Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızz simit yazısını görünce dedim yine simite başladı yemeye haha

Kizlar kollari ve sirt bölgesini inceltmek icin sizce hangi egzersizler etkilidir? Önerileriniz var mi?
Benim kollar sikilasmasi lazim ve sirtim cok yagli

Aslinda kilo verince illa ki inceliyor.

Ama bolgesel calismak istersen kol ve sirti agirlikla veya elastik bantlarla cok iyi calistirabilirsin.
Su asagidakilerin aynisini agirlikla da yapabilirsin.

Son düzenleme:
4kasik patates salatasinda kac patates vardi
Sehriye corbasi da olunca bana cok karbonhidratli bir aksam yemegi gibi geldi
Rahat 1 orta boy patates vardır, sehriye çorbası da yoğundu, evde değildim yoksa bir yesil salata eklerdim muhakkak, karbonhidrat fazla oldu cezama razıyım

Kızlar ben adetimin bitmesini beklemeden ölçtüm kendimi:
Chloe başlamadan önce
Bel:74
Kalça:104
Bacak:61 idi

Bu sabah sonuçlarım:
Bel:71
Kalça: 101
Bacak:57

Bu süreçte de 1-1.5 kilo verdim. 3 gün sonra 2 weeks shred bitiyor. Başka programına başlıyorum kısmetse. Ama bu 2 weeks shred ile birleştireceğim.

Rahat 1 orta boy patates vardır, sehriye çorbası da yoğundu, evde değildim yoksa bir yesil salata eklerdim muhakkak, karbonhidrat fazla oldu cezama razıyım
Ben emzirdiğin için çok bir şey demedim ama bugünkü menüne göre ceza kesicem sana aklımdasın

harika sonuç ben chloe nin flat belly challenge programını yapmıştım 22 cm falan incelmiştim toplamda bir ayda

2haftalik dayanilacak gibi
Eve gittigimde baslayalim bende.

Ayrica tebrik ederim cok guzel incelmissin

Ölcüm tablomuz var. Ekleyeyim mi oraya sizi? Nisan in Ilk haftasi tekrar bakiyoruz 1 ayda ne kadar inceldigimize bakiyoruz

2haftalik dayanilacak gibi
Eve gittigimde baslayalim bende.

Ayrica tebrik ederim cok guzel incelmissin

Ölcüm tablomuz var. Ekleyeyim mi oraya sizi? Nisan in Ilk haftasi tekrar bakiyoruz 1 ayda ne kadar inceldigimize bakiyoruz
Tabii ki. Çok iyi olur. Ben de kendimi net bir şekilde bilirim.
Benim spor geçmişim yok, ona rağmen elimden geleni yaptım. High impact hiç yapmadım, onları yapan daha da sıkılaşır bence.

Dun yazamadım, kızım uyuduktan sonra hemen uyudum. Menun gayet güzel, afiyet olsun.

3 er cm incelmişsim ne güzel. Bendemi başlasam diyorum. Spor hocası ders harici günler yapacağın sporları bana yaz mutlaka demişti. Sorsam bende başlasam diyorum. Kalça ve bacak için hangi program daha etkilidir acaba

Yazdıklarınızı okurken ben niye başlatıyorum dedim. Kendimi daha iyi hissediyorum, ben de özellikle basen ve bacak istiyorum. Hangisine başlayacaksan ben de katılırım.

Aslında chloe booty and legs partlarını yapabilirsin. Onları sadece ve tamamen kalça- bacak çalıştırıyor. 15 dklık videolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…