Ne demek oluyor eş? Ben tam bilmiyorum da.Haftanın eş listesi
Arrietty_ Hyperborea17
B Beklenen2Mucizemsn
@CanTorun @Seymasymrna
@Birgaripyolcu06 @ozrengin
buketx Ozzybal
pamukskr Ceyhans
hayal_22 esmeriiim
sedulu E English_teacherrr
1.SAYFADA YER ALAN PUANLAR İLE YAPTIKLARINIZI PUANLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR BU HAFTA.
Yapmak istiyorsan motive olamam diyorsan yarın tek öğün yap ama pazara kalmasın. Kızlar sizin için de geçerli bu gerçekten motive olamam derseniz yapınBen yapmadım
Eş şöyle spor puanları eş olarak toplanıyor menülerini birbirinizi etiketleyip yorum yapıyorsunuz örneğin sen ve ben eşiz ben sana diyorum eşim bugün suyun az olmuş sana ceza 2 bardak su iç ya da eşim seninle xxxx sporunu yapalımNe demek oluyor eş? Ben tam bilmiyorum da.
Canooooo daha haketmedim ki ödül yapayımYapmak istiyorsan motive olamam diyorsan yarın tek öğün yap ama pazara kalmasın. Kızlar sizin için de geçerli bu gerçekten motive olamam derseniz yapın
Tamamdır teşekkür ederim.Eş şöyle spor puanları eş olarak toplanıyor menülerini birbirinizi etiketleyip yorum yapıyorsunuz örneğin sen ve ben eşiz ben sana diyorum eşim bugün suyun az olmuş sana ceza 2 bardak su iç ya da eşim seninle xxxx sporunu yapalım
Yaa saff bennElinde tut yada cebine koy kızz çekyata koyarsan sayar mı hiç
Iste ne. Bıleyım sayıyor sandımesmeriiim telefonu yanına koyunca adım algılamaz ki ya akıllı saat alacaksın miband gibi gün boyu kolunda olacak o zaman telefona gerek olmayacak ya da telefonu cebine koyacaksın belki ufak bir bel çantası içinde de olabilir telefon o zaman hareket algılar. Leslie 2 mile de 3000 adım civarı oluyor çünkü
Chloe tınk bı hafta yaptım ben ama olcemeden yaptım baya terletıcıKarin kaslarimiz belli olsa
Aynen hergun agrıyordu karnım benım
Bende yapabılırım hergun chloe dusenli katılabılırimHee zorsa önce chloe yapak sonra öbürünü yaparız daha ne olduğunu bilmiyorum ama
Yok canım estfrllh şimdi elinde yaparsın sorun olmaz bir sürü adımın olurYaa saff benn
Iste ne. Bıleyım sayıyor sandım
Chloe tınk bı hafta yaptım ben ama olcemeden yaptım baya terletıcı
Aynen hergun agrıyordu karnım benım
Bende yapabılırım hergun chloe dusenli katılabılırim
B Beklenen2 eşim merhabalar. Öncelikle çok memnun oldum. Ben günlük yaptığım egzersizleri yazıyorum. Ama senin yapmak istediğin yada şunun yerine şunu yapalım dediğin bişey varsa ben uyum sağlarım.Haftanın eş listesi
Arrietty_ Hyperborea17
B Beklenen2Mucizemsn
@CanTorun @Seymasymrna
@Birgaripyolcu06 @ozrengin
buketx Ozzybal
pamukskr Ceyhans
hayal_22 esmeriiim
sedulu E English_teacherrr
1.SAYFADA YER ALAN PUANLAR İLE YAPTIKLARINIZI PUANLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR BU HAFTA.
Temizlik çıktı canım listeden pek spor gibi olmuyor diye. Spora teşvik edici olmuyordu daha doğrusuTemızlık kac puan yazmıyo lıstede
Evet baktım youtube a da 15 dk lık tüm vücut videoları var onun birini yaparım diyorum nası senceE English_teacherrr esim yarına chloe bi deneyelim diyorum iyi terleriz
Elveda 900 gramHayirli cumalar kizlarbu mübarek günün hürmetine Allah sizi tez vakitte hedeflediginiz kiloya ulastirsin amin
Canim cok güzel vermissin tebrik ederimise baslayacagiz demistin basladiniz mi?
Tebrikler abla
Cok güzel bir baslangic olmus canim
Kaptanim hayirli olsun 65'i kirdinHadi bakalim az daha gayretle 6 ya da yakinda veda edeceksin
Yine muhtesem bir sonucmasallah ablacim ilk hedefini tamamladin, darisi ikinciye insallah.
seninle gurur duyuyorum kuzum ♥ Koskoca 23 kiloyu bedeninden söküp attin ve ikili rakamlara ulastin
Vuhuuu cok güzel gitmis canim harika
Üzülme canim arti cikmanin sebebi belli, regl dönemini iyi degerlendirirsen regl sonrasi müthis bir eksiyle karsilasabilirsin
Hedefine ulastin süperFazlaliklar korkun buketten
Hic umudunu kaybetme canim, güzel bir baslangic oldu bu senin icin bundan sonrasi da gelecektir
65'i görmek ne güzel bir seyvalla bu hafta hepiniz kilolarin ödünü patlatmissiniz, hepsi korkup kacmis
Haftaya cuma 85 cepte
Elveda 900 gram, bir daha görüsmemek üzere
100 gram yine hic yoktan iyidir, sıkma canini. Acaba bünyenin biraz degisiklige ihtiyaci olabilir mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?