- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Hosgeldin canimMerhaba hanımlar bende aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyacağım
Canim ben yanlis anlamisim coklu cevap verince
EŞLERİMİZDE Bİ KARIŞIKLIK OLMASIN KIZLAR TABLOYU TEKRAR PAYLAŞAYIM BU HAFTAKİ EŞLERİNİZ :
Iyi yapmissinAfiyet olsun canım çok güzel görünüyo lar bende menümü yazayım bi bak bakalım
Sabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik 6 tane zeytin 2 tane nohutlu ekmek tulum peyniri 2 dilim kaşar ve beyaz peynir
Öğlen biraz karışık oldu aslında bakliyat önerilmiyo dediğin gibi ama bugun böyle oldu kuru fasulye ve nohuttan kurabiye yaptım kendime misafirim vardı onlara normal kurabiye ve poğaça onları yememek için kendime bunları yaptım
Akşam tavuk göğüslü yeşil salata zeytin yağlı
Su 3 lt Spor 5000 adım
@Ceyhans eşim senin günün nasıldı @_Vera_Arrietty_
Ah bende bu kadar su icsem ne var baslicam bugunArrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne , buketx
400 ml balli ilik suyla gune basladim...
KAHVALTI:
1 yumurtayla peynirli menemen
4 zeytin
2 ceviz ici
1 adet salatalik
1 adet kapya biber
4 adet sivri biber
3 sap kuzu kulagi
ARA:
Karanfilli, limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis kereviz
Uzerine pul biber+z.yagli yogurt
ARA:
5 findik
Tarcinli yesil cay
AKSAM:
Firinda bir orta boy cupra
Bol yesil salata
Kayisi cayi
1/2 elma
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk diz-bacak
30 dk kol-omuz egzersizi. 270 puan.
Ayyy canim ya ettiklerini bulsunlarEvet kovmak için yer arıyorlarmış sanırım. Ağır işleri yüklüyorlardı. Mezun olmadığımı söyleyerek düşük ücretle çalıştırdılar. Diplomamı elime alıp maaşımın yükselmesini isteyince işten çıkardılar.
Oyle olurBirkaç yere başvurdum haber bekliyorum. Maaşımın asgari ücrete yaklaşmasını istedim. Ne hikmetse yetersiz olduğum akıllarına geldi.
Yansir yansirArrietty_ Alp_BuRc bende menümü yazayım
sabah 3 dilim kaşar 3 yumurta 1 köz kapya 10 zeytin
Öğle 2 zeytinyağlı patlıcan salata (1 yk zeytin yağı ekstra)
Akşam 1 zeytinyağlı patlıcan
Ara 2 tereyağlı kahve
JaneRizzoli Bugün ketoyu makroları tutturdum 25te kaldı karb ama bence gayet iyi 2.güne göre yarın tartıma da yansır inşallah
Buyuk basari bende de fotolari var 80 ustu olanlar karismis ama yoksa bir kolaj daha yapardimHer hafta tartisini not al canim.
Ben o sekilde kilo takibimi yapiyorum. Notlarim arasinda duruyor...
