- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bir şeyi yokturAtesli hala canım idrar yapmadı bugün veremedim tahlil için yarına kaldı bakalım nasıl olacak pek inat. Ateşi akşam üzeri iyiydi ama şimdi yine artmaya başladı. Bu gece takipte olucam yine
HoşgeldinizEvet
evet hwpsini tanıyorummerhaba arkadaşlar... ben aynı kiloda geri döndüm inşallah
Sizede çok geçmiş olsun kaptanBugunde oglum geldi halsiz eve
Dun kardesi ile yatti. Duvara dogru sirti, pijama da giymemis. Baya soguk duvar. Usuttu diyorum. Su herseye corona diye dusunmek istemiyorum
burun tikanikligi yoktu 1-2 gun yuksek ates ve halsizlik oldu cocuklarda. onun atesinin 3.gunu ben hafif hafif oksurmeye basladim.Cuma aksami da kizim ateslendi ama Cumartesi gece, hatta Pazar sabahi diyeyim. Ates kalmamisti. Sadece burnu tikali
Semptomlari neydi?
Gece doktorunu arayip yarine randevu alsam mi bilmiyorum ki.
Okula gidiyor sadece. Cok dikkatli okul. Tenefus de kendi sinifi ile baska siniflar karismiyor. Sürekli belirli ogretmen var baslarinda. Sinif da olunca hemen haber ediliyor
69.1den yuksek cikacagim kesin bugun yine tartildim wcsiz 70.2 idi69.1 den fazla cikarsan listeye direk alabilirim seni canim yarin
Katilim formunu tekrar doldurur musun canim?Arrietty_ kaptanım şimdi benim ne yapmam lazım
Saol canimSizede çok geçmiş olsun kaptan
Geçmiş olsun canımInsallah ya
Ama 2 saatdir uyuyor yanimda.
Ateslendi ve yarin kendi doktorumuzu arayip test e yonlendirecek
Zor degil hatta aldim randevu sabah 8. 40 a. Sonra gece doktorunu aradim. Deli midir nedir. Iptal et onu kendi doktorun yonlendirsin sabah. Cabuk olur diyor. Sanki 8.40 cok gec.burun tikanikligi yoktu 1-2 gun yuksek ates ve halsizlik oldu cocuklarda. onun atesinin 3.gunu ben hafif hafif oksurmeye basladim.
sinif kapandi diye ogretmende cikmis. aradiklarinda biz oglani zaten test yaptirmaya goturmustuk. benim 1 hafta cok agir gecti sonra yavas yavas toparladim ama hala oksuruk tamamen bitmedi 3 4 aydir. insallah normal bi soguk alginligidir sizinki. yine de zor degilse bi test yaptirin iciniz rahat etsin
Ne kadar yedigine ve yagi, tuzuna bagliKızlar patlamış mısır çok kalorili mi
Yağsız ve tuzsuz ye ama bugün yeme yarın tartıda artı çıkarsınKızlar patlamış mısır çok kalorili mi
Tamam canımYağsız ve tuzsuz ye ama bugün yeme yarın tartıda artı çıkarsın
Selamlar güzellerim
Dün menü yazamadım, zumba da yapamadım ☹
Bugünkü menüm:
12:30
Yufka arası yumurta kaşar dürüm
14:00
Sütlü filtre kahve
15:00
2 muz
17:00
1 dilim ekmek
Mercimek çorba.
Ne sacma sapan yemek olmus bugun. Şimdi de cok aciktim da bu saatte yemek istemiyorum yarin tartı günü. Erkenden uyuyayim bari. Su içeyim.
Su:
1 lt dukan
1.5 litreye tamamlayacagim su
Spor:
15000 adım
750 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ SsSiMqE
Çook güzel bir gün olmuş tam perşembe menüsü. Adımlar da perşembeye göre gayet iyidunku menum
Sabah
2 yumurta ile peynirli omlet
3 zeytin yarim domates
1 dlm tb ekmek
1 tk krem peynir
sutlu kahve
ara
sutlu kahve
1 kare bitter
ara
1 elma
1 portakal
ara
1 protein bar 23 gr protein 100 kalori
cay
aksam 19.00
2 derisiz tavuk but (firinda)
salata
su 2 lt
zumbayi yapamadim malesef zaman yetmedi
5000 adim 250 puan
Patlamış haliyle 1 su bardağı yiyebilirsin 100 kalori ederKızlar patlamış mısır çok kalorili mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?