- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Kızz simit yazısını görünce dedim yine simite başladı yemeye hahaGünaydın
Sabah lımonlu yesılcay içtim bırazda kahvaltı
Bel 80
Simit 91
Kalça 103
İç bacak 56
Kol 29
Ölçtüm kendımı benım sıkılasmam lazım chloe yarım kalmıstı benım
Ölçüler cok vahim yaw spordan zıyade incelme hareketleri yapıcam ben
Gercekten mi vala bravo cok tebrik ederim seni darisi basimaGeçen yıl burda 22 kilo verdim . Sen de verebilirsin inanıyorum . Sabırlı ve burayı bırakmamak önemli canim
Kizlar kollari ve sirt bölgesini inceltmek icin sizce hangi egzersizler etkilidir? Önerileriniz var mi?
Benim kollar sikilasmasi lazim ve sirtim cok yagli
Benimde cok sancili gecer adetim.Günaydın kızlar haşlanmış yumurta bol yeşillik bitki çayı gene ağrıdan ölüyorum
Rahat 1 orta boy patates vardır, sehriye çorbası da yoğundu, evde değildim yoksa bir yesil salata eklerdim muhakkak, karbonhidrat fazla oldu cezama razıyım4kasik patates salatasinda kac patates vardi
Sehriye corbasi da olunca bana cok karbonhidratli bir aksam yemegi gibi geldi
Yürüyüş yapmayı denesene canım yürüyüş çok güzel rahatlatıyor o bölgeyi kaslar çalışıyor ağrı kalmıyorGünaydın kızlar haşlanmış yumurta bol yeşillik bitki çayı gene ağrıdan ölüyorum
Ben emzirdiğin için çok bir şey demedim ama bugünkü menüne göre ceza kesicem sana aklımdasınRahat 1 orta boy patates vardır, sehriye çorbası da yoğundu, evde değildim yoksa bir yesil salata eklerdim muhakkak, karbonhidrat fazla oldu cezama razıyım
harika sonuç ben chloe nin flat belly challenge programını yapmıştım 22 cm falan incelmiştim toplamda bir aydaKızlar ben adetimi beklemeden ölçtüm kendimi:
Chloe başlamadan önce
Bel:74
Kalça:104
Bacak:61 idi
Bu sabah sonuçlarım:
Bel:71
Kalça: 101
Bacak:57
Bu süreçte de 1-1.5 kilo verdim. 3 gün sonra 2 weeks shred bitiyor. Başka programına başlıyorum kısmetse. Ama bu 2 weeks shred ile birleştireceğim.
Çok sağol, ben sen hangi programına başlasam diye düşünüyordum, buna başlarım o zaman.harika sonuç ben chloe nin flat belly challenge programını yapmıştım 22 cm falan incelmiştim toplamda bir ayda
2haftalik dayanilacak gibiKızlar ben adetimin bitmesini beklemeden ölçtüm kendimi:
Chloe başlamadan önce
Bu sabah sonuçlarım:
Bu süreçte de 1-1.5 kilo verdim. 3 gün sonra 2 weeks shred bitiyor. Başka programına başlıyorum kısmetse. Ama bu 2 weeks shred ile birleştireceğim.
Tabii ki. Çok iyi olur. Ben de kendimi net bir şekilde bilirim.2haftalik dayanilacak gibi
Eve gittigimde baslayalim bende.
Ayrica tebrik ederim cok guzel incelmissin
Ölcüm tablomuz var. Ekleyeyim mi oraya sizi? Nisan in Ilk haftasi tekrar bakiyoruz 1 ayda ne kadar inceldigimize bakiyoruz
Bugunku menüyü eger yapabilirsem cok hafif geçirmeyi umuyorum. Yoksa cezama razıyımBen emzirdiğin için çok bir şey demedim ama bugünkü menüne göre ceza kesicem sana aklımdasın
Dun yazamadım, kızım uyuduktan sonra hemen uyudum. Menun gayet güzel, afiyet olsun.Sabah
Maydanoz marul elma bi kasik yulaf biraz su robottan geçirdim harika bi smothi oldu yaninda 1 tane haşlanmış yumurta yedim
Ara
Bir muz bi cay kasigi fistik ezmesi
s
Aksam yoğurtlu ıspanak bulgur pilavı ve salata
Birazdan 2 çilek yicem ve cay icicemm
2 litre su icildi
6000 bin adim 300 puan
30 dk leslie 210 puan t
3 er cm incelmişsim ne güzel. Bendemi başlasam diyorum. Spor hocası ders harici günler yapacağın sporları bana yaz mutlaka demişti. Sorsam bende başlasam diyorum. Kalça ve bacak için hangi program daha etkilidir acabaKızlar ben adetimin bitmesini beklemeden ölçtüm kendimi:
Chloe başlamadan önce
Bu sabah sonuçlarım:
Yazdıklarınızı okurken ben niye başlatıyorum dedim. Kendimi daha iyi hissediyorum, ben de özellikle basen ve bacak istiyorum. Hangisine başlayacaksan ben de katılırım.3 er cm incelmişsim ne güzel. Bendemi başlasam diyorum. Spor hocası ders harici günler yapacağın sporları bana yaz mutlaka demişti. Sorsam bende başlasam diyorum. Kalça ve bacak için hangi program daha etkilidir acaba
Aslında chloe booty and legs partlarını yapabilirsin. Onları sadece ve tamamen kalça- bacak çalıştırıyor. 15 dklık videolar.3 er cm incelmişsim ne güzel. Bendemi başlasam diyorum. Spor hocası ders harici günler yapacağın sporları bana yaz mutlaka demişti. Sorsam bende başlasam diyorum. Kalça ve bacak için hangi program daha etkilidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?