Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende menumu sıkıştırayim regl im cok agir geciyor ama ben bayagi hareketliyim oturunca rahmim agriyor resmen
Sabah 2 tk fistik ezmesi
Aksam
5 6 kasil bulgur pilavi
7 8 kasik yesil fasulye
Su 1300
Spor 8000
Arrietty_ @_Vera_
Kıyamam sıcak su koysan karnına ıyı gelmezmi
Bu arada unuttum kahvaltda tereyaglı yumurtada var benım

Eklentiler

• 89E4CF67-81B2-4C86-8058-92D90A9134FA.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 16
Zeynepcim valla bnde isimlere bakiyom bunlar yeni katılmış galiba dedim beynim yanmış bnm
Haha neler oldu burda demissindir
Aaaa yesem yaranamıyom yemesem yaranamıyom anacım bune tek öğün yıyonuz sız ben ıkı oğün işte vallaha şaştım heee
Yoo yoo yapmiom artik. Dolu dolu yaklasik 1300 kalori aliyorum.
Vay ben ölem 10 dk ıp atlanırmı yaa ben 100 tane zor atlıyom
1dk da 100 atladim ben. Bak bakim kac yapion
3 gundur tuvalete tam çıkamıyorum yaa acaıp şişkinim ne yapacagm ben
Zeytinyag icmeyi denedin mi? 1 Yemek kasigi kadar. Suyu cogalt.
1dilim ekmek ye

Harika heezanan
Afiyet olsun, herzamanki gibi harika

Haha neler oldu burda demissindir

Yoo yoo yapmiom artik. Dolu dolu yaklasik 1300 kalori aliyorum.

1dk da 100 atladim ben. Bak bakim kac yapion

Zeytinyag icmeyi denedin mi? 1 Yemek kasigi kadar. Suyu cogalt.
1dilim ekmek ye
Dememmi ya sonradan gül gül öldüm

Sporlar cok guzel. Beni dusunduren patatesli yumurta :)
Kacda kalkiosun napiosun evde misin

Sporlar cok guzel. Beni dusunduren patatesli yumurta :)
Kacda kalkiosun napiosun evde misin
Oglenle sabah ikisi bir sayilsin aslinda yemicektim gecmisi okudum bi kac kisi yemisti bnde ondan yedim kötü ornekleri almışım galiba 9 10 gibi uyaniyorum da yarin gec tartilmayi düşünüyorum

Oglenle sabah ikisi bir sayilsin aslinda yemicektim gecmisi okudum bi kac kisi yemisti bnde ondan yedim kötü ornekleri almışım galiba 9 10 gibi uyaniyorum da yarin gec tartilmayi düşünüyorum
Evet benim gözüme cok carpti kim yedi artik takip edemiyorum canim da istiyor. En son 10sene once yedim galiba

Paylasip hemen cikma ozaman. Soyle bir bak okey aldin mi Benden

Çok karbonhidrat evet ama toplamda 800 küsür kalori ile geçti tüm gün. Kalori çok olsa tabiki haklısın ama birşey yememişim ki: ömrümde ilk kez dün bu kadar az kalori aldım, :dans için tekrardan kusura bakma akşamları hep eşim evdeydi, o varken çekindim aslında, dans için. Ya yarın ya Cumartesi edemessem, iki katına razıyım napalım .

Evet benim gözüme cok carpti kim yedi artik takip edemiyorum canim da istiyor. En son 10sene once yedim galiba

Paylasip hemen cikma ozaman. Soyle bir bak okey aldin mi Benden
Bnmde canim baklava istiyor hain eşim aksam almis utanmadan karsimda yedi bnde kizdim tabi bu kotuluk yapilir mi hele persembe hic yapilir mi kaptanim ya haklimiyim kizmakta
Yarinda arti gelirsen kendimi asacagim artik

iyi geceler kızlar
Çok çok yorgunum Bugün
Menümü yazıp çıkıcam

Arrietty_
@_Vera_
CanTorun

kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
Zeytin, domates. Salatalık, haşlanmış yumurta

öğle
2 konserve tipi paket somon
Wasa

ara
Sucuk, wasa

akşam
Yarım servis tabağında;makarna, fırın patates, soslu sucuk (fazla değil) hepsi bi arada yarım tabak ve 10-15 kaşık havuç

spor
7.000 küsür adım
45 dak ayakta basit işler

su: üzülerek. 1.250
suyu da halledicem
Yarın tartıda yüzümüz gülsün amin

Yapabilecegin spor varsa ona ceviririz.
Kaloriye bakmiyorum.
Karbonhidrat, yag, protein. Bunlari aldigin miktar, dengelemen onemli.
Az kalori iyi degil ki. Ilk defa demissin ama okadar wasa ekmek yerine baska doyurucu sey tercih etmeni oneririm
Bnmde canim baklava istiyor hain eşim aksam almis utanmadan karsimda yedi bnde kizdim tabi bu kotuluk yapilir mi hele persembe hic yapilir mi kaptanim ya haklimiyim kizmakta
Yarinda arti gelirsen kendimi asacagim artik
Esinin yaptigida yani Hic olacak is mi. Haklisin kizmakda.
Yok yapma sen oyle.
Izne atarim ben seni
Yine dolu dolu karbonhidrat
Sabah ve Ilk ara saymiyorum. Karbonhidrat alacak tabi vucud.
Sonra yine wasa.
Aksam ise Makarna ve Firinda patates
Su da yerlerde. Dunde baya baya azdi
Yarin eksi gorsende vucudun icin dogru yol degil

