Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Atesli hala canım idrar yapmadı bugün veremedim tahlil için yarına kaldı bakalım nasıl olacak pek inat. Ateşi akşam üzeri iyiydi ama şimdi yine artmaya başladı. Bu gece takipte olucam yine
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bir şeyi yoktur
Evet

evet hwpsini tanıyorum merhaba arkadaşlar... ben aynı kiloda geri döndüm inşallah
Hoşgeldiniz

burun tikanikligi yoktu 1-2 gun yuksek ates ve halsizlik oldu cocuklarda. onun atesinin 3.gunu ben hafif hafif oksurmeye basladim.
sinif kapandi diye ogretmende cikmis. aradiklarinda biz oglani zaten test yaptirmaya goturmustuk. benim 1 hafta cok agir gecti sonra yavas yavas toparladim ama hala oksuruk tamamen bitmedi 3 4 aydir. insallah normal bi soguk alginligidir sizinki. yine de zor degilse bi test yaptirin iciniz rahat etsin

Arrietty_ kaptanım şimdi benim ne yapmam lazım
Katilim formunu tekrar doldurur musun canim?
Tarti hep fotografli bildirim yapiyordu bizim takim ama suan minik bir Ekleme geldi. Ilk post da ornek var. Tarih ve Kullanici ismi olan kagit tarti ustune koyup onunla birlikte foto cekiyoruz.
Izin oncesi kilon 61.4 kg.

Zor degil hatta aldim randevu sabah 8. 40 a. Sonra gece doktorunu aradim. Deli midir nedir. Iptal et onu kendi doktorun yonlendirsin sabah. Cabuk olur diyor. Sanki 8.40 cok gec.

Neyse sabah ola hayrola

10:00 Kahvaltı
1 dilim pırasalı/ kabaklı börek
1 haşlanmış yumurta
10/12 sap maydonoz

12:00 Duble türk kahvesi

18:00 1mandalina

20:00 1 kase k.mercimek çorba
2 yk taze fasulye
2 yk yoğurtlu kabak

1 lt dukan birası
1,5 lt su

Artık parmağımı oynatmam sporumuda paylaşayım. Uyuyup kalmazsam Sadakatsiz izlicem.

50 dk crossfit 500 p
40 dk tempolu yürüyüş 400 p
10.000 adım 500 p
Toplam 1.400 p
Arrietty_ sedulu E Emeeelll

Selamlar güzellerim
Dün menü yazamadım, zumba da yapamadım ☹

Bugünkü menüm:

12:30
Yufka arası yumurta kaşar dürüm

14:00
Sütlü filtre kahve

15:00
2 muz

17:00
1 dilim ekmek
Mercimek çorba.

Ne sacma sapan yemek olmus bugun. Şimdi de cok aciktim da bu saatte yemek istemiyorum yarin tartı günü. Erkenden uyuyayim bari. Su içeyim.

Su:
1 lt dukan
1.5 litreye tamamlayacagim su

Spor:
15000 adım

750 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ SsSiMqE

Eklentiler

• 20210304_211239.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 16

Canim merhaba,
2 muz cok fazla, yarim muz, belki 1 muz yeterli.
Bir de birazcik sebze / salata eklemeye calis.

Çook güzel bir gün olmuş tam perşembe menüsü. Adımlar da perşembeye göre gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…