Ne yiyeceksin peki
Onunla girebilirsin okdr fark var iseyok ya cok fazla ustundeyim.%5 arti kuraliyla girerim diye dusunmustum
Süper olmuş canımMerhaba. Bugün sabah yulaf lapası ve cennet hurması kurusu yedim öğleyin khve soda ve 1 avuç kuru yemiş akşam bakla yemeği ve salata. Spor olarak 10000 adım 500 puan 70 mekik 140 puan 300 ip Atlama 150 puan (eşimin cezası olarak) top ilam 790 puan @arriettysedulu Melegimkorusun
Yaa balıkla yoğurt ben de yemem ama çorbanın içindeki yoğurt etkilemez diye düşündümMenün Çok iyi. Balıkla yoğurtlu bir şey yemeye hiç cesaret edemedim ben. Bir de bizim buraya 3 aylık balıklar geliyordur kesin
Hoşgeldiniz takımaKullanıcı Adı :Asi Matmazel
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:EV HANIMI
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 (12,10 VE 6 YAŞ)
Yaşadığınız şehir:İSTANBUL
Boyunuz : 1.62 cm
Kilonuz: 81kg
Hedef kilonuz :60 kg
Kilo alma hikayeniz :hamilelik sonrası yeme bozukluğu, stres, geç yemek yemek vb.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : Sağlığımı etkilediğini düşünüyorum, görüntü olarakta malum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: hayır ilk kez katılıyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah çiş sorunu da çözülür hemenGünaydın kızlar gece oğlum biraz atesliydi sabah sağlık ocağına gittik şimdi idrar yapsın diye bekliyorum enfeksiyon var mi diye bakacaklar. Tabloyu öğlen hazır ederim oğlan uyursa.
Merhaba canım hoşgeldin tekrar bende takıma geri dönenlerdenimMerhaba kızlar ben 4.takımın eski üyelerinden ağustosta izne ayrılmıştım geri dönmek istiyorum .. mümkünmüdüreskilerden kim var kim yok
Kaptanım inşallah bende 66,8 altı olursa beni de takıma alır mısın65.8 ile izne ayrilmissin canim
Kilonun altinda isen hemen girebilirsin
Olan eşyalar yerleşti canım haftaya kiler ve mutfağa raf ve dolap gelecek oralar düzenlenecek ama mobilyaların tamamlanması Nisan ortası gibi
70.9 la pzt basladimOnunla girebilirsin okdr fark var ise
Alirim tabi niye almayim kiz. Evet demisti mobilyalar gelecek daha diye.Süper olmuş canımyarın güzel bir eksi görürsün inş
Yaa balıkla yoğurt ben de yemem ama çorbanın içindeki yoğurt etkilemez diye düşündümçok şükür birsey olmadı. Nerede yaşıyordun ki 3 aylık değillerdir ya
Hoşgeldiniz takıma
Geçmiş olsun canım inşallah çiş sorunu da çözülür hemen
Merhaba canım hoşgeldin tekrar bende takıma geri dönenlerdenim
Kaptanım inşallah bende 66,8 altı olursa beni de takıma alır mısınbugün regl oldum yarından pek umudum yok ama
Olan eşyalar yerleşti canım haftaya kiler ve mutfağa raf ve dolap gelecek oralar düzenlenecek ama mobilyaların tamamlanması Nisan ortası gibiteslim o zaman gözüküyor.
balik salata yine de baligi kendi sacma tarifi ile pisirsin
ya da siz buna aksam yemegini baskasina kitleme sanati da diyebilirsinizbekarlar okusunlar ogrensinler
ben de bu aksam disaridan soyluyorum sana ne isteyeyim diyorum. bizim tutumlu(!) bey de ben yaparim yemek diye atliyorAlys trip atarak iş kitlediğim çok olmuştur benimde. Bazen çok saf oluyorlar. Ben hayatta yemem mesela
Bende yemek saati yaklaşıncaya bırakırım bazı işleri. İşi yaparken diğer yandan “hayatım akşam için planın ne” diye sorarımBuda tutuyor tavsiye ederim
Evet az kaldı bugünümüze şükürAlirim tabi niye almayim kiz. Evet demisti mobilyalar gelecek daha diye.
