- 12 Ekim 2020
- 110
- 82
- 48
- 40
Diyetle ilgili değil demek istemiştim. Yani bağışıklık sistemim zayıf ilaç kullanıyorum onun için. Bende sorun var galiba kimse üzülmesin kimse kırılmasın ama herşey bana oluyor. Kimse üzülmesin laf söylemek istemem diye psikolojik olarak içime attım hemen kanım düştü itp beyaz kan üretmiyor sonra burun kanaması. Sonuç iki üç ay hastane sonra kortizon ve 20 kilo aldım ama akıllanmadım.Tam anlamadim diyetli kismini.
Ama hem corona hemde risk grubundasiniz diye kimseyi kabul etmezdim ben
Kendi sagliginizi dusunmelisiniz. Önceliginiz kendiniz olmali.Diyetle ilgili değil demek istemiştim. Yani bağışıklık sistemim zayıf ilaç kullanıyorum onun için. Bende sorun var galiba kimse üzülmesin kimse kırılmasın ama herşey bana oluyor. Kimse üzülmesin laf söylemek istemem diye psikolojik olarak içime attım hemen kanım düştü itp beyaz kan üretmiyor sonra burun kanaması. Sonuç iki üç ay hastane sonra kortizon ve 20 kilo aldım ama akıllanmadım.
Emzirdigin icin tek soruna cevap verecegimKeto yapanlara sorularım:
kızım 5 aylık oldu emiyor bende yapabilir miyim ?
Kaç kg ile başladınız kaç kilo verdiniz ne kadar zamanda ?
Ya etkileri nedir başta baş ağrısı kabızlık vs gibi ?
Fatsecretta keto icinn program var onu mu satın aldınız?
Kitabı ,grubu vs var mı ?
Sorun Kore dizisi degil es demekİmdatttt kötü yola düştüm biri beni kurtarsin
Eşim iki gündür evde beni yoldan çıkardı resmen menümü listedekilere kötü irnej olmamak akıllarına girmemek için yazmıyorum ama şuan kusma noktasindayim
Kestaneler ekmek arası köfteler aslında bugün bozdum sadece akşam dün uymadim ama bugün gözüme gözüme soktuSorun Kore dizisi degil es demek
Neler yapti kekler Börekler
Yani insan bir yere kadar dayanabiliyor :)Kestaneler ekmek arası köfteler aslında bugün bozdum sadece akşam dün uymadim ama bugün gözüme gözüme soktu
Aynen listeme devamYani insan bir yere kadar dayanabiliyor :)
Yarin silbastan de. Kaldigin yerden Devam
Güzel menu kusura bakma eşim iki gündür aktif değildim senin modunu düşürmedim inşallah telafi edeceğim sözSabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Oglen
1 kase corba
Aksam
tavuk
Patates
Salata
Ara
Portakal
Mandalina
Su
4
Spor
15900 adim 795
Ketoya baslayamadim bugun. Hele bi bosanmam bitsin. Kafa rahat olsun oyle baslarim ya.
Cok yogunum bu aralar.
Arrietty_
@_Vera_
North River
Al bak. Herkesi siniyorlar :))Bugün benim mini gruptaki bayan arkadaş çikolata verdi okul bahçesinde otururken
Diyetteyim dedim
Olsun abla ye kendine ödül yap dedi ama çantama koydum
Eve gelir gelmez oğlana verdim çikolatayı
Dün mantı bugün çikolata bakalım yarın ne ile sınanacağım güzel Allah'ım
Yolun açık olsun Tansu kaptanım sen de helal etsedulu Arrietty_
@Ceyhans @Sivaskayseri
@OnlymemeselfNorth River
@Ozlemlerhayallar @_Vera_
Varyemez @Beklenen2
@Melegimkorusun @Birgaripyolcu06
CanTorun buketx @esmeriiim
@E-brulim @pisi pisi kopatim
@MorVampirella @Anonimmm
@AppLesma @deniz diyette
@Yawrukush @Ceydos
@bnnu @Smneapdullah
@barga @sserendipity @fyzanur
Selam takim arkadaslarim
Normalde gecen hafta mezun olup bir anda takimdan ayrilacaktim ama bir hafta daha takip karari alip bu hafta mezun olmayi dusunuyorum Allah in izni ile hepinizle zaman gecirmek cok guzeldi birbirimizden cok sey ogrendik
Birbirimize cok destek olduk
Bugun itibari ile kaptan yardimciligindan istifa etmis bulunuyorum
Gercekten yeterince ilgilenemiyorum sizinle takima girdigim konusulmus cikilmis oluyor bense sonradan toplu cevaplar yaziyorum
Yukumlulugum artti esim yillik izne ayrildi ama babamin sezonluk zeytinyagi fabrikasinda calismak icin yukum daha da artiyor kecileri yemlemek cocuklara bakmak gun de 3 4 saat kesik kesik dikise ayirmak beni yoruyor
Anlayışıniz icin tesekkurler hakkinizi helal edin cuma gununden sonra etiketlendikce ugrarim ❤
Istifam gercektir yalan yanlis haberlere kulak asmayin
Evde yapıyorum canımMaşallah okudukça en çok istediğim şey motive oluyor insan resmen. Dikkatli olmanız özen göstermeniz bende dikkat edeceğim ama dışarı çıkamam evde Lesli filan yapsam olur mu hem virüs hem soguk
Tabii ki olurMaşallah okudukça en çok istediğim şey motive oluyor insan resmen. Dikkatli olmanız özen göstermeniz bende dikkat edeceğim ama dışarı çıkamam evde Lesli filan yapsam olur mu hem virüs hem soguk
Kendim icin soyledim...çok iddialiı bir söz, genelmiydi sen zaten hep veriyorsun ki ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?