Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Acilen hayır demeyi öğrenmelisiniz bu tarz durumlar için gayet iyi kitaplar var alın bence bende öyleydim ama eşim sayesinde bıraktım ay şu kırılmasın bu kırılmasın diye ben çok yıprandım ama herşey de bi yere kadar

Nerelisin canım bizim yöreninde buna benzer yemeği var biz ince bulgurdan yapar haşlarız sobrada sarımsaklı kavurmalı suya bana yeriz

Bence sen doğru olanı yapmışsın küsmesi onun anlayışsızlığı olmuş hem vaka sayısı bu kadar artmışken gezmeye gelmesi çok yanlış cumhurbaşkanının sağlık bakanının bi çıkıp yalvarmadığı kaldı gezmeyin diye. İnsanlar neden yerlerinde duramıyor anlamıyorum ben marttan beri adam gibi çıkmadım dışarı çıksam da açık hava hep

Bende çok yıprandım hem bedenen hem ruh olarak ama arkadaş a nezle im korona olabilirim dedim cevap nezle sindir oldu insanlardan uzaklaşıyorum böyle böyle.

1 mile lesli
5000 adım

Dedim cevap nezle sindir demek oldu çocuğu hastaneye çıkaracak otobüs e binmek istemediği için kocasını bekleyecek gece 1 e kadar aman neyse ne yaparım böyle böyle soğudum insanlardan

Dedim cevap nezle sindir demek oldu çocuğu hastaneye çıkaracak otobüs e binmek istemediği için kocasını bekleyecek gece 1 e kadar aman neyse ne yaparım böyle böyle soğudum insanlardan
ayy aynısı bende de var virüçıktı çıkalı insanların bencillikleri de ayyuka çıktı herkesle arama bi mesafe koymaya başladım

iyi geceler kızlar o kadar yorgunum ki size anlatamam artık masa başından kalkıp leslieler yapmak dinlenmek uyumak istiyorum ama sınavlarım var malesef.Oturmaktan totom düzleşti. Geçmişiokuyacak vaktim malesef yok.Şöyle bi göz attım ve kaçıyorum.Kusuruma bakmayın lütfen szilerle ilgilenemedim bu hafta

Kaptanım sen nerelisin?

Tekrar merhaba, şu an sadece telefonla mobil uygulamayq giriş yapabiliyorum. Ama bu ilk başta doldurmamız gereken formun pdf şekli yok sanırım. Bilgileri buraya mı yazmam gerekiyor.

Tekrar merhaba, şu an sadece telefonla mobil uygulamayq giriş yapabiliyorum. Ama bu ilk başta doldurmamız gereken formun pdf şekli yok sanırım. Bilgileri buraya mı yazmam gerekiyor.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Bu soruları cevaplamanız yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…