Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süper olmuş canım yarın güzel bir eksi görürsün inş
Menün Çok iyi. Balıkla yoğurtlu bir şey yemeye hiç cesaret edemedim ben. Bir de bizim buraya 3 aylık balıklar geliyordur kesin
Yaa balıkla yoğurt ben de yemem ama çorbanın içindeki yoğurt etkilemez diye düşündüm çok şükür birsey olmadı. Nerede yaşıyordun ki 3 aylık değillerdir ya
Hoşgeldiniz takıma
Günaydın kızlar gece oğlum biraz atesliydi sabah sağlık ocağına gittik şimdi idrar yapsın diye bekliyorum enfeksiyon var mi diye bakacaklar. Tabloyu öğlen hazır ederim oğlan uyursa.
Geçmiş olsun canım inşallah çiş sorunu da çözülür hemen
Merhaba kızlar ben 4.takımın eski üyelerinden ağustosta izne ayrılmıştım geri dönmek istiyorum .. mümkünmüdür eskilerden kim var kim yok
Merhaba canım hoşgeldin tekrar bende takıma geri dönenlerdenim
65.8 ile izne ayrilmissin canim
Kilonun altinda isen hemen girebilirsin
Kaptanım inşallah bende 66,8 altı olursa beni de takıma alır mısın bugün regl oldum yarından pek umudum yok ama
sedulu beklemede misin hala?

Melegimkorusun canim yerlestiniz mi tamamen?
Olan eşyalar yerleşti canım haftaya kiler ve mutfağa raf ve dolap gelecek oralar düzenlenecek ama mobilyaların tamamlanması Nisan ortası gibi teslim o zaman gözüküyor.

Alirim tabi niye almayim kiz. Evet demisti mobilyalar gelecek daha diye.
Neyse az kaldi :))

Bizde hala ev bekliyoruz. Bahceli bulduk ve 4 odali. haftaya belli olacak

balik salata yine de baligi kendi sacma tarifi ile pisirsin

ya da siz buna aksam yemegini baskasina kitleme sanati da diyebilirsiniz bekarlar okusunlar ogrensinler
Alys trip atarak iş kitlediğim çok olmuştur benimde. Bazen çok saf oluyorlar. Ben hayatta yemem mesela
Bende yemek saati yaklaşıncaya bırakırım bazı işleri. İşi yaparken diğer yandan “hayatım akşam için planın ne” diye sorarım Buda tutuyor tavsiye ederim

ben de bu aksam disaridan soyluyorum sana ne isteyeyim diyorum. bizim tutumlu(!) bey de ben yaparim yemek diye atliyor

Alirim tabi niye almayim kiz. Evet demisti mobilyalar gelecek daha diye.
Neyse az kaldi :))

Bizde hala ev bekliyoruz. Bahceli bulduk ve 4 odali. haftaya belli olacak
Evet az kaldı bugünümüze şükür Yaa sizin adınıza çok sevindim inşallah istediğiniz gibi olur hersey bizde Bahçeli tuttuk ve hergün iyi ki diyoruz çocukla büyük lüks gerçekten bahçede rahat bisiklet sürdürebiliyoruz hiç hazırlanma derdi olmadan üstüme ceket alıp terlikle çıkıyorum kendi bahçede takılırken ben mutfakta işlerimi halledebiliyorum. İnşallah hayırlısıyla sizinde yolunda gider hersey

Insallah canim.
Kucuk cocuk olunca bahceli ev luks resmen.

[

ben de bu aksam disaridan soyluyorum sana ne isteyeyim diyorum. bizim tutumlu(!) bey de ben yaparim yemek diye atliyor
Haha buda süpermiş ben bu taktikle balık işini tamamen eşime devrettim.

Arrietty_ Kuzuyu kurt yapan o ben ne saftım eskiden bir bilsen. Gece boyu çocuk emzirip sabah işe giderken gerine gerine uyanırdı beyimiz. Trip atınca “memem mi var napıyım gece uyanıp” diyordu.
Şaka bir yana benim ki mutfağı sever. Kadın olsaymışın pasaklı ama çok maharetli olurmuşsun diyorum eşime
Kahvaltı işide onundur aç kalsam girmem mutfağa.

Bugunde oglum geldi halsiz eve
Dun kardesi ile yatti. Duvara dogru sirti, pijama da giymemis. Baya soguk duvar. Usuttu diyorum. Su herseye corona diye dusunmek istemiyorum
aman ya insallah degildir. benim oglan buradan izne ayrildiktan kisa bi sure sonta getirdi okuldan. mahvolduk resmen.

aman ya insallah degildir. benim oglan buradan izne ayrildiktan kisa bi sure sonta getirdi okuldan. mahvolduk resmen.
Cuma aksami da kizim ateslendi ama Cumartesi gece, hatta Pazar sabahi diyeyim. Ates kalmamisti. Sadece burnu tikali

Semptomlari neydi?
Gece doktorunu arayip yarine randevu alsam mi bilmiyorum ki.
Okula gidiyor sadece. Cok dikkatli okul. Tenefus de kendi sinifi ile baska siniflar karismiyor. Sürekli belirli ogretmen var baslarinda. Sinif da olunca hemen haber ediliyor

sedulu beklemede misin hala?

Melegimkorusun canim yerlestiniz mi tamamen?
Atesli hala canım idrar yapmadı bugün veremedim tahlil için yarına kaldı bakalım nasıl olacak pek inat. Ateşi akşam üzeri iyiydi ama şimdi yine artmaya başladı. Bu gece takipte olucam yine

Sağol canım.. sende hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…