Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tulumba haa şaka yaa, menü güzel olunca tatlı da yenilebilir bence ama olmaz tabi bu platformda

Afiyet olsun. Benim eşim hee kıskanırım @CanTorun
Estağfirullah. Allah zihin açıklığı versin
Afiyet olsunn
Akşam yemeğimi saat 17 :30 gibi yedim

Şimdi 1 mile lesli molası verdim

Birazdan 2. bölüm başlar

Sıkılaştığımı ve dinçleştiğimi hissediyorum
Afiyet olsun. Ben de yavaş yavaş zayıflar gibiyim

Günaydin
sedulu esim cok dogru soyledin :)

Yarin tarti günü. Sporu hafif tutun veya dinlenin bugün
Sahsen benim yatma günüm bugun
Günaydın canım bugun aslında hata edip çıkmamalıydım o tartıya ama yine de dayanamadım bi bakayım dedim yarına yine sanırım 2 li rakamları göremeyeceğim canım çok sıkıldı hiç bişe yapasım gelmiyo bugun

Yarine ne olur bilinmez ama Bende Cuma dan beri tartiliyorum. Omad yaparken de yaptim bunu
Ama ikisinede de ayni sekilde verdim kilo. 300gr gitti haftasonu ikisindede
4gundur ayni kilo
Cok garip

Kızlar nasılsınız gününüz nazı geçiyor? Ben yine masa başı. Dışarı da bir güzel geliyor ki gözüme çıkıp 1 2 saat yürümeyi çok istiyorum. Gitsem mi acaba ya dersler?????
Yeşil çay detoksumu yapayım. Eksi çıkacağımı sanmam ama yine de yeşil çayyy
Ketoyu 2 gün yapabildim sonra sınavlar girince araya saldım gitti. Pazartesinden itibaren ketoya devam edicem. Ayh ne çok konuştum.

Kolaylıklar diliyorum canım sana az sık dişini haftaya gidersin yürüyüşe de olsun sen yine de yeşil çayı iç faydalı bende evdeyim temizlik filan uğraşıyorum şimdi oğluşu uyutuyorum uyuyunca mutfağa girişcem bakalım

Merhabalar, ben cuma günü tartılıp, spora da yazılıp, sizinle birlikte başlamayı düşünüyorum kızlar :) menümü yazmadım değil, düzenli olsun, hemde tam olarak hazır olayım diye . Hepimize kolay gelsin. Birde yürüyüşe çıkmak isteyip üşenen varsa, ortak bir saat belirleyip, bir iletişim yöntemi belirleyip, birbirimizi gaza getirebiliriz.

Haklısınız. Keşke kalabalıklar olmasa da, işleri olan insanlar rahat çıkabilse.
Birde gün içinde gün ışığına temiz hava almaya yürüyüş yapmaya ihtiyacımız da var. Kalabalıktan uzakta yürüme şansımız olursa, az da olsa sağlığımız için birazcık yürümeliyiz. Ben insanların yoğun olmadığı zamanları tercih ediyorum. Birde tabi istanbulda olmadığım için buralar yoğun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…