Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslinda neden olmasin.
Ben calisiyorum ama is cikisi o 1 saat yurumeyi yaparim.
Bir bakima adim yarisinida gaza gelelim diye baslattim ama yok.

Bu cuma 6.takim ile adim yarisi yapacagiz desem ne dersiniz

sedulu bilmiyoruz aslinda.
27 ocakda isitme testi yapilacak hastanede. Ozamana kadar fayda ettimi etmedimi bilemiyecegiz.

Hosgeldin canim
Sevindim ev isini halletmenize.
Insanin az esyasi olsada yorucu oluyor ev tasima.
Daha simdiden kolay gelsin

Merhaba bugun canım çok sıkıldı hem tartıya hemde neden bilmiyorum içimde bi sıkıntı var bişeler yapmak istiyorum ama ne bilmiyorum hiç bişe de yapasım yok . normalde evlenmeden başka sehirde yaşıyodum orda arkadaşlarım vardı işim vardı. Buraya geldim ne iş ne arkadaş hiç bişe yok. Çok yanlızım eşim dışında dışarı çıktığım biri bile yok . işe girmeye çalıştım olmadı . şimdide zaten çocuk oldu bide yaşım aldı başını gidiyo . ne bilim kilo vererek bişeleri başardığımı göstermek istiyorum herkese ve kendime sanki oda mutlu etmiyo beni tatmin etmiyo verdiğim kilolar . neden yazdım buraya onu da bilmiyorum ama içim daraldı birden yazmak istedim sadece

Bnm ismim yok burda gecen hafta 69.1 di kilom

Kızlar merhaba
Of artık ders kusucam bıktım yarın akşamı dört gözle bekliyorum. Menümü yazan da gidem
Sabah 2 köz kapya peynir yarım domates 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin
Öğle haşlanmış brokoli karnabahar ton balığı yeşillik
Akşam 2 köz kapya 1 yk tulum peyniri
Ara kahve 2 kuru incir
Su 2 lt
Spor 2 bin adım evde yürüdüm o da
Alp_BuRc Arrietty_

Olur öyle arada insan dolar bosaltmak ister yaz gitsin ne olacak. Geçen sene bende kilo vermek isterken böyleydim hamilelik sonrası acayip bunalmıştım fiziki anlamda. Emzirdiğim için sürekli acıkırdım habire tatlıya bogdum kendimi en son salona yazılmıştım bu korona mevzuları çıkmadan önce orada kilo verimi çok olmadi ama sıkılaşma güzel olmustu. Bi senede daha fazla verebilirdim diye düşünüyorum ama dert etmiyorum demek ki şimdi hazırmışım diyete

Evet sürekli bi yeme isteği vardı bende de çok şükür onu atlattım yolum baya uzun ona da canım sıkılmıyo değil daha baya bi vermem gerekiyo bakalım hayırlısı

Evet sürekli bi yeme isteği vardı bende de çok şükür onu atlattım yolum baya uzun ona da canım sıkılmıyo değil daha baya bi vermem gerekiyo bakalım hayırlısı
Dert etme hiç inişli çıkışlı olur diyet maceraları kararını azmini bozma yeter. Bir hafta fazla çıkarsın öbür hafta eksi olursun toparlarsın

Menüm sabah 2 nohutlu ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir ve tulum peyniri 6 zeytin
Öğle hc yağlı türk kahvesi 2 ceviz 2 kuru erik
Akşam pişmiş mi diye baktığım 3 tane yaprak sarması ve kuru patlıcan kavurması yoğurt
Su 3 lt Spor ev işi 2 saat Ceyhans @_Vera_

Arrietty_ kaptanım bugun ketoya uygun yemedim aslında sıkıldım sürekli kbht hesaplamak tan diyelim iyi kilo verdirdiği doğru fakat mesela ekmekte okeyim yemem ama meyve filan da yiyemiyoruz yada yulaf lı tarifler var yapamıyorum biraz ara mı versem acaba keto ya yani yine kbht ı az tutarım ama diğer doğal olanları yerim ne dersin

Mutlu aksamlar...
Arrietty_ ,@_Vera_ , buketx

Ilik, pekmez+limonlu su icildi...

KAHVALTI:
Bol yesillikli, klasik kahvalti tabagim

Sade Turk Kahvesi
1 gun kurusu kayisi

ARA:
Limon dilimli yesil cay

OGLEN:
Bolca buharda pismis brokoli
Uzerine pul biber+z. yagli yogurt

ARA:
5 badem
1 tatli kasigi dut kurusu

AKSAM:
1 kepce etli nohut
2 y.kasigi sebzeli bulgur
1 bardak kefir

Limon dilimli yesil cay
1/2 elma

SU:
3 lt

SPOR:
80 dk bolgesel egzersiz. 240 puan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…