Çok güzel bir menü olmuş bence ketoya biraz ara ver yani seni bilmem ama beslenme benim ruhsal durumumu çok etkiliyor kendimi çok kasınca sinirlerim yıpranıyor.Sende 1 haftalık mesela vegan yaparsın hem insan hevesli de oluyor yeni şeylere
yine harika bi gün abla maşallah
Doğru diyosun biraz da ondan canım sıkılıyo sanırım eve kapandık kaldık birden bi bunalma geldi
ya koronanın etkisi çok yıkıcı oldu herkes için ama şükür etmek lazım halimize insanlar canlarıyla savaşıyor hastanelerde.
süper gün adımlar şahane
keşke spor yapmasaydın bugün çünkü tartıda spordan dolayı artı görmeni istemem yanlış anlama.Perşembeleri sporu Arrietty_ kaptanımız tavsiye etmiyor.Bu arada aynı benim izinden önceki halim gibisin spor yapmayınca için rahat etmiyor dimi benimde öyleydi.
Süper olur. Yapalım . Yarın haberleşirsek uymak için elimden geleni yaparım
Yarın bende katılırım size inşallah
su az olmuş ben size 2 bardak su cezası vericem malesef.Sosis bisküviden krema ekmek karb yüksek olmuş sanki
çok güzel gün ay ben hiç süt içemem midem bulanır krize girerim
12.00 tarhana corbasi domates peynir
14.00 elma
16.00 yarim portakal 1 mandalina
18.00 alabalik brokoli salata
21.30 gibi elma yiyecegim
Su 2 litre
Spor yok
Arrietty_ @_Vera_
eşimmm bende de brokoli ve ton balığı vardı çok güzel menü afiyet olsun
Bugün su 2.5 lt yazmayı unuttum sanırım Arrietty_ @_Vera_
su süper
kızlar bu hafta takımı tek başına üstlenen kaptanımıza çok teşekkür ederim.Kendisi gerçekten takım için arı gibi çalışıyor.Özelden konuşmalarımızı bir bilseniz ne yapsak da daha motive olsanız diye didinip duruyor.İki çocukla üstelik... Ellerine sağlık kaptanım
Merhaba arkadaşlar ben geldim bu aralar sadece yedikçe mutlu oluyorum ama inşallah atlatacağım
merhaba aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera.Umarım birlikte gerçekten her sorunu aşıp güzel kilolar veririz.İstediğiniz zaman bana yazabilirsiniz.
çok geçmiş olsun şuan eşinizin durumu nasıl??
2 gün de menüler süper
Ve bugün koku ve tat alabiliyorum çok şükür ne büyük nimetlerden biri insanın yediğinin içtiğinin tadını kokusunu alması
abla sen koronayı ayakta atlattın bence maşallah sana evdekilerde var mıydı benzer belirti
çok güzel bir gün
çok geçmiş olsun bu zor bir süreç ama sürecin farkına varıp kabullenip değiştirmek istemek aslında en zor olanı kimisi bu süreci kendisine bir ilaç gibi görmeye devam edip yiyerek kendini öldürecek noktaya geliyor. Siz en zor kısmı atlatmışsınız gerisi irade ve hevesle gelecek emin olsun
Iyi geceler kızlar yarın bol eksili bir güne merhaba diyebilmek dileğiyle
iyi geceler ablacım
kızarmış tavuk çok değil allahtan
tulumbayı ne zaman yedinnn mesajları tam okuyamadım
Bende menumu sıkıştırayim regl im cok agir geciyor ama ben bayagi hareketliyim oturunca rahmim agriyor resmen
Sabah 2 tk fistik ezmesi
Aksam
5 6 kasil bulgur pilavi
7 8 kasik yesil fasulye
Su 1300
Spor 8000
Arrietty_ @_Vera_
geçmiş olsunn
Kendimi buldum sonunda

Kıyamam sıcak su koysan karnına ıyı gelmezmi
Bu arada unuttum kahvaltda tereyaglı yumurtada var benım
afiyet olsunn
ah o kurabiye niye sporlar telafi etmiş ama

Zaten nefsime yenik dusmeyip o bol fistikli baklavayi yemediysem bn kendime kocaman aferin verdim zaten

Kurabiye pismanligi olarak evde koşturuyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…