklerini gruplayarak yazman mumkun mu?
Sabah, ogle, aksam gibi?
Daha derli toplu ve anlasilmasi kolay olur...
ALLah razı olsun canımHemen bakıyorum dizi arayışındayim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Eki Görüntüle 2725575 başladığında siyahlı halinden daha kiloluydu sonra sagdaki halinden daha da aşağıya inmişti
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor ben marifetli olsam bu kadar daha olurdum misal asla hamur acamamam böyle böreklik, baklavalık, gözleme filan
Baya sürüyor demek ki etkileri
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik 3 3 @Beklenen2 2.5 1.5 @Birgaripyolcu06 2 2 Birgaripanne 1.8 1.8 Arrietty_ 2 2 @CanTorun 3 3 @Mountainsgirl ?? ?? @Sivaskayseri 3 3 @Ozlemlerhayallar 1.5 2.5 @_Vera_ 2 2 @Melegimkorusun 2.5 2 Varyemez 2.25 2 Ceyhans 2 2.5 sedulu 3 3.5 @Onlymemeself 4 3.5 buketx ?? 3 @esmeriiim ?? 3
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri @Ozlemlerhayallar Ödül @Birgaripyolcu06 Arrietty_ Ödül @CanTorun @Mountainsgirl ?? ?? Birgaripanne Ödül @Melegimkorusun Varyemez Ceyhans sedulu @Onlymemeself buketx Ödül @esmeriiim ??
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam sedulu Arrietty_ 510 1020 @_Vera_ @Ozlemlerhayallar 300 525 Ceyhans @Sivaskayseri 0 240 @Onlymemeself @nanekekik 240 240 Varyemez @Beklenen2 276 450 @Melegimkorusun @Birgaripyolcu06 0 0 @CanTorun buketx 360 960 Birgaripanne @esmeriiim 0 360
Günaydın cnm benim dünkü spor puanımı eklemeyi unutmuşun 725 puan
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik 3 3 @Beklenen2 2.5 1.5 @Birgaripyolcu06 2 2 Birgaripanne 1.8 1.8 Arrietty_ 2 2 @CanTorun 3 3 @Mountainsgirl ?? ?? @Sivaskayseri 3 3 @Ozlemlerhayallar 1.5 2.5 @_Vera_ 2 2 @Melegimkorusun 2.5 2 Varyemez 2.25 2 Ceyhans 2 2.5 sedulu 3 3.5 @Onlymemeself 4 3.5 buketx ?? 3 @esmeriiim ?? 3
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri @Ozlemlerhayallar Ödül @Birgaripyolcu06 Arrietty_ Ödül @CanTorun @Mountainsgirl ?? ?? Birgaripanne Ödül @Melegimkorusun Varyemez Ceyhans sedulu @Onlymemeself buketx Ödül @esmeriiim ??
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam sedulu Arrietty_ 510 1020 @_Vera_ @Ozlemlerhayallar 300 525 Ceyhans @Sivaskayseri 0 240 @Onlymemeself @nanekekik 240 240 Varyemez @Beklenen2 276 450 @Melegimkorusun @Birgaripyolcu06 0 0 @CanTorun buketx 360 960 Birgaripanne @esmeriiim 0 360
Yaa ne güzel mekik yapabiliyorsan ben bir türlü yapamadım zorlayınca da boyun fıtığı var boynumu agritiyorumGünaydın kızlar
Erkenciyim bugün uykumu aldım sanırım dinç uyandım.
Birgaripanne mekik karni çok güzel toparlıyor ben zamanında kas bile yapmıştım günde 100 mekik çekerek.
Spor puanlarındaGünaydın cnm benim dünkü spor puanımı eklemeyi unutmuşun 725 puan
Peksemet ekmek yerine geçsin ama 2.yi yemeyin benceSabah kalkınca
500 ml su içtim
Kahvaltı
1 adet peksemet
3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 fincan çay
Zaten ekmek hamurundan yapılıyorPeksemet ekmek yerine geçsin ama 2.yi yemeyin bence
Akşam menüsü süperBugün nasipse yine 2 lt su içmeyi düşünüyorum
Ara öğün olarak düşündüklerim
1 cennet elması
1 armut
Akşam menüsü olarak
3 köfte (canım isterse)
Bulgurlu ıspanak
Yoğurt
Tmm cnm anladım evet adım vardıSpor puanlarındaArrietty_ adımları ve onların puanını topluyor ben adım dışı puanları topluyorum. 725 puanda adım var mı??
Puanları yazarken kalem kalem yazarsanız ona göre neyi toplayacağımızı görürüzTmm cnm anladım evet adım vardı
3 yumurta mıJaneRizzoli iki gündür karnım davul gibi ve yağdan midem bulanıyor bu alışma süreci mi böyle yersem kilo alırım gibi hissediyorum bıraksam mı acaba ben sebze ağırlıklı besleniyorum hep ağır geldi bana 3 yumurta yağ felan geçer diyorsan devam ediyim bi hafta
Kilo alıcam gibi hissetmek ayrı midem bulanıyor le dokunmayın bana çokk fenayım moduna girdim Azer Bülbül gibi3 yumurta mı
Ben yumurtayı çok severim ama günlük 3 yumurta yesem o da beni yer
Gelsin pıtır pıtır kilolar olurum
Bende öyle bir etki olmadı o yüzden bir şey diyemeyeceğim.JaneRizzoli iki gündür karnım davul gibi ve yağdan midem bulanıyor bu alışma süreci mi böyle yersem kilo alırım gibi hissediyorum bıraksam mı acaba ben sebze ağırlıklı besleniyorum hep ağır geldi bana 3 yumurta yağ felan geçer diyorsan devam ediyim bi hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?