Sağol canımın içimesajlarını yeni gördüm canım çok meşgulüm bu aralar burası senin takımın ne zaman kendini hazır hissedersen gelip bizimle devam edebilirsinsağlık moral huzur her şeyden önemli diyeti her türlü hallederiz
Sana sevindim ben Bahçelievler'de im tanışmak isterim isterimMerkezdeyim bende
Hb tşk ederim. İlk sayfayı okudum. Günlük Yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız egzersizleri yazıyoruz sanırım. Ben aktif olarak bir diyetisyenle başladım şuan. Diyet listesini paylaşırım akşamları tabi uyabildiğim kadarını. Egzersizleri puanlayarak mı paylaşmalıyız?Hosgeldin canim...
Tamamdır bu iki haftada söylenilenleri günlük paylaşayım demi. Çok memnun oldum bu aradaHosgeldin aramiza Fulya
Ben Zeynep 33 yasindayim takim kaptaniyim. Yurtdisinda saglik calisaniiyim. Suan izinli oldugum icin sIk sIk burdayim :)
Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz.
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
Egzersizleri nasil puanlayacagimiz ilk sayfada var...Oyle paylasirsak kaptanlarimizin da isini kolaylastiririz.Hb tşk ederim. İlk sayfayı okudum. Günlük Yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız egzersizleri yazıyoruz sanırım. Ben aktif olarak bir diyetisyenle başladım şuan. Diyet listesini paylaşırım akşamları tabi uyabildiğim kadarını. Egzersizleri puanlayarak mı paylaşmalıyız?
Tamamdır yarın başlarım o halde paylaşmaya bendeEgzersizleri nasil puanlayacagimiz ilk sayfada var...Oyle paylasirsak kaptanlarimizin da isini kolaylastiririz.
Evet canim puan hesabi yaparakHb tşk ederim. İlk sayfayı okudum. Günlük Yediğimizi içtiğimizi ve yaptığımız egzersizleri yazıyoruz sanırım. Ben aktif olarak bir diyetisyenle başladım şuan. Diyet listesini paylaşırım akşamları tabi uyabildiğim kadarını. Egzersizleri puanlayarak mı paylaşmalıyız?
Hepsi çok iyiArrietty_ ,@_Vera_ , buketx
Pekmezli, limonlu 400 ml su icildi...
KAHVALTI:
Kuzu kulagi, roka, dereotu, maydanoz, marul
1 kapya biber
1 haslanmis yumurta
Birer ince dilim beyaz peynir ve sepet peyniri
5 yesil zeytin
5 adet cig findik
1 ince dilim siyez ekmegi
Sade Turk Kahvesi
ARA:
Limon dilimli yesil cay
1/2 fincan sari leblebi
OGLEN:
Bruksel lahanasi
Pul biberli yogurt
ARA:
5 adet badem
1 kucuk mandalina
AKSAM:
1 kepce k.mercimek corbasi
3 adet kucuk, bulgurlu ve bol kiymali biber dolmasi
Bir kase salata
1 bardak kefir
Kayisi cayi icilecek
SU:
3 Lt
SPOR:
90 dk bolgesel egzersiz. 270 puan.
Kesinlikle haklısınız. Hem bende kendimi denemiş olurum. İnsan önce büyük bir hevesle başlıyor sonra hevesi kırılıyor. Bu 2 haftada bende kendimi denemiş olurum sevindim bu duruma :)Evet canim puan hesabi yaparak
Paylasiyoruz
2 haftalik deneme suresi bitince es yarisi, bireseyl yarislara da katilabiliyorsun.
Normal de yeni gelenleri hemen ekliyorduk.
Ama yari yolda birakip spor eslerini magdur ediyorlar diye onuda 2 hafta deneme suresi vermeye karar verdik
Ak koyun kara koyun cuma belli olacak...Hepsi çok iyi
Hoşgeldiniz. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinKullanıcı Adı :Fulyaa21
İsim (İsteğe Bağlı ):Fulya
Mesleginiz:mühendis
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehirsmaniye
Boyunuz :1.55
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :evlilik sonrası ve tüp bebek tedavisi.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem sağlığım için hemde görsellik tabii.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır katılmadım.
Amin sağolun Allah razı olsun. Rabbim nasip eder inşallah bana ve tüm isteyenlere..Hoşgeldiniz. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Tam anlamadim diyetli kismini.Arkadaşlar diyetle ilgili bir şey soracağım ben kendimi saf gibi hissettim bu durumda.daha önce yazdığım gibi ben idare izinliyim önceden kanser ve şu anda başka bir hastalık var. arkadaşın birisi adı yanıma geldiğini söyledi hastane için işi varmış öyle gelecek gece saat bire kadar. Kabul ettim ama şu an düşünüyorum ben istesem o kabul etmezdi sizce olur demek ile yanlış mı yaptım.
Merhaba hoşgeldinizKesinlikle haklısınız. Hem bende kendimi denemiş olurum. İnsan önce büyük bir hevesle başlıyor sonra hevesi kırılıyor. Bu 2 haftada bende kendimi denemiş olurum sevindim bu duruma :)
Ak koyun kara koyun cuma belli olacak...
Hb teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz
Hoşgeldin canım, istediğin kiloya ulaşırken bebeğine de kavuşursun inşallahKullanıcı Adı :Fulyaa21
İsim (İsteğe Bağlı ):Fulya
Mesleginiz:mühendis
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehirsmaniye
Boyunuz :1.55
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :evlilik sonrası ve tüp bebek tedavisi.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem sağlığım için hemde görsellik tabii.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır katılmadım.
İnşallah çok teşekkür ederim ya hepiniz çok tatlısınızHoşgeldin canım, istediğin kiloya ulaşırken bebeğine de kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?