Yok canim evde oda oda geziyorumYaa süpersin kaptanım nası yaptın 10000 adım evde peki leslie filanmı
Ben bugün geç yürüyüşe çıkarım galiba bilmiyorum uyumam lazım gözlerim yere düşüceknyoksa
Bende genelde o şekilde leslie üzerine adım tamamlıyorum işe yarıyorYok canim evde oda oda geziyorum
Hatta 5500 u aksam 11 den sonra yaptim sadece salon ve mutfakta evde cok buyuk degil oyle
Valla Harikasın tamam bende yapcamYok canim evde oda oda geziyorum
Hatta 5500 u aksam 11 den sonra yaptim sadece salon ve mutfakta evde cok buyuk degil oyle
Maksat hareket etmek canim evde oturmanin bana faydasi yokBende genelde o şekilde leslie üzerine adım tamamlıyorum işe yarıyor
Leslie yapıyorum zaten canım evde mecbur anca o 2 mile yada 3 mileE English_teacherrr canim ben genelde evde adım sayıyorum. Dışarıya pek çıkmıyorum vakalar arttığından beri. Evde leslie ile başlangıç yapabilirsin 1 mile ile
Hadi bakalım haftaya guzel adımlarını gorelim listedeValla Harikasın tamam bende yapcam
Heyecanlandım hadi inşallahHadi bakalım haftaya guzel adımlarını gorelim listede
Teşekkür ederiz, güzel bir motivasyon mesajı olmuş
Sporda birinciler sedulu & @Arrietty_
ikinci @ozrengin & @Beklenen2 sizleride tebrik ederim
ucuncu @CanTorun &buketx sizleride tebrik ederim
cok güzel yaris cikardiniz.
Sporda aktif olmanin tartiyada yansidi
Adim yarisi
1.@Arrietty_
2.@Sedulu
3. @Melegimkorusun
Adim yarisinda hepiniz cok cabaladiniz. Tesekkurler
DUYURU 6. Takim ile bu hafta takimlar arasi yarisa katiliyoruz.
Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin aktif uyelerin katilmasi zorunludur. Yarin basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidirCumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz.
Haydi kizlar göreyim sizi
sedulu @Ceyhans @Melegimkorusun @Beklenen2 @Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @Ozlemlerhayallar @CanTorun @esmeriiim @ozrengin E English_teacherrr @nanekekik buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
Çok üzücü evet, işte nerdeyse senenin hergünü bireysel ya da toplumsal üzüntülerimiz oluyor.ben 24 ocakta kutlama yapamam elazığ depremi yıl dönümü depremler hassas noktam hadi herkesin içini kaçırdım kusura bakmayın
O yuzden sende bizimlesin pikachuTeşekkür ederiz, güzel bir motivasyon mesajı olmuş
Çok teşekkür ederim canım inşallahGecmis olsun kuzulara elticanim, insallah cabuk atlatirlar. Allah sana da sabir ve kolaylik versin ♥
Canim cok sevindim, hayirli olsun. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Sabrin sana en güzel hediyeyi getirdi, insallah bundan sonrasi sizin icin cok güzel olur.
Cok sevindim gülüm, Allah tekrar yasatmasin. Öperim kuzucugunu yanaklarindan.
Canim gecmis olsun, insallah annen de esin de en kisa sürede toparlanir.
@Anonimmm siz nasil oldunuz canim?
E English_teacherrr miden düzeldi mi aysem?
Allah razı olsun kaptanım hangi yarıştayım şunpamukskr annem taburcu oldu diye okumusum :/
Ayrica etiletlememisim de kusura bakma. Senide bekliyorum yarisa
ZAyıflarsam belki şirinleri bile görebilir miyimO yuzden sende bizimlesin pikachu
Sporda birinciler sedulu & @Arrietty_
ikinci @ozrengin & @Beklenen2 sizleride tebrik ederim
ucuncu @CanTorun &buketx sizleride tebrik ederim
cok güzel yaris cikardiniz.
Sporda aktif olmanin tartiyada yansidi
Adim yarisi
1.@Arrietty_
2.@Sedulu
3. @Melegimkorusun
Adim yarisinda hepiniz cok cabaladiniz. Tesekkurler
DUYURU 6. Takim ile bu hafta takimlar arasi yarisa katiliyoruz.
Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin aktif uyelerin katilmasi zorunludur. Yarin basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidirCumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz.
Haydi kizlar göreyim sizi
sedulu @Ceyhans @Melegimkorusun @Beklenen2 @Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @Ozlemlerhayallar @CanTorun @esmeriiim @ozrengin E English_teacherrr @nanekekik buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
:)) HarikasinArrietty_ 10 dak dansımı ettim sonunda. Evde kimse yokken. küsüratını da sporuma sayıcam alacak verecek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?