Neyse az kaldi :))
Bizde hala ev bekliyoruz. Bahceli bulduk ve 4 odali. haftaya belli olacak
Bu taktik cok guzelmisben de bu aksam disaridan soyluyorum sana ne isteyeyim diyorum. bizim tutumlu(!) bey de ben yaparim yemek diye atliyor
Insallah canim.Evet az kaldı bugünümüze şükürYaa sizin adınıza çok sevindim inşallah istediğiniz gibi olur hersey bizde Bahçeli tuttuk ve hergün iyi ki diyoruz çocukla büyük lüks gerçekten bahçede rahat bisiklet sürdürebiliyoruz hiç hazırlanma derdi olmadan üstüme ceket alıp terlikle çıkıyorum kendi bahçede takılırken ben mutfakta işlerimi halledebiliyorum. İnşallah hayırlısıyla sizinde yolunda gider hersey
USER=248558]@Alys[/USER]H3RA_ ne fenasiniz
Ben direk bugun sende Yemek. Cocuklari hazirla ben yatacagim. Canim skkin is yapasim yok, camasiri assana diyorum
Bu sabah erken uyandim ama kalkamadim yatakdan. Cocuklari hazirla, kahvalti vs ben birakirim dedim
Bulasik makinasi temizdi ben kalkana kadar onuda halletti
Haha buda süpermiş ben bu taktikle balık işini tamamen eşime devrettim.ben de bu aksam disaridan soyluyorum sana ne isteyeyim diyorum. bizim tutumlu(!) bey de ben yaparim yemek diye atliyor
aman ya insallah degildir. benim oglan buradan izne ayrildiktan kisa bi sure sonta getirdi okuldan. mahvolduk resmen.Bugunde oglum geldi halsiz eve
Dun kardesi ile yatti. Duvara dogru sirti, pijama da giymemis. Baya soguk duvar. Usuttu diyorum. Su herseye corona diye dusunmek istemiyorum
Cuma aksami da kizim ateslendi ama Cumartesi gece, hatta Pazar sabahi diyeyim. Ates kalmamisti. Sadece burnu tikaliaman ya insallah degildir. benim oglan buradan izne ayrildiktan kisa bi sure sonta getirdi okuldan. mahvolduk resmen.
69.1 den fazla cikarsan listeye direk alabilirim seni canim yarin70.9 la pzt basladim. cuma 69.9 hedefim yine de %5ten fazladir canim
Atesli hala canım idrar yapmadı bugün veremedim tahlil için yarına kaldı bakalım nasıl olacak pek inat. Ateşi akşam üzeri iyiydi ama şimdi yine artmaya başladı. Bu gece takipte olucam yine
evet hwpsini tanıyorumHosgeldingaliba ben Melegimkorusun @deniz diyette Sismaniye @bnnu var sadece @fyzanur da arada ugrardi. Yeni yil sonra pek gorunmedi
@klbk33 de benden daha eski uye :)
Ayni zamanda takimda bulundunuz mu?
Hosgeldin tekrar
Sağol canım.. sende hoşgeldinSüper olmuş canımyarın güzel bir eksi görürsün inş
Yaa balıkla yoğurt ben de yemem ama çorbanın içindeki yoğurt etkilemez diye düşündümçok şükür birsey olmadı. Nerede yaşıyordun ki 3 aylık değillerdir ya
Hoşgeldiniz takıma
Geçmiş olsun canım inşallah çiş sorunu da çözülür hemen
Merhaba canım hoşgeldin tekrar bende takıma geri dönenlerdenim
Kaptanım inşallah bende 66,8 altı olursa beni de takıma alır mısınbugün regl oldum yarından pek umudum yok ama
Olan eşyalar yerleşti canım haftaya kiler ve mutfağa raf ve dolap gelecek oralar düzenlenecek ama mobilyaların tamamlanması Nisan ortası gibiteslim o zaman gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?