en az 3 gün en fazla 5 gün yapabiliyorsun biz 5 günlük yapmıştık. sanırım ben 2 - 2,5 kg vermiştim.Benim bi şaşırtmaya ihtiyacım varda bi denesem dedim en az 3 gün demi du bakalım belki dayanabilirim
azıcık fazla unlu mamül yemişsin.Kızlar merhaba çok yoğun bi gündü benim için hiç buraya bakamadım akşama kadar disardaydik yine. araba bakıyoruz gezmedigim yer kalmadı ama çok şükür içimize sinen bir araba bulduk yarın alıyoruz inşallah
Hemen menümü paylaşayım sonra geçmişi okuycam
Sabah
Peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
Öğle
2 tane kuru patlican dolması
Akşam
Tavuk sote
Salata
3 yk Rus salatası
1 ince lavaş
Su 3 litre
Spor 15000 adım 750 puan
20 dk Leslie 140 puan
20 dk zumba 140 puan
Toplam 1030 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll
Vaaay harikasınen az 3 gün en fazla 5 gün yapabiliyorsun biz 5 günlük yapmıştık. sanırım ben 2 - 2,5 kg vermiştim.
Hayırlı olsun arabaKızlar merhaba çok yoğun bi gündü benim için hiç buraya bakamadım akşama kadar disardaydik yine. araba bakıyoruz gezmedigim yer kalmadı ama çok şükür içimize sinen bir araba bulduk yarın alıyoruz inşallah
Sabah
Öğle
Akşam
Tavuk sote
Salata
3 yk Rus salatası
1 ince lavaş
Su 3 litre
Spor 15000 adım 750 puan
20 dk Leslie 140 puan
20 dk zumba 140 puan
Toplam 1030 puan
Üstteki baharatlı olanı tuttum güzel görünüyo niye cesaret edemiyorum yaaa ben buna pufff1.gun planim
Yumurta kapama 2-3 yumurta ile
Eki Görüntüle 2801830
Yumurta spaghetti
Eki Görüntüle 2801831
Ve klasik yumurta haslama 2 tane olur herhal yanina beyaz peynir
Ben genelde 3 ogun yapiyordum. Yetiyor
Ikinci gun ise yumurtadan tatli yapacagim
Bu nası olmuş ki acaba böyle tatlı filan oopsi gibi mi acepYumurta tatlisi dedigim bu
Pisirirken tarcin serpmezsen tost ekmegi niyetine de kullana bilirsin.
Ikinci foto eritilmis tereyag üzerine tarcin.
Eki Görüntüle 2801837 Eki Görüntüle 2801838
Sağol kaptanım yazınca belirtmeyi unutmuşum Rus salatası tamamen yoğurt ve garnitür. Mayonez yok ev yapımı yine de içinde patates var diye fazla yemedimHayırlı olsun araba
Akşam yemeğinde rus salatası mayonezli olduğu icin kalori olarak yüksek kalmış. Karbonhidrat yoğun biraz. Neyse ki salata var arada bir de yaptığın sporlar kurtarıyor. Afiyet olsun canim
Sağol canım Honda Civic 2021 modelazıcık fazla unlu mamül yemişsin.
hayırlı olsun araban hangi marka ve model kaça alıyorsunuz?
Oopsie gibi zahmetli degilBu nası olmuş ki acaba böyle tatlı filan oopsi gibi mi acep
Sağol canımOopsie gibi zahmetli degil
Tarifi yaziyorum
8 yumurta
225 gr philelelphia labne veya baska labne
4 yk hakiki tereyag
2yk stevia tatlandirici (olmasada olur)
1 ck tarcin
1 ck vanilya sivi (galiba turkcesi boyle)
1 ck kabartma tozu
Tereyagi eritip hepsini blender a atiyorsun. 1-2 dk bzzzt :)
Borcam veya ekmek kalibina dokmeden Yagli kagit unutmayin. Borcamin disinda kadar tassin Yagli kagit cunku karisim su gibi.
200 derecede ustu hafif kizarana kadar pisiriyoruz. Asagi yukari 40dk suruyor benim Firinda
Bu harika bisey. Bakarsin yarin hop baslamisim yumurta orucuna sirf bunun icin. Acim zatenSağol canımeğer yaparsam bunu da deneyeceğim mutlaka
Eşim kusura bakma biraz yoğun günler geçiriyorum seninle ilgilenemedim fazla .dengeli bi menü olmuş spor da harika tebrik ediyorumHerkese iyi geceler kızlar
Sabah:
2 wasa
1 dilim peynir
4 zeytin
Aksam:
1 tane köfte
2 sütle çırpılmış yumurta
Yarım avuç içi kuruyemiş
Böyle de saçma sapan bir öğün
1 fincan kayısılı form çayı
Su: 2 litre
Spor:
12780 adım 639 puan
500 ip atlama 500 puan
Toplam 1139 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
SsSiMqE
Yarın bu diyeti yapayım bakalım inşeAllah işe yararYumurta orucu genelde ketonejik / Low Carb beslenen kisiler icin. Kilo verme durduysa metabolizmaniza tekme atip uyandiriyor diyelim :))
Altda nasil uygulandigi yaziyor. Ufak bir not yazayim uygulama icin. Peynir miktari ne kadar az olursa okadar iyi. Illa yumurta basina 30gr gerekmiyor. Peynir miktari daha az olursa daha cok kilo kaybi oldugunu deneyimlemis kisiler var.
Eki Görüntüle 2801511
Güzel menü, spor da güzelKızlar merhaba çok yoğun bi gündü benim için hiç buraya bakamadım akşama kadar disardaydik yine. araba bakıyoruz gezmedigim yer kalmadı ama çok şükür içimize sinen bir araba bulduk yarın alıyoruz inşallah
Sabah
Öğle
Akşam
Tavuk sote
Salata
3 yk Rus salatası
1 ince lavaş
Su 3 litre
Spor 15000 adım 750 puan
20 dk Leslie 140 puan
20 dk zumba 140 puan
Toplam 1030 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?