Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi günaydın kızlar gruba üye oldum daha bugün. Kullanıcı adım sevimli 85 gerçek ismim Zuhal meslek memur ama şu anda idari izindeyim yaş 35 bekarım şehir Balıkesir boy 1.70 kilo 99.6 hedef 70 kilo alma sebebim vücudundaki Beyaz kan üretmesinde sıkıntı olduğu için 1 yıl boyunca kortizon kullandım bu 1 yıl içinde 20 kilo aldım kilo verme sebebim sağlık için ve hiçbir elbisem olmuyor

Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz. Ne zaman isterseniz bana yazabilir takım kuralları hakkında sora sorabilirsiniz

Kızlar menümü yazıp kaçıyorum offf sınavların bitmesini çok istiyorum artık gücüm kalmadı.
Sabah 1 kapya 2 hy peynir 10 zeytin tahin keto için
Öğle 2 ykdan az zeytinyağlı patlıcan
Ara hc yağlı Türk kahvesi
Akşam 200 gram balık bool salata 1 dilim dondurma
Spor yok
Su 2 lt
Alp_BuRc Arrietty_

Hosgeldin Zuhal G Gulumsehayata85
Birlikte guzel kilolar verecegimize inaniyorum.
Ilk sayfada Ilk posta hersey yaziyor aslinda.
Takim kurallarinda aklini karistiran bir durum varsa sorabilirsin.
Hergün aktif olup hem menu bildirimi hemde sohbete dahil olunca daha da motive olacagina eminim. Cabuk kaynasmak icinde tavsiye ederim

Hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Balıkesirde idari izinden yararlanılabiliyor mu? Küçük bir yer bildiğim kadarıyla, yani virüsten dolayı depil sanırım

Hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Balıkesirde idari izinden yararlanılabiliyor mu? Küçük bir yer bildiğim kadarıyla, yani virüsten dolayı depil sanırım
Virüs sebebi hastalık geçmişim çok 2016 kanser oldum 4 evre sonra yeni bir kan hastalığı var onun için

Merhaba hosgeldin bende Balıkesirde yaşıyorum.

Merhabalar bugunkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta tulum ve beyaz peynir 6 zeytin yeşillik 2 nohutlu ekmek
Öğle hc yağlı türk kahvesi 2 ceviz 2 kuru erik
Akşam etli kabak yemeği ve salata
Su 3.5 lt spor 5000 adım 2 mile leslie 1 saat ev işi ve yemek
Ceyhans Arrietty_ @_Vera_

Arrietty_ ,@_Vera_ , buketx

Pekmezli, limonlu 400 ml su icildi...

KAHVALTI:
Kuzu kulagi, roka, dereotu, maydanoz, marul
1 kapya biber
1 haslanmis yumurta
Birer ince dilim beyaz peynir ve sepet peyniri
5 yesil zeytin
5 adet cig findik
1 ince dilim siyez ekmegi

Sade Turk Kahvesi

ARA:
Limon dilimli yesil cay
1/2 fincan sari leblebi

OGLEN:
Bruksel lahanasi
Pul biberli yogurt

ARA:
5 adet badem
1 kucuk mandalina

AKSAM:
1 kepce k.mercimek corbasi
3 adet kucuk, bulgurlu ve bol kiymali biber dolmasi
Bir kase salata
1 bardak kefir

Kayisi cayi icilecek

SU:
3 Lt

SPOR:
90 dk bolgesel egzersiz. 270 puan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…