Teşekkürler canımIyi günler arkadaşlar bugün işim çoktu yeni girebildim siteye
Grupta kimler öğretmen bilmiyorum ama bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz. Ne zaman isterseniz bana yazabilir takım kuralları hakkında sora sorabilirsinizİyi günaydın kızlar gruba üye oldum daha bugün. Kullanıcı adım sevimli 85 gerçek ismim Zuhal meslek memur ama şu anda idari izindeyim yaş 35 bekarım şehir Balıkesir boy 1.70 kilo 99.6 hedef 70 kilo alma sebebim vücudundaki Beyaz kan üretmesinde sıkıntı olduğu için 1 yıl boyunca kortizon kullandım bu 1 yıl içinde 20 kilo aldım kilo verme sebebim sağlık için ve hiçbir elbisem olmuyor
Takım kaptanımızÇok teşekkürler Vera hanim
Hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Balıkesirde idari izinden yararlanılabiliyor mu? Küçük bir yer bildiğim kadarıyla, yani virüsten dolayı depil sanırımİyi günaydın kızlar gruba üye oldum daha bugün. Kullanıcı adım sevimli 85 gerçek ismim Zuhal meslek memur ama şu anda idari izindeyim yaş 35 bekarım şehir Balıkesir boy 1.70 kilo 99.6 hedef 70 kilo alma sebebim vücudundaki Beyaz kan üretmesinde sıkıntı olduğu için 1 yıl boyunca kortizon kullandım bu 1 yıl içinde 20 kilo aldım kilo verme sebebim sağlık için ve hiçbir elbisem olmuyor
Virüs sebebi hastalık geçmişim çok 2016 kanser oldum 4 evre sonra yeni bir kan hastalığı var onun içinHoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Balıkesirde idari izinden yararlanılabiliyor mu? Küçük bir yer bildiğim kadarıyla, yani virüsten dolayı depil sanırım
AahhVirüs sebebi hastalık geçmişim çok 2016 kanser oldum 4 evre sonra yeni bir kan hastalığı var onun için
Merhaba hosgeldin bende Balıkesirde yaşıyorum.İyi günaydın kızlar gruba üye oldum daha bugün. Kullanıcı adım sevimli 85 gerçek ismim Zuhal meslek memur ama şu anda idari izindeyim yaş 35 bekarım şehir Balıkesir boy 1.70 kilo 99.6 hedef 70 kilo alma sebebim vücudundaki Beyaz kan üretmesinde sıkıntı olduğu için 1 yıl boyunca kortizon kullandım bu 1 yıl içinde 20 kilo aldım kilo verme sebebim sağlık için ve hiçbir elbisem olmuyor
Kolay gelsin kaptanımIyi aksamlar kizlar
Esim gelmeden 30dk bisiklet surdum.
Simdide yuruyus icin disari ciktim.
Sizde durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?