Sen ne yaptın patronYaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince
Dwyane Johnson gibi olma da bunların sonundaVar mi arttiran?
Gidicem bak
Banyo temizligim kaldi. Birde kahvalti hazirlamak
Bn severim valla yaBoşver yaa :) ben iki sene yemesem canım istemez ama annem yapmış, yiyorum, öyle denk geldi :)
Sen de miValla mitesadüfe bak, zorlasak akraba cikarmiyiz ki
EvetSen de mi
EvetEvetseninle hem diyet hemde sehirdasmisiz da haberimiz yokmus
Valla ben çok sevindim çömez gurbetçi olarak neyi nerde bulurum diye sürekli darlarım seni artıkEvetseninle hem diyet hemde sehirdasmisiz da haberimiz yokmus
Ne demek canim, yardimci olabilirsem ne mutlu banaValla ben çok sevindim çömez gurbetçi olarak neyi nerde bulurum diye sürekli darlarım seni artık
Ya ne guzelEvetseninle hem diyet hemde sehirdasmisiz da haberimiz yokmus
Burada gercekten cok güzel dostluklar kurulabiliyor. Birbirini görmeden gönül bagi olusuyor. Hic bir cikarin olmadan seviyorsun karsinda ki insani. Var mi bundan güzeliYa ne guzel
Benim boyle anneler grubum var kk dan
8 sene oldu ama Turkiye ye gittikce bulusuyoruz
Masallah masallah caliskan arilar gibiArrietty_ challenge accepted dedim ve tamamladım 200 ip atlama 50 mekik 30 squat
Ve artırıyorum 75 jj yapılacak ceza olarak
Canımm çok teşekkür ederimCanim sen once bir kendini iyi hisset. Diyet de, takim da kollarini sevgiyle acmis seni bekliyor..
mesajlarını yeni gördüm canım çok meşgulüm bu aralar burası senin takımın ne zaman kendini hazır hissedersen gelip bizimle devam edebilirsinCanımm çok teşekkür ederim
Haha tamam. Kardesim gelmeden 200 ip i yaptim. Dakika da 100 yapiyor musum onuda gordumArrietty_ challenge accepted dedim ve tamamladım 200 ip atlama 50 mekik 30 squat
Ve artırıyorum 75 jj yapılacak ceza olarak
Gunum nasil mi geciyor?Kızlar gününüz nasıl geçiyor hava bugün çok güzel çıkıp yürümek istiyorum ama çalışmam gereken dersler var az kaldı ama cumaya çookkk büyük kısmı bitmiş olacak. Bugün için planlarınız neler??
Evde geçiyor günüm pazar alışverişi yapti geldi eşim bende arada bölgesel egzersiz yapıyorum. Bugün leslie yapmıyorum dinlenme günü. Çocuğun dışarı cikma saati 4 e kadar olduğu icin pek bisi yapamıyoruz. Genelde 4 te uyanıyor öğlen uykusundan haliyle evde duruyoruzKızlar gününüz nasıl geçiyor hava bugün çok güzel çıkıp yürümek istiyorum ama çalışmam gereken dersler var az kaldı ama cumaya çookkk büyük kısmı bitmiş olacak. Bugün için planlarınız neler??
Günüm harika geçiyor okula gittim geldim çok sevdiğim mini bir grubumuz var 3 kişilikKızlar gününüz nasıl geçiyor hava bugün çok güzel çıkıp yürümek istiyorum ama çalışmam gereken dersler var az kaldı ama cumaya çookkk büyük kısmı bitmiş olacak. Bugün için planlarınız neler??
Burada gercekten cok güzel dostluklar kurulabiliyor. Birbirini görmeden gönül bagi olusuyor. Hic bir cikarin olmadan seviyorsun karsinda ki insani. Var mi bundan güzeli
Yaaa ne güzel, benim de hayalim buradan bir kardesimle bulusmak. Belki Allah bize de bir gün nasip eder M M_atruska ♥
Masallah masallah caliskan arilar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?