Acilen hayır demeyi öğrenmelisiniz bu tarz durumlar için gayet iyi kitaplar var alın bence bende öyleydim ama eşim sayesinde bıraktım ay şu kırılmasın bu kırılmasın diye ben çok yıprandım ama herşey de bi yere kadarDiyetle ilgili değil demek istemiştim. Yani bağışıklık sistemim zayıf ilaç kullanıyorum onun için. Bende sorun var galiba kimse üzülmesin kimse kırılmasın ama herşey bana oluyor. Kimse üzülmesin laf söylemek istemem diye psikolojik olarak içime attım hemen kanım düştü itp beyaz kan üretmiyor sonra burun kanaması. Sonuç iki üç ay hastane sonra kortizon ve 20 kilo aldım ama akıllanmadım.
Nerelisin canım bizim yöreninde buna benzer yemeği var biz ince bulgurdan yapar haşlarız sobrada sarımsaklı kavurmalı suya bana yerizAl bak. Herkesi siniyorlar :))
Paza annem cagirdi. Ginnis yapacakmis. Obur ismi halluj dicem de patatesli degil. Bos hamur hasliyor. Sarimsak suyu yaninda et suyu ve haslanmis et.
Yani Imkani yok Anne diyetdeyim demenin.
Alti ustu hamur ama tadi cok guzel.
Sirf bozmayim diye gitmedim
Tabii yer var hoş geldiniz ilk sayfadaki formu doldurarak bizimle paylaşır mısınız lütfenMerhaba , takımda yer varsa bende katılmak isterim
Bence sen doğru olanı yapmışsın küsmesi onun anlayışsızlığı olmuş hem vaka sayısı bu kadar artmışken gezmeye gelmesi çok yanlış cumhurbaşkanının sağlık bakanının bi çıkıp yalvarmadığı kaldı gezmeyin diye. İnsanlar neden yerlerinde duramıyor anlamıyorum ben marttan beri adam gibi çıkmadım dışarı çıksam da açık hava hepArkadaş a yalan atmak istemedim biraz nezle im biraz sancım vardı ama adet oldum ama nezle im şimdi gelsin de hadi ben hastadan birde o var dedim nezle im ama test yaptırmadım vebal almak istemem ama sen bilirsin dedim seçim onun cevap yazmadi galiba küstü
Bende çok yıprandım hem bedenen hem ruh olarak ama arkadaş a nezle im korona olabilirim dedim cevap nezle sindir oldu insanlardan uzaklaşıyorum böyle böyle.Acilen hayır demeyi öğrenmelisiniz bu tarz durumlar için gayet iyi kitaplar var alın bence bende öyleydim ama eşim sayesinde bıraktım ay şu kırılmasın bu kırılmasın diye ben çok yıprandım ama herşey de bi yere kadar
Bugünkü yiyip içtiklerim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 tutam maydanoz
2 tk tahin pekmez
1 küçük dilim ekmek
1 fincan çay
Ara öğünlerim
2 bardak şekersiz çay
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan dut kurusu
1 bardak şekersiz süt
1 portakal
Akşam
1 haşlanmış tavuk budu
1 kepçe sebze çorbası
5 6 kaşık haşlanmış karnıbahar
Üzrine 4 yk sarımsaklı yoğurt
1 bardak vişne kompostosu
Su 2 lt
Spor 3500 adıma yaklaştım
Dedim cevap nezle sindir demek oldu çocuğu hastaneye çıkaracak otobüs e binmek istemediği için kocasını bekleyecek gece 1 e kadar aman neyse ne yaparım böyle böyle soğudum insanlardanBence sen doğru olanı yapmışsın küsmesi onun anlayışsızlığı olmuş hem vaka sayısı bu kadar artmışken gezmeye gelmesi çok yanlış cumhurbaşkanının sağlık bakanının bi çıkıp yalvarmadığı kaldı gezmeyin diye. İnsanlar neden yerlerinde duramıyor anlamıyorum ben marttan beri adam gibi çıkmadım dışarı çıksam da açık hava hep
ayy aynısı bende de var virüçıktı çıkalı insanların bencillikleri de ayyuka çıktı herkesle arama bi mesafe koymaya başladımDedim cevap nezle sindir demek oldu çocuğu hastaneye çıkaracak otobüs e binmek istemediği için kocasını bekleyecek gece 1 e kadar aman neyse ne yaparım böyle böyle soğudum insanlardan
Pazartesi sizinle kontrol tartısına çıktım, tartı 71.6 dedi kaptanım, cumaya ne olur kestiremiyorum dün ve bugün biraz fazla kaçırdım
Kaptanım sen nerelisin?Al bak. Herkesi siniyorlar :))
Paza annem cagirdi. Ginnis yapacakmis. Obur ismi halluj dicem de patatesli degil. Bos hamur hasliyor. Sarimsak suyu yaninda et suyu ve haslanmis et.
Yani Imkani yok Anne diyetdeyim demenin.
Alti ustu hamur ama tadi cok guzel.
Sirf bozmayim diye gitmedim
Ben de sefakoy tarafında oturuyorum virüs olayları azalırsa belki reelde de buluşuruz. 2 yaşında oğlum olduğu için kısıtlı oluyor cikma saatleriSana sevindim ben Bahçelievler'de im tanışmak isterim isterim
İnşallah şu virüs geçsin de insallah tanışmak çok isterimBen de sefakoy tarafında oturuyorum virüs olayları azalırsa belki reelde de buluşuruz. 2 yaşında oğlum olduğu için kısıtlı oluyor cikma saatleri
Tekrar merhaba, şu an sadece telefonla mobil uygulamayq giriş yapabiliyorum. Ama bu ilk başta doldurmamız gereken formun pdf şekli yok sanırım. Bilgileri buraya mı yazmam gerekiyor.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :fasveyadem
İsim (İsteğe Bağlı ):asya
Mesleginiz: öğrenci, öğretmen, tasarımcı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:sakarya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:91
Hedef kilonuz :54
Kilo alma hikayeniz :majör depresyonla 2 yılda 58 kilodan 91 kiloya çıktım. yeme bozukluğum var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Mutlu değilim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Bu soruları cevaplamanız yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?