Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O nasil birsey :)?
Bende yarin den sonra basliyorum. Senin 3.gunluk detoxu tamamlayim. Cumaya kadar veya en kötü Pazar kadar yumurta. Ardindan Low Carb a odaklanacagim tam usul.

Su anda detox dan cikmiyor musun. Iscev diyeti keto usulu olan?
1 gün = yeşil çay 8 bardak sütlü tarçın ve zencefilli
2. gün = yumurta + avokado + yumurta + avokado
3. gün = yine yeşil çay tekrarı olan
geçmişte yapmıştık belki hatırlarsın
yaptığım diyet 7 günlükmüş yav yolda kaldım.

Ben yumurta disinda yapmadim hic ceydosum. Senin bu listeyi de Ilk yapisim
Bence degmez. Direk yumurtaya gecis yap daha iyi. Sonrada ketojenik?

Ben yumurta disinda yapmadim hic ceydosum. Senin bu listeyi de Ilk yapisim
Bence degmez. Direk yumurtaya gecis yap daha iyi. Sonrada ketojenik?
aslında bu arınmadan yumurtaya geçmek çok kolay oluyor diye düşünmüştüm ne bileyim kuzum ya valla yarın kalkınca mı karar versem.

Sen kolay oluyor dersen yap ceydosum
yarın ola hayrola o zaman. bugün pertim bedenim dışında kafamda durdu. keçi gibi patikalardan indim. hatta bazen o kadar dik yerlerdi ki dötün dötün inmek zorunda kaldım. dönüş yolunda da resmen kaya tırmanışı gibiydi. ama değdi mi değdi. muhteşem yerler gördüm.

Bişe sorabilir miyim 6 tane yumurta ama başka neler yenebilir acaba mesela salata ya yumurta koysak yada ıspanaklı yumurta gibi olur mu acaba biraz bilgi verir misiniz

Şimdi denedim wallsit 30 sn plank 40 sn durabildim. Hatta düşmedim kendim titremeye başlayınca bıraktım.
Oyyy oyyy sedulu benim dersler işe yarıyor kız. Sevindirik oldum
Vaaayy tebriks işe yaramaz olur mu kız hiç dersler bende wallsit deneyeyim bakalım şimdi

Bişe sorabilir miyim 6 tane yumurta ama başka neler yenebilir acaba mesela salata ya yumurta koysak yada ıspanaklı yumurta gibi olur mu acaba biraz bilgi verir misiniz
ah ah nerde öyle çeşni katmak bulabildiğin en yağlı peynir + tereyağ ve yumurtaya bağlı kalmak zorundasın

Tatli krizini cozerse ic kuzum :)

Bende aciktim.
800 ml olan mataramda Yarim dilim limon ve taze Zencefil var. Doldurup doldurup icerim yatana kadar artik
Çay içtim biraz başka şeylerle uğraştım geçiştirdim bide dişlerimi fırçaladım iyice gitti kriz mıriz kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…