Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince
Sen ne yaptın patron
Hiç iyi örnek olmuyorsun

Ya ne guzel
Benim boyle anneler grubum var kk dan
8 sene oldu ama Turkiye ye gittikce bulusuyoruz
Burada gercekten cok güzel dostluklar kurulabiliyor. Birbirini görmeden gönül bagi olusuyor. Hic bir cikarin olmadan seviyorsun karsinda ki insani. Var mi bundan güzeli
Yaaa ne güzel, benim de hayalim buradan bir kardesimle bulusmak. Belki Allah bize de bir gün nasip eder M M_atruska

Arrietty_ challenge accepted dedim ve tamamladım 200 ip atlama 50 mekik 30 squat
Ve artırıyorum 75 jj yapılacak ceza olarak
Masallah masallah caliskan arilar gibi

Canımm çok teşekkür ederim
mesajlarını yeni gördüm canım çok meşgulüm bu aralar burası senin takımın ne zaman kendini hazır hissedersen gelip bizimle devam edebilirsin sağlık moral huzur her şeyden önemli diyeti her türlü hallederiz

Arrietty_ challenge accepted dedim ve tamamladım 200 ip atlama 50 mekik 30 squat
Ve artırıyorum 75 jj yapılacak ceza olarak
Haha tamam. Kardesim gelmeden 200 ip i yaptim. Dakika da 100 yapiyor musum onuda gordum
Birde 20dk agirlikli hulahop cevirmece ekledim kendime ceza diye

Gunum nasil mi geciyor?
Hamini girtlak yiyorum,
kurbaga misali sebilin basindan ayrilamiyorum,
dogal olarak surekli wc ziyareti yapiyorum,
bir de 1 2 3 4 deyip egzersizler...
Hava burada da muhtesem, yemekten sonra da tin tin gezerim...

Evde geçiyor günüm pazar alışverişi yapti geldi eşim bende arada bölgesel egzersiz yapıyorum. Bugün leslie yapmıyorum dinlenme günü. Çocuğun dışarı cikma saati 4 e kadar olduğu icin pek bisi yapamıyoruz. Genelde 4 te uyanıyor öğlen uykusundan haliyle evde duruyoruz

Günüm harika geçiyor okula gittim geldim çok sevdiğim mini bir grubumuz var 3 kişilik
Okul grubundan ayrı birlikte kaynattiğimiz gülmekten öldüğümüz
Bu okula gittiğim yıl yani 7 sene önce tanıştık
Yaşca benden 6 ve 7 yaş küçükler biri bey biri hanım bir arkadaş onlara kardeşlerim diyorum

Okulun geçmişi zaten 8 ya da 9 yıl birlikte çektik okulun çileli günlerini okulda zaten bizden başka da personel yok sayılırdı
7 yıl içinde de birçok kişi okula geldi ve tayin ya da emeklilik nedeniyle gittiler

Işte kardeşlerle muhabbetin dibine vurdum geldim

Sonra pazara gittim hava mis gibi hem alışveriş hem de yürüyüş yapmış oldum

Ara öğünlerimde tükettiklerim

2 bardak şekersiz çay
1 Türk kahvesi
1 fincan dut kurusu
1bardak şekersiz süt
1 portakal

Ebru'm inşallah Rabbim nasip etsin benimde hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…