Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince
Kaptanim bu hic olmadi illa merdaneyle kovalatacaksin kendini @_Vera_ kaptanim gir hemen devreye
saka bir yana afiyet bal seker olsun. Bir kerelik bir kacamak yapmissin, bundan sonra yapmazsin eminim
Örnek kaptan

Yaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince
Büyük konuşulmuş belli

Kaptanim bu hic olmadi illa merdaneyle kovalatacaksin kendini @_Vera_ kaptanim gir hemen devreye
saka bir yana afiyet bal seker olsun. Bir kerelik bir kacamak yapmissin, bundan sonra yapmazsin eminim
Örnek kaptan
O yuzden kendime fazla spor verdim
@_Vera_ ve sedulu dan da bekliyorum ceza

Örnek kaptan
Kaptana ceza kesmem lazım 2 mile leslie cezasııı

Herkese gunaydin...
Yuruyusu birakmam gecen hafta eksi kilo gormeme pek etki etmedi, bakalim bu hafta nasil olacak...

Ev ici egzersizlerimi elimden geldigince yapiyorum.
Ama yururken de yapiyordum.
Cok etkilenmiyeyim diye, otururken birden kalkip hizli hizli mutfaga, diger odalara gidip geliyorum.
Mutfakta tezgah basindayken oldugum yerde adim atiyorum.
Gezintim zaten var. Ama o tin tin tin...
Sagliginiz yerindeyse, zaman sorununuz yoksa, erinmeyin ve sporunuzu yapin...

Harekette bereket vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…