Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dıyetısyen nasıl bır beslenme seklı onerdı canım. 3 öğün mü
Canım her hafta değişiyor genelde ilk 6 öğün başladık ilk hafta 2 hafta sonra öğle yemeğini kaldırdık ama bazen protein ağırlıklı yazdığında öğle yemeği de oluyor.
Başınız sağolsun canım
Merhaba ortak güzel bir hafta geçirelim inş
Canım revani olamamış ama ödül yaptın sanırım afiyet olsun
Arrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
12 bin adim 600 puan
100 skuat 200 puan
100 high kness 200 puan
50 mekik 100 puan
Toplam 1100 puan
Su 3 litre oldu
Süper ortak şahane

Spor bildirimi :

75 dk tempolu yuruyus 750 puan
15 dk Kosu 150 puan
20 sit ups 10 puan
18.230 adim 911 puan
36 dk bikeerg bisiklet 252 puan
500 ip 250 puan imdaat dogrumu bu soruyor kaptan

Ip dogru ise Toplam 2.323

H3RA_ AppLesma sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20210312_203841_com.huawei.health.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210312_195254.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 24
Olur tabii ki
Kilo bildirimi yaparken fotografli ve bir kagit da tarih ayrica Kullanici isminide yazarsan sevinirim. 14.takim kapatilmadan bu kural Seabahar kaptan tarafindan gelmismiydi hatirliyamadim. Ama boyle bir kural var artik
Evet biliyorum, son zamanlarda öyle yapıyorduk. Kurallara aşinayım

İyi akşamlar kızlar
Cuma menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 2yk lor peyniri, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, yeşillik

Ara
Beyaz çay

Öğle
1 su bardağı süt, 2yk yulaf , 1 küçük muz, 5 badem ve tarçın ile smoothie

Ara
3 kuru kayısı, beyaz çay

Akşam
150gr tavukla salata

Ara
Zerdeçallı ayran

Su: 3lt
Spor: sadece 5000adım: 250puan
Bugün misafirim vardı hazırlık falan derken spor kaldı. Ama yaptıklarımdan hiç yemedim
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

Aslında ben gilbert hastasıyım uzun uzun yürürüm hopbidi hopbidi sporlarında işim olmaz çünkü yapamıyorum

uzub acılı sporlara dayanıklıyımdır sen de 4 saat yürü yürürüm

mekikte iddialıyım karın kaslarım iyidir arbartı spor yapmadan 3 ayda 8 kilo verdim beslenme sayesinde

yıllar önce sadece spor ile kilo vericeğimi zannederdim hep kendimi hırpalardım çok salak mışım gerçekten

Hoşgeldin cnm bende ankara etimesguttayim. Su illet hastalık bitsin de şöyle dışarda kahve içelim hep beraber

Menu ve sporda kendisi bi idol olan kaptanimla eş olmusum
Çok mutluyum
Yaaa bende kahve içmeye gelmek isterim çankayadayım

Annaaaammm bi çocuk uyutayım dedim kaç sayfa geçmiş
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık 20 dal maydanoz 20 gr örgü peyniri
Akşam
Dünden kalan pırasa yemeği ve salata
Su 2 lt
Tk fit video 30 dk 300 puan
100 ip atlama 45 puan
30 dk cardio dans 300 puan
12000 adım 600 puan
1245 toplam puan
Arrietty_ H3RA_ noram

Arrietty_ ben listeye 2 hafta sonra mı dahil olacağım? Bir de ağır spor yapamıyorum ama yürüyüş ve leslie yapabilirim. Diğer sporlara da zaman buldukça yavaş yavaş başlayabilirim.
Onu tam bir ogrenip donecegim Sana
62.2 kg bildirim yapmissin en son 700. etap da. Izne ayrildi filan yazmiyor. O kismi ogrenmem gerek.

Leslie ve yuruyus harika secim. Yeterki hareket edelim. Kendine zarar vermeyecek sekilde ayarlarsin onu.

sedulu
Yaptım cezalarımı:) iyi ki yazmışım hemen yoksa daha yiyebilirdim şimdi bile midem kötü nasıl olurdu kimbilir
Ip atlarken bordo bereli egitiminde gibi hissettim kendimi 1 dk da 10 sn durup hareketi bırakmadan zumba yaparak tamamladım sürekli çok zor. Bu kadar ipten sonra acildim diğer 150 high knee zor gelmedi. Ya ben böyleyim işte spora başlayana kadar çok zorlaniyorum biraz yapınca aciliyorum iyi geldi valla epeydir yapamamıştım.
Son bir 21 gün şekersiz yapmak istiyorum bu hafta tam yapamadım. Göbek ve bel çevremi eritebilirsem sonra korumaya geçerim sanırım.
H3RA_
Normal sporum : 5000 adım

Ohhh yarasın yavrum kalorileri atmışsın ne güzel. Genelde ip atlamadan sonra bacak kasları iyice açıldığı için high knee yapmak zor gelmiyor. Bende ipten sonra high knee rahat yapıyorum.
Bende yarından itibaren gobek ve bele odakli chloe yapicam 15 günlük program buldum bakalim ne kadar etkili olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…