- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Canım her hafta değişiyor genelde ilk 6 öğün başladık ilk hafta 2 hafta sonra öğle yemeğini kaldırdık ama bazen protein ağırlıklı yazdığında öğle yemeği de oluyor.Dıyetısyen nasıl bır beslenme seklı onerdı canım. 3 öğün mü
Başınız sağolsun canımunuturmuyum hiç ben arkadaşlarımı her birinizi hatırlıyorum. korona ah bu korona bitmedi gitti. çok geçmiş olsun biz kayınpederimi verdik bu illete. hala çok üzgünüm.
sanırım döndüm. özlemiştim ama bu kadar çok arzulayarak girmek istediğimi fark etmemiştim.
Merhaba ortak
Canım revani olamamış ama ödül yaptın sanırım afiyet olsunArrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
2.5 ltre su
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 5 yesil zeytin az sekerli cay 1 dilim salam
Ara 2 kuru incir
Ogle yarim dilim revani 2 kk kadar falandi 1 turk kahvesi sekrsiz
Aksam 3 adet kiymali lahana sarmasi 1 kase mercimek corbasi ve salata
Spor bisi yapamadim daha adimlarm var midem bir tuhaf yaniyor agzimi acsam ates sacicak gibi hissediyorum kendimiilac aldim gecince yaparim diyorum bakicaz gece paylaşırım onuda
Süper ortak şahaneArrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
12 bin adim 600 puan
100 skuat 200 puan
100 high kness 200 puan
50 mekik 100 puan
Toplam 1100 puan
Su 3 litre oldu
Evet biliyorum, son zamanlarda öyle yapıyorduk. Kurallara aşinayımOlur tabii ki
Kilo bildirimi yaparken fotografli ve bir kagit da tarih ayrica Kullanici isminide yazarsan sevinirim. 14.takim kapatilmadan bu kural Seabahar kaptan tarafindan gelmismiydi hatirliyamadim. Ama boyle bir kural var artik
Okuya bildin mi hepsiniYaaa kızlar ne yazmışsınız oku oku bitmedi
Okudum gibi ama daraldım yaa sayfa sayısını görünceOkuya bildin mi hepsini
Aslında ben gilbert hastasıyım uzun uzun yürürüm hopbidi hopbidi sporlarında işim olmaz çünkü yapamıyorumMerhaba
08:00
4-5 çilek
150 ml süt
13:30
1 tabak kiymali pirasa
Yarim kâse tarhana corbasi
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek
19:00
1.5 sosis (büyük)
Çeyrek ekmek
1 tabak karisik salata
Puding
(Akşam ödül menüsü oldu. Boşa harcamış gibi hissediyorum ☹)
Arada ceviz attim agzima üç beş.
(Sosis yedigim icin mutsuz oldum. Sebze yiyince daha mutlu hissediyorum kendimi. Barsaklar insanın 2.beyni olarak geçiyor. Yedigimiz seyler gercekten ruh halimizi de etkiliyor.)
Su ve sporu sonra güncellerim.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Selamlar eşimsporda iddialıyız di mii???? Booool bol yürüyelim
Oaktree
canım dansın zumbamı
Yağ ye yağ veya prebiyotik al en iyisi 1 kaşık zeytinyağBen kaç gündür kabızım ya
Kayısı işe yaramadı.
Ihlamur falan içeyim en iyisi.
Yaaa bende kahve içmeye gelmek isterim çankayadayımHoşgeldin cnm bende ankara etimesguttayim. Su illet hastalık bitsin de şöyle dışarda kahve içelim hep beraber
Menu ve sporda kendisi bi idol olan kaptanimla eş olmusum
Çok mutluyum
Onu tam bir ogrenip donecegim SanaArrietty_ ben listeye 2 hafta sonra mı dahil olacağım? Bir de ağır spor yapamıyorum ama yürüyüş ve leslie yapabilirim. Diğer sporlara da zaman buldukça yavaş yavaş başlayabilirim.
Evladiyelik istersen bence xioami bilekliklere bak 140₺ civarıBen a101 den aldım canım sadece adım sayar olarak kullnıyorum diğer fonksiyonları da var da kullanmadım memnunum ben 60 tl ye aldım
Ohhh yarasın yavrum kalorileri atmışsın ne güzel. Genelde ip atlamadan sonra bacak kasları iyice açıldığı için high knee yapmak zor gelmiyor. Bende ipten sonra high knee rahat yapıyorum.sedulu
Yaptım cezalarımı:) iyi ki yazmışım hemen yoksa daha yiyebilirdim şimdi bile midem kötü nasıl olurdu kimbilir
Ip atlarken bordo bereli egitiminde gibi hissettim kendimi1 dk da 10 sn durup hareketi bırakmadan zumba yaparak tamamladım sürekli çok zor. Bu kadar ipten sonra acildim diğer 150 high knee zor gelmedi. Ya ben böyleyim işte spora başlayana kadar çok zorlaniyorum biraz yapınca aciliyorum iyi geldi valla epeydir yapamamıştım.
Son bir 21 gün şekersiz yapmak istiyorum bu hafta tam yapamadım. Göbek ve bel çevremi eritebilirsem sonra korumaya geçerim sanırım.
H3RA_
Normal sporum : 5000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?