Kaptanim bu hic olmadiYaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince
Saol canımAllah yardımcınız olsun canım. Ev bulmak gerçekten zor, hemde fiyatlar bu denli artmışken. İnşallah gönlünüze göre dört duvarınızı bulursunuz
Hangi sehirde yasiyorsunuz canim? Sordum ama umarim bir sakincasi yoktur. Istemiyorsan da cevaplamak zorunda degilsin ♥Saol canım
Yok canım önemli değil NürnbergHangi sehirde yasiyorsunuz canim? Sordum ama umarim bir sakincasi yoktur. Istemiyorsan da cevaplamak zorunda degilsin ♥
Büyük konuşulmuş belliYaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince
Valla miYok canım önemli değil Nürnberg
Kaptana ceza kesmem lazımKaptanim bu hic olmadiilla merdaneyle kovalatacaksin kendini @_Vera_ kaptanim gir hemen devreye
saka bir yana afiyet bal seker olsun. Bir kerelik bir kacamak yapmissin, bundan sonra yapmazsin eminim
Örnek kaptan
Selam canimGünaydın 4. Takım
Gününüz az kalorili , bol eksili olsun inş.
Arrietty_ söz vermemekle birlikte challange a katılmaya çalışacağım bakalım
Senin istedigin ceza olsun kaptanim
Leslie den nefret ediyorumKaptana ceza kesmem lazım2 mile leslie cezasııı
Kes kaptanim, hak ettiKaptana ceza kesmem lazım2 mile leslie cezasııı
AllahiimSenin istedigin ceza olsun kaptanim+20 mekik benden
Tabi ki olur ♥Allahiim
Mekik yerine sit up Abs desen Olur muuu
Canim sen once bir kendini iyi hisset. Diyet de, takim da kollarini sevgiyle acmis seni bekliyor..Yaaatartı gününden sonra sizinleyim yanş bu cuma iyiki varsınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?