Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar merhaba çok yoğun bi gündü benim için hiç buraya bakamadım akşama kadar disardaydik yine. araba bakıyoruz gezmedigim yer kalmadı ama çok şükür içimize sinen bir araba bulduk yarın alıyoruz inşallah
Hemen menümü paylaşayım sonra geçmişi okuycam
Sabah
Peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
Öğle
2 tane kuru patlican dolması
Akşam
Tavuk sote
Salata
3 yk Rus salatası
1 ince lavaş
Su 3 litre
Spor 15000 adım 750 puan
20 dk Leslie 140 puan
20 dk zumba 140 puan
Toplam 1030 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll

azıcık fazla unlu mamül yemişsin.
hayırlı olsun araban hangi marka ve model kaça alıyorsunuz?

Hayırlı olsun araba
Akşam yemeğinde rus salatası mayonezli olduğu icin kalori olarak yüksek kalmış. Karbonhidrat yoğun biraz. Neyse ki salata var arada bir de yaptığın sporlar kurtarıyor. Afiyet olsun canim

Bende yazayım erken kapattım yeme işini ama anca spor vs derken
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz 15/20 adet bir salam 30 gr örgü peyniri yeşil çay
Akşam
Ton balıklı salata ve 200 ml ayran
Su 2.5 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
35 dk cardio dans 245 puan
30 dk tempolu yürüyüş 300 puan
13000 adım 650 puan
8 dk plank 80 puan
Toplam 1675 puan
Arrietty_ H3RA_ noram

Hayırlı olsun araba
Akşam yemeğinde rus salatası mayonezli olduğu icin kalori olarak yüksek kalmış. Karbonhidrat yoğun biraz. Neyse ki salata var arada bir de yaptığın sporlar kurtarıyor. Afiyet olsun canim
Sağol kaptanım yazınca belirtmeyi unutmuşum Rus salatası tamamen yoğurt ve garnitür. Mayonez yok ev yapımı yine de içinde patates var diye fazla yemedim

Bu nası olmuş ki acaba böyle tatlı filan oopsi gibi mi acep
Oopsie gibi zahmetli degil
Tarifi yaziyorum

8 yumurta
225 gr philelelphia labne veya baska labne
4 yk hakiki tereyag
2yk stevia tatlandirici (olmasada olur)
1 ck tarcin
1 ck vanilya sivi (galiba turkcesi boyle)
1 ck kabartma tozu

Tereyagi eritip hepsini blender a atiyorsun. 1-2 dk bzzzt :)

Borcam veya ekmek kalibina dokmeden Yagli kagit unutmayin. Borcamin disinda kadar tassin Yagli kagit cunku karisim su gibi.
200 derecede ustu hafif kizarana kadar pisiriyoruz. Asagi yukari 40dk suruyor benim Firinda

Sağol canım eğer yaparsam bunu da deneyeceğim mutlaka

Eşim kusura bakma biraz yoğun günler geçiriyorum seninle ilgilenemedim fazla .dengeli bi menü olmuş spor da harika tebrik ediyorum

Yarın bu diyeti yapayım bakalım inşeAllah işe yarar

Güzel menü, spor da güzel. Gerçi rus salatası olmasaymış coookkk daha güzel olurmuş
Arabanız da şimdiden hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…