Ay yuregime mi indircen. Yapma oyle sakalarİyi tespit diyormuşum
Tekrar geçmiş olsun iyi oldu mu durumu ameliyat sonrasıTesekkur ederim
Kulak zari delikdi. Onu kapadilar.
Simdi iyi yarin 2 hafta doluyor. Kulagin icinde bez var onu cikaracaklar. Simdiden cok aciyacak diye stres oldum.
Aslinda neden olmasin.Merhabalar, ben cuma günü tartılıp, spora da yazılıp, sizinle birlikte başlamayı düşünüyorum kızlar :) menümü yazmadım değil, düzenli olsun, hemde tam olarak hazır olayım diye . Hepimize kolay gelsin. Birde yürüyüşe çıkmak isteyip üşenen varsa, ortak bir saat belirleyip, bir iletişim yöntemi belirleyip, birbirimizi gaza getirebiliriz.
Çok çok geçmiş olsun tekrar canım allah şifa versinOglum iyi. Dort gozle yarini bekliyor. Sabah erken yola cikacagiz hastane icin.
Hosgeldin canimSelam hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor Perşembe yarın tartı günü
Ben de ilk defa bugün 3 ana öğün yapacağım sabah çok erken kalktık eşimin çıkması gerekiyordu bende kahvaltımı erken yapmış oldumevimizi tuttuk şükür o iş holloldu eşyaların ayarlanması kaldı bu pandemide nasıl olacak bakalım 1 subatta taşıncaz nasipse.
Bnm ismim yok burda gecen hafta 69.1 di kilom***4. Takım 579. Etap***
Eymosumcum (78.0/77,4/0,6/%0,76) izne ayrılmak istiyor
DenizinYosunKokusu(73.9///%)
Sibal57(79.5///%)
DeryaOnDiet(66.4/66.6/0,6/-0,30%)
4. Takım ortalaması:
AKovser (62.5///%) 479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
AVON52(90.1///%) Yeni üye başlangıç tarihi 25 nisan başlangıç kilo 90.8 hedef kilo 70 bildirimde bulunmadi
semurcan (50.0///%) 527. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
Mitsuomi (67.1///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
dtcf (59.2///%) Yeni üye başlangıç tarihi 25 haziran başlangıç kilo 60.9 hedef kilo 52
Mrs bipolojik(82.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 8 temmuz başlangıç kilo 70 hedef 55
tomrs (///%) yeni üye başlangıç tarihi 10 temmuz başlangıç kilo 82.7 hedef 70
stitch(68.1///%) yeni üye başlangıç tarihi 8 temmuz başlangıç kilo 70 hedef 55
Lütfen herkes listeye ekleyebilir mi kilosunu
yüzde bulmak için
geçen haftaki kilo -bu haftaki kilo=sonuç çarpı 100 bölü geçen haftaki kilo
Kızlar geçen hafta listeye eklenmeyeler var geçen haftaki kilonuzu yazın lütfen
Kız burda hiçbirimiz yokuzBnm ismim yok burda gecen hafta 69.1 di kilom
Bu baya eski olmasın?Bnm ismim yok burda gecen hafta 69.1 di kilom
Ne güzel manzaralar insanın ici açılır burada yürürken dertler unutulurDaha yolu yarilamak uzereyim simdi.
Eve gidince uyuya kalmazsam iyi
Olur öyle arada insan dolar bosaltmak ister yaz gitsin ne olacak. Geçen sene bende kilo vermek isterken böyleydim hamilelik sonrası acayip bunalmıştım fiziki anlamda. Emzirdiğim için sürekli acıkırdım habire tatlıya bogdum kendimi en son salona yazılmıştım bu korona mevzuları çıkmadan önce orada kilo verimi çok olmadi ama sıkılaşma güzel olmustu. Bi senede daha fazla verebilirdim diye düşünüyorum ama dert etmiyorum demek ki şimdi hazırmışım diyeteMerhaba bugun canım çok sıkıldı hem tartıya hemde neden bilmiyorum içimde bi sıkıntı var bişeler yapmak istiyorum ama ne bilmiyorum hiç bişe de yapasım yok . normalde evlenmeden başka sehirde yaşıyodum orda arkadaşlarım vardı işim vardı. Buraya geldim ne iş ne arkadaş hiç bişe yok. Çok yanlızım eşim dışında dışarı çıktığım biri bile yok . işe girmeye çalıştım olmadı . şimdide zaten çocuk oldu bide yaşım aldı başını gidiyo . ne bilim kilo vererek bişeleri başardığımı göstermek istiyorum herkese ve kendime sanki oda mutlu etmiyo beni tatmin etmiyo verdiğim kilolar . neden yazdım buraya onu da bilmiyorum ama içim daraldı birden yazmak istedim sadece
Evet sürekli bi yeme isteği vardı bende de çok şükür onu atlattım yolum baya uzun ona da canım sıkılmıyo değil daha baya bi vermem gerekiyo bakalım hayırlısıOlur öyle arada insan dolar bosaltmak ister yaz gitsin ne olacak. Geçen sene bende kilo vermek isterken böyleydim hamilelik sonrası acayip bunalmıştım fiziki anlamda. Emzirdiğim için sürekli acıkırdım habire tatlıya bogdum kendimi en son salona yazılmıştım bu korona mevzuları çıkmadan önce orada kilo verimi çok olmadi ama sıkılaşma güzel olmustu. Bi senede daha fazla verebilirdim diye düşünüyorum ama dert etmiyorum demek ki şimdi hazırmışım diyete
Dert etme hiç inişli çıkışlı olur diyet maceraları kararını azmini bozma yeter. Bir hafta fazla çıkarsın öbür hafta eksi olursun toparlarsınEvet sürekli bi yeme isteği vardı bende de çok şükür onu atlattım yolum baya uzun ona da canım sıkılmıyo değil daha baya bi vermem gerekiyo bakalım hayırlısı
Sağol canımDert etme hiç inişli çıkışlı olur diyet maceraları kararını azmini bozma yeter. Bir hafta fazla çıkarsın öbür hafta eksi olursun toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?