Sağol :) her gün 17 yemiyorum tabi de denk gelirse. Sonra azaltmışsın diye yorumlar gelebilirAz tuzlu tercih edebilirsin canim...
Tulumba haaIyı geceler kızlar nasılsınız
Mnumu yazıyorum
Saat 12 kahvaltı (domates salatalık yesıllık 2 dılım tahıllı ekmek yumurta 9 zeytın 1 kasık labne peynır
Ara turk kahvesı
Fıltre kahve
Aksam ıspanak kucuk tabak yogurt domates salatalık
1 tane tulumba tatlısı
Su 2 lt
5000 adım
@Tanssss
Afiyet olsun. Benim eşim hee kıskanırım
Estağfirullah. Allah zihin açıklığı versinkızlar merhaba nasılsınız ?? Ben o kadar yorgunum ki şuan gözlerim kapanıyor size yazmadan uykuya kaçmak istemedim.Bugün 2 büyük sınavım da bitti iyi geçti ama asıl önemli olanı yetiştiremedim malesef.Biraz canım sıkkın ona ama neyse ki telafisi olaak haftaya...Kendimi sizlerle ilgilenemediğim için çok kötü hissediyorum bir yandan da cumadan sonra mükemmel bir dönüş yapıyorum sizlere
Afiyet olsunnBugün kü menüm
Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir,zeytin,domates
Ara
Sade kahve
1 hurma
1 mandalina
3 tane kuru erik
Akşam
Etli bamya
Yoğurt çorbası
Su
3,5 litre
Spor
11300 adım
100 twist_300 puan
E English_teacherrrArrietty_ @_Vera_
Afiyet olsun. Ben de yavaş yavaş zayıflar gibiyimAkşam yemeğimi saat 17 :30 gibi yedim
Şimdi 1 mile lesli molası verdim
Birazdan 2. bölüm başlar
Sıkılaştığımı ve dinçleştiğimi hissediyorum
Afiyet olsun. Benim eşim hee kıskanırım@CanTorun
O zaman tamam diyormuşum
O zaman tamam diyormuşum
Günaydın canım bugun aslında hata edip çıkmamalıydım o tartıya ama yine de dayanamadım bi bakayım dedim yarına yine sanırım 2 li rakamları göremeyeceğim canım çok sıkıldı hiç bişe yapasım gelmiyo bugunGünaydin
sedulu esim cok dogru soyledin :)
Yarin tarti günü. Sporu hafif tutun veya dinlenin bugün
Sahsen benim yatma günüm bugun
Yarine ne olur bilinmez ama Bende Cuma dan beri tartiliyorum. Omad yaparken de yaptim bunuGünaydın canım bugun aslında hata edip çıkmamalıydım o tartıya ama yine de dayanamadım bi bakayım dedim yarına yine sanırım 2 li rakamları göremeyeceğim canım çok sıkıldı hiç bişe yapasım gelmiyo bugun
Bakalım yarına ne çıkacakYarine ne olur bilinmez ama Bende Cuma dan beri tartiliyorum. Omad yaparken de yaptim bunu
Ama ikisinede de ayni sekilde verdim kilo. 300gr gitti haftasonu ikisindede
4gundur ayni kilo
Cok garip
Kolaylıklar diliyorum canım sana az sık dişini haftaya gidersin yürüyüşe de olsun sen yine de yeşil çayı iç faydalıKızlar nasılsınız gününüz nazı geçiyor? Ben yine masa başı. Dışarı da bir güzel geliyor ki gözüme çıkıp 1 2 saat yürümeyi çok istiyorum. Gitsem mi acaba ya dersler?????
Yeşil çay detoksumu yapayım. Eksi çıkacağımı sanmam ama yine de yeşil çayyy
Ketoyu 2 gün yapabildim sonra sınavlar girince araya saldım gitti. Pazartesinden itibaren ketoya devam edicem. Ayh ne çok konuştum.
Haklısınız. Keşke kalabalıklar olmasa da, işleri olan insanlar rahat çıkabilse.Gunumuz hayra...
Hava bir guzel, bir guzel.
Sahane otesi...
Koronadan mutevellit evdeyiz tabi.
Carsida hic korona yokmus gibi, insanlar vizir vizirmis...
Islerimi gormeye dahi gidemiyorum.
Biz mi abartiyoruz, insanlar mi sorumsuz bilemedim...
Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?