- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Bana yiyecek birseyler yazar misin? Kilo almayacak bir ogun mesela senceYa olurmu
Allah korusun. Hic guzel dusunceler degil bunlar. Kacamagin yok hic senin. Bak inan bana. Az Yedigin icin cok cok az veriyor veya arti cikiyorsun.
Arttir biraz lutfen
Sağol canım benim aminGüzel menü, spor da güzel. Gerçi rus salatası olmasaymış coookkk daha güzel olurmuş
Arabanız da şimdiden hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin
Canım şarap kilo vermene engel oluyor mu alkol tüketen biri değilim ama yine de kiloya etkisini merak ettim o yüzden soruyorumBi misafirlige gittim doldurmussunuz sayfalari yetisemiyorum.
Aksam menumu yazip kacacagim, sonra geri gelirim.
sedulu Arrietty_ @Ayse_M
18.00
Firinda tavuk ve patates
Peynirli lahana (soguk bir mezeydi)
Salata (tursulu yesil salata)
2 kadeh sarap
Ara ogun yapmadim, saraplari kompanse eder umuyorum ki
H3RA_ canim 10 bin adim tamamlayacagim bugun. Tek sporum bu maalesef.
Ayrica kahve + hurmana on uzerinden yuz veriyorum, super haber
Eski eşim geçen hafta seni çok bunalttım belki bunları söyleyerek ama yine çok az yemişsin su ve spor da çok çok az hasta olacaksın Allah korusunOrtağım bu sekilde kilo verebiliyor musun?
Ben sabah mihlama (2 3 catal)
Arada firinda sebze yogurt bir dilim ekmek
1 lt su
2000 adim 100 puan
Harikasın kaptanım
Allah razı olsun canım sizlere daha iyisi nasip olsun inşallahBen denedim ilk defa 8sn
Beni de yaz kaptanım deneyelim bakalım kaslar güçlensinyarın başlayabilirsem bende chloe ye başlayacağım
Sporlar şahaneyaa yediklerin yetiyor mu acaba çok az geldiği için vücut korumaya mı alıyor yanlış hatırlamıyorsam kilon yavaş gidiyordu kaptanım
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inş
Benim diyetisyen listesini yazayim mi?Bana yiyecek birseyler yazar misin? Kilo almayacak bir ogun mesela sence
Suyazacak kadar icemedigim için yazmıyorum. Adım normalde yazıyorum ama dün uyuyunca yazamadım.Geçmiş olsun eşim , bugün bende de aynı durum vardı ama benimkinin sebebi belli
Menü güzel ama su ve adım hiç yazmıyorsun sanırım
HarikasinSağol canım benim amin
Sedulu kaptana da açıkladım Rus salatası mayonezsizdi
Canım şarap kilo vermene engel oluyor mu alkol tüketen biri değilim ama yine de kiloya etkisini merak ettim o yüzden soruyorum
Eski eşim geçen hafta seni çok bunalttım belki bunları söyleyerek ama yine çok az yemişsin su ve spor da çok çok az hasta olacaksın Allah korusun
Harikasın kaptanım
Allah razı olsun canım sizlere daha iyisi nasip olsun inşallah
AnlastikBenim diyetisyen listesini yazayim mi?
Bir bak uyar mi Sana. Yarin kontrol tartisi sonrasi basla cumaya kadar sans ver
Canım şarap kilo vermene engel oluyor mu alkol tüketen biri değilim ama yine de kiloya etkisini merak ettim o yüzden soruyorum
Bana süt ve süt ürünleri yasak ketoda zaten hiiiiç kilo verememiştim ben kendi sistemime devam ediyorumben yarın yumurtaya başlıyorum. üstelik aile boyu işim yine kolay olacak. onlar avakado koyacaklar sadece 1 öğünlerine
kaptanım yeniden paylaşmış zaten bende ondan kopya çekmiştim. tam kilo vermem durduğu dönemde nasıl imdadıma yetişti anlatamam. o gün bu gün vazgeçilmezim. ketoya başlangıç olarak yapılıyor normalde. ardından yumurtadan kopmadan ketojenik beslenmeye geçiş yapacağım
Lchf gibi dicem senin liste. Ama tam degil. Onun ortasi gibi birsey. Ama guzel senin beslenme tarzinBana süt ve süt ürünleri yasak ketoda zaten hiiiiç kilo verememiştim ben kendi sistemime devam ediyorum
Ay valla senelerdir denemediğim yöntem kalmamış ilk defa 3 ayda 8 kilo verdim inanamıyorum ve bu yöntemi yaşam tarzı yaptık gibi eşimleLchf gibi dicem senin liste. Ama tam degil. Onun ortasi gibi birsey. Ama guzel senin beslenme tarzin
Keşke şu life co haplarından alsan epey tok tutuyor detox etkisi varNasil acim varya
Gittim cavdar ekmegini kokladim. Yataga girdim dizi izleyip uyuyayim en iyisi diye
Su 4L olmak uzere
Ne kadar güzel. Uygun olan beslenmeyi bulmussunuz sizeAy valla senelerdir denemediğim yöntem kalmamış ilk defa 3 ayda 8 kilo verdim inanamıyorum ve bu yöntemi yaşam tarzı yaptık gibi eşimle
İçki alınırsa ardından hemen 1 litre su ile günah çıkarılırCanim alkol aldiginda vücut enerjisini onu atmaya harciyormus ve dogal olarak diger yedigin seylerden alman gereken vitamin minerali tam alamiyormussun, ve tabi ki karicigeri yoruyormus. Bunlar da kilo vermeyi yavaslatiyor.
Yine de sarap tercih edilebilir bir alkollu icki, kotunun iyisi diyelim.
Nasil birsey?Keşke şu life co haplarından alsan epey tok tutuyor detox etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?