1 gün = yeşil çay 8 bardak sütlü tarçın ve zencefilliO nasil birsey :)?
Bende yarin den sonra basliyorum. Senin 3.gunluk detoxu tamamlayim. Cumaya kadar veya en kötü Pazar kadar yumurta. Ardindan Low Carb a odaklanacagim tam usul.
Su anda detox dan cikmiyor musun. Iscev diyeti keto usulu olan?
Ben yumurta disinda yapmadim hic ceydosum. Senin bu listeyi de Ilk yapisim1 gün = yeşil çay 8 bardak sütlü tarçın ve zencefilli
2. gün = yumurta + avokado + yumurta + avokado
3. gün = yine yeşil çay tekrarı olan
geçmişte yapmıştık belki hatırlarsın
yaptığım diyet 7 günlükmüş yav yolda kaldım.
aslında bu arınmadan yumurtaya geçmek çok kolay oluyor diye düşünmüştüm ne bileyim kuzum ya valla yarın kalkınca mı karar versem.Ben yumurta disinda yapmadim hic ceydosum. Senin bu listeyi de Ilk yapisim
Bence degmez. Direk yumurtaya gecis yap daha iyi. Sonrada ketojenik?
Sen kolay oluyor dersen yap ceydosumaslında bu arınmadan yumurtaya geçmek çok kolay oluyor diye düşünmüştüm ne bileyim kuzum ya valla yarın kalkınca mı karar versem.
yarın ola hayrola o zaman. bugün pertim bedenim dışında kafamda durdu. keçi gibi patikalardan indim. hatta bazen o kadar dik yerlerdi ki dötün dötün inmek zorunda kaldım. dönüş yolunda da resmen kaya tırmanışı gibiydi. ama değdi mi değdi. muhteşem yerler gördüm.Sen kolay oluyor dersen yap ceydosum
Bişe sorabilir miyim 6 tane yumurta ama başka neler yenebilir acaba mesela salata ya yumurta koysak yada ıspanaklı yumurta gibi olur mu acaba biraz bilgi verir misinizben yarın yumurtaya başlıyorum. üstelik aile boyu işim yine kolay olacak. onlar avakado koyacaklar sadece 1 öğünlerine
kaptanım yeniden paylaşmış zaten bende ondan kopya çekmiştim. tam kilo vermem durduğu dönemde nasıl imdadıma yetişti anlatamam. o gün bu gün vazgeçilmezim. ketoya başlangıç olarak yapılıyor normalde. ardından yumurtadan kopmadan ketojenik beslenmeye geçiş yapacağım
Vaaayy tebriksŞimdi denedim wallsit 30 sn plank 40 sn durabildim. Hatta düşmedim kendim titremeye başlayınca bıraktım.
Oyyy oyyysedulu benim dersler işe yarıyor kız. Sevindirik oldum
ah ah nerde öyle çeşni katmak bulabildiğin en yağlı peynir + tereyağ ve yumurtaya bağlı kalmak zorundasınBişe sorabilir miyim 6 tane yumurta ama başka neler yenebilir acaba mesela salata ya yumurta koysak yada ıspanaklı yumurta gibi olur mu acaba biraz bilgi verir misiniz
Hıımm sadece yumurtaah ah nerde öyle çeşni katmak bulabildiğin en yağlı peynir + tereyağ ve yumurtaya bağlı kalmak zorundasın
Hıımm sadece yumurta
Evet E English_teacherrr ciddi ise yariyorama gerçekten zayıflıyorsun benden söylemesi
Çay içtim biraz başka şeylerle uğraştım geçiştirdimTatli krizini cozerse ic kuzum :)
Bende aciktim.
800 ml olan mataramda Yarim dilim limon ve taze Zencefil var. Doldurup doldurup icerim yatana kadar artik
Benim bi şaşırtmaya ihtiyacım varda bi denesem dedim en az 3 gün demi du bakalım belki dayanabilirimama gerçekten zayıflıyorsun benden söylemesi
Ben de katılmak istiyorum kaptanım geç mi kaldımPlank ve wallsit e katilanlar
noram
H3RA_
E English_teacherrr
Asi Matmazel
Arrietty_
sedulu
esmeriiim
Alys
istanbulin
Ozzybal
K klbk33
Atsana neler yapacaksın yumurta ileEvet E English_teacherrr ciddi ise yariyor
Sadece yumurta, peynir, tereyag diye gecme. Neler yapiliyor neler. Baharat serbest
Ben simdiden yumurta tarifleri topladım. Gözüme de hitap etmeli. Yoksa cabuk sklir insan
Yok canim gec kalmadinBen de katılmak istiyorum kaptanım geç mi kaldım
Menü güzel eşimSabah
1d ekmek
Bir tutam yeşillik
1kk b peynir
1h yumurta
Ara
1 sütlü kahve
Akşam
1d ekmek
1por kuru fasülye
1küçük köfte
Biraz yeşillik
Yoğurt
Su 2lt
Spor 3000 adım = 150 puan
200 bölgesel 100 puan
Toplam 250
Arrietty_
sedulu
H3RA_
Asi Matmazel
Uyuyakalmadan yazayım. Eklemem olursa eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?