18/09/20: 96,1
25/09/20: 93,9
02/10/20: 92,3
09/10/20: 91,3
16/10/20: 90,9
23/10/20: 90,1
30/10/20: 89,5
06/11/20: 89.0
13/11/20: 87.5
20/11/20: 86.0
Sporlar patatesi eritmistir umarimIyi akşamlar bu günkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 çatal patates kızartması
Peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara
Hurma,yarim nar
Akşam
Alinazik 1 tabak
Bol yeşil salata
Su 3 litre
Adım 5000 adım
Spor lesli 45 dk _315
3 saat ev işi _180
100 twist _300
Toplam-795 puan
@SivaskayseriArrietty_ @_Vera_
Karnabahari kizartma deilde haslama yada firin yapsaydin keske kizartma cooookk fazla etkiliyorBugünkü yiyip içtiklerim
Kahvaltı
1 peksemet
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 fincan çay
Ara öğünlerde
1 armut
1 cennet elması
1/2 şer kahve fincanı kuru üzüm, badem ,yer fıstığı, antep fıstığı
Akşam menüm
3 parça karnıbahar kızartması
4 yk bulgurlu ıspanak
3 yk yoğurt
2,5 lt su
30 dk ev işi 60 puan
2 mile lesli 210 puan
Toplam 270 puan
InsAllah canimEvet yine bu takımdaydım malesef sporla çokta aram yok ama rutin ev işi ve 30 40 dk tempolu yürürüm kış olduğu için oda yazın spor salonuna gidiyordum malum durumlar yüzünden kapandı 2 haftalık deneme süresinde inş. 67.4 e düşerim ne diyim başka inş. Bu sefer hedefe ulaşırım
BekarimAramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Bana kurallar takım konu her ne olursa istediğin gibi yazıp sorabilirsin. Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum
Havami atiyon bize
Ah bilseydim bekarken zayiflardim 58 falan simdi en fazla 63 falan olurdu kilom
Cuma oncesi tursu yeme amaBugün kü menüm
Sabah
Naneli limonlu yeşil çay
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen z.yağı ile
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
Akşam
1 tabağın 4/2 bulgur pilavı 4/1 tavuk sote 4/1 kuru soğan
1 kepçe tarhana
3 tane kornişon turşu
Su
8 bardak
Spor
1 saat ev işi 120 puan
30 dk tempolu yürüyüş120 puan
Uyuya kalmisim hemen menumu paylascam
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam North River 3 3 @Beklenen2 2.5 1.5 @Birgaripyolcu06 2 2 Birgaripanne 1.8 1.8 Arrietty_ 2 2 CanTorun 3 3 3 @Mountainsgirl ?? ?? @Sivaskayseri 3 3 3 Alp_BuRc 1.5 2.5 2 @_Vera_ 2 2 1.5 @Melegimkorusun 2.5 2 Varyemez 2.25 2 2.5 @Ceyhans 2 2.5 3 sedulu 3 3.5 3.5 @Onlymemeself 4 3.5 buketx ?? 3 2.75 esmeriiim ?? 3
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ Ödül North River Ödül @Beklenen2 Ödül @Sivaskayseri Alp_BuRc Ödül @Birgaripyolcu06 Arrietty_ Ödül CanTorun @Mountainsgirl ?? ?? Birgaripanne Ödül @Melegimkorusun Varyemez @Ceyhans sedulu @Onlymemeself buketx Ödül 10M esmeriiim ??
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Toplam sedulu Arrietty_ 510 1020 @_Vera_ Alp_BuRc 300 525 @Ceyhans @Sivaskayseri 0 240 480 @Onlymemeself North River 240 240 Varyemez @Beklenen2 276 450 270 @Melegimkorusun @Birgaripyolcu06 0 0 CanTorun buketx 360 960 270 Birgaripanne esmeriiim 0 360
Annem sonunda soyledi simdi ordek mevsimiymis eti fazla sert olmazmis sasmazmis yani agir bir kokusu daha az olurmus komsu besliyor bir tane alalim diyorumBugün yediklerim
12.30 da
Keten tohumlu keto waffle ekmegi
Ustune Ton salatasi
Icinde Yarim avokado
Biraz kapya biberi
1 yk mayoz
Yarim domates var
Eki Görüntüle 2726156
Aksam 17.45 de
190 gr Ördek gogsu
25 Gr brezilya cevizi
1 avokado
Eki Görüntüle 2726159
Ve Makrolarim
Eki Görüntüle 2726163
Su 2,5 L
Spor
30dk Bikeerg 210 p
30 dk yuruyus bandi 210 p
Adim suan 15.896
Daha atarsam veya spor yaparsam ekleyecegim
sedulu @_Vera_
JaneRizzoli
İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
10:30
2 yumurtalı soğanlı yumurta, 1 dilim beyaz zeytin, 4 tane yeşil zeytin, domates, 2 dilim kızarmış ekmek
15:00
1 elma, 10 badem , filtre kahve
18:00
Yarım kase sebzeli mercimek çorba, 4-5 yk ıspanak sote, yoğurt
19:30
Yeşil çay
Su: 2lt
Spor: 7000 adım: 350p
@Birgaripyolcu06
Ben beceremiyorum soganli yumurtayi bir gun esime diyemde yapsin
Aaa bende alip deneyimOda mevcut kaptanım
Aksam az olmamis mi
Gece aclik cekmemen icin diyorum
Menun az ama iyiİyi akşamlar; yazıp çıkayım; uyuyacağım.
