Ben katılayım. Ne zaman başlayacak bu challengeJaha
Ee yaz geliyor. Bikini nasil giyecegiz
E baslatalim ozaman. Bu aksam dan?
Isimleri alayim wallsit ve plank Challenge e katilan kisileri. Liste yapayim. Cok severim liste yapmayi
Ben katılayım. Ne zaman başlayacak bu challenge
Düşene kadar mı yapcazNasil yapalim dersiniz?
Günde 3 mesela? Sabah, Ögle, aksam?
Ne kadar süre yapabildin?
Bacaklari felaket yakiyor. Bir video gördüm, kadin Ilk gün nasil titriyor
Kelas diet online | langsing | kurus, Instagram: "KONSISTEN 50 HARI‼️ Cobain yuk! setiap hari wallsit! Siappp?? 💪🏻 Olahraga wall sit ini juga bisa membuat paha menjadi lebih kuat dan akan memiliki banyak manfaat jika dilakukan secara teratur.
3,208 likes, 53 comments - addemutia, November 12, 2020: "KONSISTEN 50 HARI‼️ Cobain yuk! setiap hari wallsit! Siappp?? 💪🏻 Olahraga wall sit ini juga bisa membuat paha menjadi lebih kuat dan akan memiliki banyak manfaat jika dilakukan secara teratur. Tag tantang temanmu juga! 💖 SLOT...www.instagram.com
Nasıl olacak
Yarin sabah basliyoruz
1. Gün plank sabah /Ögle /aksamNasıl olacak
Sabahtan akşama kadar mı
Düşene kadar mı yapcaz
Günde 3 defa 1 er dk mı
Fazlasını yapana ne vericen1. Gün plank sabah /Ögle /aksam
20 sn
1.gun wallsit sabah /Ögle /aksam
10 sn
Görsel ekleyecegim her sabah. Ordan takip edecegiz sureleri
Aynısını soracaktımFazlasını yapana ne vericen
İşyerinde bile yapılır1. Gün plank sabah /Ögle /aksam
20 sn
1.gun wallsit sabah /Ögle /aksam
10 sn
Görsel ekleyecegim her sabah. Ordan takip edecegiz sureleri
Ben wallsit denemelerini ofiste yaptım hep. Wc ye kaçıp orda bile yapabilirsinİşyerinde bile yapılır
İçine limon ve tarçında at bari tatlansın azcıkÖdül
2 bardak su
ben yarın yumurtaya başlıyorum. üstelik aile boyu işim yine kolay olacak. onlar avakado koyacaklar sadece 1 öğünlerine
kaptanım yeniden paylaşmış zaten bende ondan kopya çekmiştim. tam kilo vermem durduğu dönemde nasıl imdadıma yetişti anlatamam. o gün bu gün vazgeçilmezim. ketoya başlangıç olarak yapılıyor normalde. ardından yumurtadan kopmadan ketojenik beslenmeye geçiş yapacağımHakkaten yumurta orucu nedir su orucunu denemiştim
Ah dimi yaİçine limon ve tarçında at bari tatlansın azcık
Bugun attigimami geciyorsun ceydosum?ben yarın yumurtaya başlıyorum. üstelik aile boyu işim yine kolay olacak. onlar avakado koyacaklar sadece 1 öğünlerine
kaptanım yeniden paylaşmış zaten bende ondan kopya çekmiştim. tam kilo vermem durduğu dönemde nasıl imdadıma yetişti anlatamam. o gün bu gün vazgeçilmezim. ketoya başlangıç olarak yapılıyor normalde. ardından yumurtadan kopmadan ketojenik beslenmeye geçiş yapacağım
bulamadıysan yeniden yükleme yapayım.değişik ve güzel bir detoks.Bana da soyle ne detoksu o hemen bnde yapayım haydi söyle söyle
evet kaptanım ona başlamak istiyorum ama önce yeşilçay detoksu ile arınmamı yapsam acaba? hadi bana akıl ver.Bugun attigimami geciyorsun ceydosum?
O nasil birsey :)?bulamadıysan yeniden yükleme yapayım.değişik ve güzel bir detoks.
evet kaptanım ona başlamak istiyorum ama önce yeşilçay detoksu ile arınmamı yapsam acaba? hadi bana akıl ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?