Cuma öncesi sessizligiCok sessiz bugun burasi
Umarim kacamaklardan dolayi degildirCuma öncesi sessizligi
Afiyet olsun. Ben ne yapayim bilmiyorumBiraz yürüyüş yaptım bir de temizlik yemek hazırlığı derken yeni aldım elime telefonu. Akşam biber dolması var
Dimi ya bende tempoya alışmışım dinlendiremiyorum kendimi sürekli bir hareket halindeyimAfiyet olsun. Ben ne yapayim bilmiyorum
Biraz temizlikde ben yaptim.
Yuruyus yapmam diyordum ama ozaman da iyice tembel hissediyorum kendimi
Bende bugun fark ettim tam olarak :))Dimi ya bende tempoya alışmışım dinlendiremiyorum kendimi sürekli bir hareket halindeyim
Azıcık bi yürüyüş yap rahatlarsınBende bugun fark ettim tam olarak :))
12 e kadar tembellik yaptim. Is de bitti. Yemek kaldi iste. Hala bir bosluk birseyler eksik gibi.
Oda yuruyusmus
O yuzden leslie den kopamiyorsun demek ki :)
Esimin gelmesini bekliyorum. Oglum evde ameliyatdan dolayi.Azıcık bi yürüyüş yap rahatlarsın
Oğlun nasıl oldu canımEsimin gelmesini bekliyorum. Oglum evde ameliyatdan dolayi.
Gelince kizi kresden alacagim. Sonra biraz yuruyuse cikarim.
Daraldim evde
Geçmiş olsun bilmiyordum ne ameliyatı olmustu ? Şimdi durum nasılEsimin gelmesini bekliyorum. Oglum evde ameliyatdan dolayi.
Daraldim evde
Afiyet olsunKahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
1/2 kase domates suyu (1 2 tk zeytin yağı koydum)
1 dilim ekmek
1fincan
Kolay gelsin iyi bizim de şükürKızlar nasılsınız gününüz nazı geçiyor? Ben yine masa başı. Dışarı da bir güzel geliyor ki gözüme çıkıp 1 2 saat yürümeyi çok istiyorum. Gitsem mi acaba ya dersler?????
Yeşil çay detoksumu yapayım. Eksi çıkacağımı sanmam ama yine de yeşil çayyy
Ketoyu 2 gün yapabildim sonra sınavlar girince araya saldım gitti. Pazartesinden itibaren ketoya devam edicem. Ayh ne çok konuştum.
Hoş geldiniz. İnşallahMerhabalar, ben cuma günü tartılıp, spora da yazılıp, sizinle birlikte başlamayı düşünüyorum kızlar :) menümü yazmadım değil, düzenli olsun, hemde tam olarak hazır olayım diye . Hepimize kolay gelsin. Birde yürüyüşe çıkmak isteyip üşenen varsa, ortak bir saat belirleyip, bir iletişim yöntemi belirleyip, birbirimizi gaza getirebiliriz.
Sorma yaa ciddiye almayanlar var maalesefGunumuz hayra...
Hava bir guzel, bir guzel.
Sahane otesi...
Koronadan mutevellit evdeyiz tabi.
Carsida hic korona yokmus gibi, insanlar vizir vizirmis...
Islerimi gormeye dahi gidemiyorum.
Biz mi abartiyoruz, insanlar mi sorumsuz bilemedim...
Neyse...
Cok sessiz bugun burasi
İyi tespit diyormuşumUmarim kacamaklardan dolayi degildir
Beni korkutan o
Aksam gorecegim kim ne yedi
Her zaman böyle menü olmuyor canım dün dışarıda işlerim vardı evde değildim mutfaktan uzak oldu mu böyle menüler oluyorListen çok güzel bunlarla geçirebiliyorsan günü tebrikler canım. Yulaf lapasını yiyemedim ben hiç. Bu sebeple Granola yapıyorum. Onu da öneririm seversen. Suyunu arttırmak faydana olur bunun dışında herşey tamam gibi. Umarım bende böyle listeler paylaşırım
Geçmiş olsun neden ameliyat olduEsimin gelmesini bekliyorum. Oglum evde ameliyatdan dolayi.
Daraldim evde
Hayırlı olsunSelam hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor Perşembe yarın tartı günü
Ben de ilk defa bugün 3 ana öğün yapacağım sabah çok erken kalktık eşimin çıkması gerekiyordu bende kahvaltımı erken yapmış oldumevimizi tuttuk şükür o iş holloldu eşyaların ayarlanması kaldı bu pandemide nasıl olacak bakalım 1 subatta taşıncaz nasipse.
Afiyet olsunnŞu ana kadar ara öğünlerim
1 bardak şekersiz çay
1/2 kahve fincanı dut kurusu
1/2 kahve fincanı badem
1/2 kahve fincanı kuru üzüm
1bardak şekersiz süt
2 adet grissini
Oglum iyi. Dort gozle yarini bekliyor. Sabah erken yola cikacagiz hastane icin.Oğlun nasıl oldu canım
Tesekkur ederimGeçmiş olsun bilmiyordum ne ameliyatı olmustu ? Şimdi durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?