kahvaltı öncesi
1 ceviz
Kahvaltı
Bir dilim ekmeğin 3 te ikisi
Zeytin, salatalık, domates
öğle
Bir tabak kısır, 1 muz
ara
Yoğurt
akşam
Bir tabak kadar kısır
ara
2 ceviz
su:2.350
spor:
3.000 adım
10 dak bulaşık yerleştirme
200 saniye bacak hareketi (yattığım yerden en basit)
Arrietty_
@_Vera_
CanTorun
Ah canim ah ben 72 de 2 ay takili kaldim hemde bir art bir azal seklindeIyı geceler kızlar
Pazar gunu malumm evde herkes ugrayamadım
Yedıklerımı yazayım
Sabah kahvaltı
Aksam haşlanmış et salata
Suyu sayamadım ama ıctım
Ev toplama kavalyı yemek hazırlıgı gunum böyle gectı
Yarın ızinliyim evdeyım hem spora zaman ayıracagım hemde menulerıme
Birgaripanne ne uyguluyorsun canımm 70 lerden arınmışssın ne guzell
Suya bak suyaHaftasonu külkedilik gorevim bittiyazamadim ama arada baktim. Yarin keto ya basliyorum. Bugunku menum:
Sabah
Domates
Salatalik
Omlet
1 crepe
1 tk nutella
Oglen
mozarella salatasi
Aksam
Bulgur pilavi
Kanat
Mercimek corbasi
Ara
1 elma
1 mandalina
Yesil cay, cay, kahve
Su
4,5 litre
Spor
6000 adim 300 puan
3 saat temizlik 360
Toplam 660 puan
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne
North River
Gecmis olsun canimKizlar biraz rahatsizim.. Mide bulantım var yeni girebildim siteye
Menümü yazıyorum hemen
Pazar sabah
1 dilim ekmek
Bı bardak ballı süt
Bı dilim peynir
Zeytin
Akşam
1 tavuk but
Çok az salata
Su 1.5 lt
Spor yapamadim
Arrietty_
@Melegimkorusun
Vay vay vayCuma 65.5
Pazartesi 65.2
Cuma hedefim 64.5
Cuma 77.2 kg
Pazartesi 76.7 kg
Cuma hedefim 76.2 kg
Herkese günaydın mutlu haftalar hepinize bol bol eksiler görürüz hep beraber inşallah ben çok umutlu olmayarak uyandım sabah ama yine çok çok mutlu olduğum bi tartı geçen hafta cumaya kadar veremediğimi 2 günde fazlasıyla vermişim
Cuma 101.4
Bugun 100
Vee cumaya hedef artık 2 li rakamları görmek diyorum 99 u ucundan da olsa yakalarımArrietty_ @_Vera_ @Ceyhans
Günaydın herkese bol eksili haftalar diliyorum. Haftasonu kabizliktan dolayı sanırım 76.4 um 300 gr artım var. Cumaya kadar detoks falan hızlıca yuklenicem. 75.8 görmek istiyorum
Ilk defa hamilelikten suphelenmedim cunku doktora gittigimde spiral yerinde demisti
Ben de 72 73 arasinda bayagi inceldim vucut kendini toparliyor benceAynı olay bende de varbi 66 67 aralığında 3 haftadır takıldım kaldım ama incelme her hafta devam ediyor.
10 dan sonra
Verilen kilolar onemli canim bu kontrol amacliGünaydın bayanlar
Cuma_67,1
Bugün _67
Sadece 100 gr
Tek ogun mu besleniyorsun aksami goremedimSabah
500 ml su
Kahvaltı
Tereyağında 2 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates (Üzerine her zaman olduğu gibi 1 tk zeytinyağı)
1 Tutam maydanoz
2 kuru kayısı
5 badem
2tk bal
1dilim ekmek
2 fincan çay
Ben bayagi faydasini gordum gecen kis her gun agriyordu simdi sadece yagmur yagmadan once sizliyor sadeceDizleri perisan olmustu, kilo vermek rahatlatir insaallah...
82 yi gorursun cumayaCuma:82.8
Ptesi:82.7
Fark:-100