Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin cnm bende ankara etimesguttayim. Su illet hastalık bitsin de şöyle dışarda kahve içelim hep beraber

Menu ve sporda kendisi bi idol olan kaptanimla eş olmusum
Çok mutluyum
ya süper bitmeyecek ki bununla yaşam devam edecek.havalar düzelsin bence daha mantıklı olur. takarız maskelerimizi atarız açık alana kendimizi. hatta kahvemizide yaparız termosa koyarız.
Harika. 3 gün deneyeyim Bende
şimdiden gazan mubarek olsun. en keyiflisi çilekli öğün
Ya canim benim. Simardim
Sabah Bende tartildim
Fazla ciktim. Kas yaptim diye kandiriyorum kendimi

Warrior yapacagim demistim CEYDOS Un detoxu gorunce vazgectim
bence gayet iyisin valla dak gibi olmuşsun.
Başınız sağ olsun. Allah sizlere sağlık sıhhat versin.
teşekkür ederim canım
çok sağol dostlar sağolsun

Lenochka hosgeldin canım takıma
Bende 14. takımdan geldim buraya kapandığında ama nickini tam hatırlayamadım kusura bakma.
Burada çok güzel kilo verdim spor yapma oranım arttı.
Merhaba hoşbuldum
Evet üzerinden zaman geçti biraz ama ben hatırladım seni, sonradan dahil olmuştun. Birkaç hafta sonra da kapandıydı zaten. Orası çok sakindi açıkçası pek konuşma, sohbet filan olmuyordu. Burası epey canlı bir yere benziyor yetişemedim konuşmalara filan. İnşaallah ben de faydalanırım gruptan. Bir gruba dahil olmayınca ne yediklerime dikkat ettim ne de spor yapabildim.

kızlar harika bir şey buldum. Bu adamın metnini duymuştum. Bir tanıdık hiç kursa gitmeden bu adamın videoları ile yogaya başlamış ve baya yol katetmiş.
Sayfasında yogaya ilk başlangıç serileri var. Daha üst seviyeler içinde seriler var. İnstagramda da takip etmeye başladım değişik bir adam.

Başlasakmı ufak ufak. Hem zayıflatıyor, hem esnekliği artırıyor hem ruha iyi geliyor.

Onu tam bir ogrenip donecegim Sana
62.2 kg bildirim yapmissin en son 700. etap da. Izne ayrildi filan yazmiyor. O kismi ogrenmem gerek.

Leslie ve yuruyus harika secim. Yeterki hareket edelim. Kendine zarar vermeyecek sekilde ayarlarsin onu.
Takım kapanınca izin filan yazmadılar belki de. Sorun değil en baştan başlayabilirim yeter ki kilo verebileyim

[ ] 1. Gün 8 mart
Başlangıç = ???
sabah = nescafe
Öğlen = 2 haşlanmış
Akşam = haşlanmış
Su = 3500 ml

[ ] 2. Gün 9 mart
Ölçüm = - 1400 gr
Sabah = 3 grissini
Öğlen = haşlanmış
Akşam = haşlanmış + haşlanmış bürüksel lahanası + 4 grissini
Su = 3500 ml

[ ] 3. Gün 10 mart
Ölçüm = - 1300 gr
Sabah = 1 dilim ketojenik ekmek
Öğlen = haşlanmış
Akşam = haşlanmış + marul
Su = 3500 ml

[ ] 4. Gün 11 mart
Ölçüm = - 1900 gr
Sabah = 1 dilim ketojenik ekmek + 2 kare stevialı çikolata
Öğlen = haşlanmış
Akşam = haşlanmış + maydanoz nane
Su = 4250 ml

[ ] 5. Gün 12 Mart
Ölçüm = - 2500 gr
Sabah = 1 dilim ketojenik ekmek
Öğlen = peynirli marul salatası + 9 adet çilek
Akşam = haşlanmış
Su = 2250 ml

Sabah kalkinca deneyecegim ben
Esnek olmak istiyorum

Hanımlar merhaba gün içinde hiç bakamadım buralara kosturmali bir gündü benim için eve geleli iki saat oldu sabahtan beri disardayim sabah Ankara'ya ailemin yanına gidiyoruz çok heyecanlıyım
bugünkü menümü paylaşayım hemen
Sabah
2 ince dilim sucuk
2 dilim peynir
Domates salatalık biber
3 siyah zeytin
2 dilim ekmek
Öğle
1 porsiyon et döner 150 Gr
Salata
1 ince lavaş
Akşam
1 porsiyon kıymalı ıspanak
3 yk makarna
1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor 13000 adım 650 puan
Arrietty_ H3RA_ sedulu E Emeeelll

Sen isvec degil ketonejik yapiyorsun resmen CEYDOS

Su miktarlarina bayildim

Evet çok sakindi sadece menü bildirimi yapılıp kalıyordu. Burası kimil kimil ben burada epey verdim. Spor challengelarimiz falan var destekleyici ilk sayfada yazıyor canım yarına mesela ip atlama günümüz ne kadar atlarsan 2 katı puan olacak. Takip yapıyoruz menüleri gözden bir şey kaçırmamaya çalışıyoruz. Umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın burada

Sen isvec degil ketonejik yapiyorsun resmen CEYDOS

Su miktarlarina bayildim
evet dedim ya ketoya yakın bendeki isveç listesi o yüzden işime geldi. su miktarlarımı bende seviyorum. sadece bugün az içtim dışarı çıkıyoruz diye. şu yetişkin bezlerini ciddi ciddi düşünmeye başladım valla. bu kadar su içince gecenin en tatlı uykusunda uyanmak zorunda kalıyorum. o klozete oturana kadar kaçtı kaçacak halde

Ben bunu yarına sporun üzerine denerim kaslar isindiktan sonra esnetme hareketleri gibi olacak kobra duruşu falan var

sen ailene, ailende sana kavuşacağı için çok heyecanlıdır ah bilmem mi kızım okuldan dönsün hasret bitsin diye az gün saymadım.
menünü beğendim su ve adımlar çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…