Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canımın içi

Hosgeldin canim...
Hb tşk ederim. İlk sayfayı okudum. Günlük Yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız egzersizleri yazıyoruz sanırım. Ben aktif olarak bir diyetisyenle başladım şuan. Diyet listesini paylaşırım akşamları tabi uyabildiğim kadarını. Egzersizleri puanlayarak mı paylaşmalıyız?

Tamamdır bu iki haftada söylenilenleri günlük paylaşayım demi. Çok memnun oldum bu arada

Arkadaşlar diyetle ilgili bir şey soracağım ben kendimi saf gibi hissettim bu durumda.daha önce yazdığım gibi ben idare izinliyim önceden kanser ve şu anda başka bir hastalık var. arkadaşın birisi adı yanıma geldiğini söyledi hastane için işi varmış öyle gelecek gece saat bire kadar. Kabul ettim ama şu an düşünüyorum ben istesem o kabul etmezdi sizce olur demek ile yanlış mı yaptım.

Egzersizleri nasil puanlayacagimiz ilk sayfada var...Oyle paylasirsak kaptanlarimizin da isini kolaylastiririz.

Evet canim puan hesabi yaparak
Paylasiyoruz
2 haftalik deneme suresi bitince es yarisi, bireseyl yarislara da katilabiliyorsun.
Normal de yeni gelenleri hemen ekliyorduk.
Ama yari yolda birakip spor eslerini magdur ediyorlar diye onuda 2 hafta deneme suresi vermeye karar verdik

Hepsi çok iyi

Kesinlikle haklısınız. Hem bende kendimi denemiş olurum. İnsan önce büyük bir hevesle başlıyor sonra hevesi kırılıyor. Bu 2 haftada bende kendimi denemiş olurum sevindim bu duruma :)

Hoşgeldiniz. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Tam anlamadim diyetli kismini.
Ama hem corona hemde risk grubundasiniz diye kimseyi kabul etmezdim ben

Hoşgeldin canım, istediğin kiloya ulaşırken bebeğine de kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…