Sıkma canını, en güzeli bir oğlun var yanında onunla vakit geçirirsin biz memleketteyizde noluyor sanki koronadan kimseyi göremez oldukMerhaba bugun canım çok sıkıldı hem tartıya hemde neden bilmiyorum içimde bi sıkıntı var bişeler yapmak istiyorum ama ne bilmiyorum hiç bişe de yapasım yok . normalde evlenmeden başka sehirde yaşıyodum orda arkadaşlarım vardı işim vardı. Buraya geldim ne iş ne arkadaş hiç bişe yok. Çok yanlızım eşim dışında dışarı çıktığım biri bile yok . işe girmeye çalıştım olmadı . şimdide zaten çocuk oldu bide yaşım aldı başını gidiyo . ne bilim kilo vererek bişeleri başardığımı göstermek istiyorum herkese ve kendime sanki oda mutlu etmiyo beni tatmin etmiyo verdiğim kilolar . neden yazdım buraya onu da bilmiyorum ama içim daraldı birden yazmak istedim sadece
Afiyet olsunMenüm sabah 2 nohutlu ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir ve tulum peyniri 6 zeytin
Öğle hc yağlı türk kahvesi 2 ceviz 2 kuru erik
Akşam pişmiş mi diye baktığım 3 tane yaprak sarması ve kuru patlıcan kavurması yoğurt
Su 3 lt Spor ev işi 2 saatCeyhans @_Vera_
Arrietty_ kaptanım bugun ketoya uygun yemedim aslında sıkıldım sürekli kbht hesaplamak tan diyelim iyi kilo verdirdiği doğru fakat mesela ekmekte okeyim yemem ama meyve filan da yiyemiyoruz yada yulaf lı tarifler var yapamıyorum biraz ara mı versem acaba keto ya yani yine kbht ı az tutarım ama diğer doğal olanları yerim ne dersin
Anladım bol bol kilolar verip kurtuluruz inşallah fazlalıklardan. Tabi sağlıklı şekilde.Her zaman böyle menü olmuyor canım dün dışarıda işlerim vardı evde değildim mutfaktan uzak oldu mu böyle menüler oluyor
Afiyet olsunMutlu aksamlar...
Arrietty_ ,@_Vera_ ,@buketx
Ilik, pekmez+limonlu su icildi...
KAHVALTI:
Bol yesillikli, klasik kahvalti tabagim
Sade Turk Kahvesi
1 gun kurusu kayisi
ARA:
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Bolca buharda pismis brokoli
Uzerine pul biber+z. yagli yogurt
ARA:
5 badem
1 tatli kasigi dut kurusu
AKSAM:
1 kepce etli nohut
2 y.kasigi sebzeli bulgur
1 bardak kefir
Limon dilimli yesil cay
1/2 elma
SU:
3 lt
SPOR:
80 dk bolgesel egzersiz. 240 puan.
Doğru diyosun biraz da ondan canım sıkılıyo sanırım eve kapandık kaldık birden bi bunalma geldiSıkma canını, en güzeli bir oğlun var yanında onunla vakit geçirirsin biz memleketteyizde noluyor sanki koronadan kimseyi göremez olduk
Menopoz donemindeyim, kuru meyve ve pekmez listemde olmasi gerekiyor. Tabi ki olculu...Afiyet olsun
Pekmez tatlı birşeyler fark ettim her gün menünüzde var kilo vermenize engel olmuyormu
Afiyet olsun canımIyi akşamlar menümü de yazayım
Sabah 2 yumurta ile menemen
Peynir,zeytin
Ara
Sade kahve,3 tane kuru erik,1 tane incir
Akşam
Fırında tavuk but
1 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Su_3 litre
Spor
8400 adım
2 saat ev işi= 240 puan
E English_teacherrrArrietty_ @_Vera_
Ondandır cnm bazen banada gelir bir fenalık .Doğru diyosun biraz da ondan canım sıkılıyo sanırım eve kapandık kaldık birden bi bunalma geldi
İnşallahhhhh canım inşallahOndandır cnm bazen banada gelir bir fenalık .
Inş en yakın zamanda biter bu hastalıkta kurtuluruz
Kan yapsın diyemi içiyorsunuz hergünMenopoz donemindeyim, kuru meyve ve pekmez listemde olmasi gerekiyor. Tabi ki olculu...
Rafine seker hic kullanmiyorum.
2 ayda 10 kg verdim...
Demir depolarim bosalmasin, kemiklerim zayiflamasin diye...Kan yapsın diyemi içiyorsunuz hergün
10 kilo da çok güzel
Çok güzel bir alışkanlık edinmişiniz ben pekmezi görünce kokusundan için ürperir bir değişik olurumDemir depolarim bosalmasin, kemiklerim zayiflamasin diye...
Limonla birlikte aliyorum ki, emilimi kolay olsun. Gunde 1 tatli kasigi kadar icmeye calisiyorum. Yillardir icerim...
Haha aynen oyalanırım desene alışverişleE English_teacherrr baska sehire tasinmak herkesden uzak olmak zordur.
Ama soyle dusun. Corona dan dolayi zaten gorusemeyecektin. Seneye azalir care bulunursa yine calismayi denersin?
Yakinda alisveris vakti gelir senin icin. Okadar kilo verdin. Belki o yardimci Olur :)
Keto yorucu oluyor. Bende meyve cekiyor canim. Tam keto uygulama az karb ile devam et. Bak bakalim vucud nasil kilo veriyor ozamanMenüm sabah 2 nohutlu ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir ve tulum peyniri 6 zeytin
Öğle hc yağlı türk kahvesi 2 ceviz 2 kuru erik
Akşam pişmiş mi diye baktığım 3 tane yaprak sarması ve kuru patlıcan kavurması yoğurt
Su 3 lt Spor ev işi 2 saatCeyhans @_Vera_
Arrietty_ kaptanım bugun ketoya uygun yemedim aslında sıkıldım sürekli kbht hesaplamak tan diyelim iyi kilo verdirdiği doğru fakat mesela ekmekte okeyim yemem ama meyve filan da yiyemiyoruz yada yulaf lı tarifler var yapamıyorum biraz ara mı versem acaba keto ya yani yine kbht ı az tutarım ama diğer doğal olanları yerim ne dersin
Tamam kaptanım low carb ile devam ediyim en iyisi benKeto yorucu oluyor. Bende meyve cekiyor canim. Tam keto uygulama az karb ile devam et. Bak bakalim vucud nasil kilo veriyor ozaman
Su miktari cok iyi
Süper olur. Yapalım . Yarın haberleşirsek uymak için elimden geleni yaparımAslinda neden olmasin.
Ben calisiyorum ama is cikisi o 1 saat yurumeyi yaparim.
Bir bakima adim yarisinida gaza gelelim diye baslattim ama yok.
Bu cuma 6.takim ile adim yarisi yapacagiz desem ne dersiniz
Yarin anca Turkiye saati 18 de olabilir benim icinSüper olur. Yapalım . Yarın haberleşirsek uymak için elimden geleni yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?