Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Misafire ragmen cok iyi gecmis
Yaptigin sporu kucumseme. Harika yaptiklarin okadar yogunluk icinde

Ah bu esler
Menun cok hosuma gitti ceylan su miktarinda bu aksam cok iyi

Senide yazayim plank ve wallsit e
Ekle ekle yarın durmamam lazm napıcaz sımdı ben gecmısı okumadım cok sayfa bırıkmıs vıjdansz gıbı yazıyonuz yaw

Canım sanki çok az gibi geldi bana yediklerin halsiz düşme sonra
Bna cok gıbı geldı ya
bulamadıysan yeniden yükleme yapayım.değişik ve güzel bir detoks.
Cok sevınırım kaptiş valla bulamadım

Bak bende onu bilmiyorum life conun ki doğal karnıyarık otu filan var içinde chrom şeker ilacı mı
Yok ilac degil. Dogal
Vegan ve organik bendeki. Kan sekerini stabil olmasini sagliyor.

Dur netden bakayim. Turkcem yeterli degil aciklamak icin

Diyette kullanacağınız krom ile beraber tatlı krizleriniz azalacak , daha hızlı kilo vereceksiniz.
Krom vücudumuzda eser miktarda bulunan , insülin metabolizmasında görev alan bir elementtir. Kromun biyolojik olarak aktif olan formu, insülinin etkisini artırarak glikoz metabolizmasında görev alır. Kromun insülin reseptörleri ile etkileşime girmesi sayesinde insülinin etkinliği arttırılır.

Kromun glikoz metabolizmasındaki etkisine ek olarak , yağ ve kas metabolizmasında da görev alır. Ayrıca kalp-damar sağlığında da etkili olan kromun eksikliğinde ateroskleroz (damar sertliği) oluşabilir. Ayrıca yüksek kolestrolden şikayet eden bir grup hastada yapılan araştırmalarda yapılan krom takviyesinin LDL düzeyini düşürdüğü ve sağlıklı apoprotein A düzeyini yükselttiği görülmüştür.

Aşırı antrenman temposunda olan sporcular ve bunun harici birçok durumda kromun idrarla atımı artacak ve eksikliği oluşacaktır. Bu durumlarda tatlıya karşı aşırı istek, kan şekeri yükseklikleri ve düşük hücre içi kan şekeri tablosu karşımıza çıkacaktır.

Ekle ekle yarın durmamam lazm napıcaz sımdı ben gecmısı okumadım cok sayfa bırıkmıs vıjdansz gıbı yazıyonuz yaw

Bna cok gıbı geldı ya

Cok sevınırım kaptiş valla bulamadım

Biyir zaliim

Yarin sabah Ögle aksam bu ikisini yapiyorsun
1. Günden basla
Sabah tablo atacagim zaten

Yeşil çay detoksu mu yaptın canım zor oldumu

Niye boyle kapatmaya calistim?
Hatta niye boyle beslendin :))
Aslında uzun süredir bir detoks yapmak istiyorum. Kilom takildi, bir ivme kazanmak istiyorum. Ama bir türlü yapamadim. Bunu taylan kumelinin youtube kanalında görmüştüm, uygulayan yakınlarım var. Cok iyi sonuçlar almışlar. Uc gunluk bir detoks 1.gun yesilcay+süt, 2 gun yumurta ve 3.gun tekrar yesilcay+süt. Aslında hiç zorlanmadim ve acıkmadım, ama tüm gun mutfaktaydim neredeyse, irademe hakim olamadım. Yine de devam edeceğim. Kilom durdukça böyle bir detoks yapmayi planlıyorum. Ayda 1 kere falan...

60 mekik 120 p
120 JJ 240 p
1 dk plank 30 sn wallsitt 15 p
20 dk chole 200 p
20 dk yoga 140 p
8100 adım 405 p
Toplam 1.120 p
Arrietty_ sedulu

Kızlar bugünün programını yaptım. Muhtemelen sonraki videolar zorlayacak ama chloe korktuğum kadar değilmiş dedim. İlk videoyu rahat yaptım. Yogayı çok sevdim kesinlikle hayatıma katıcam. Yoga yapan bir nene olurum belki ileride

Arrietty_ kardiyo bölümlerinde JJ ve asker yürüyüşü yaptım. Mekiği 150 yapamadım eğer uzatsaydım boyun ağrısından diğerlerini yapamayacaktım.

Olsun. Arada olur oyle. Zorlamaman iyi olmus
Yarin basarilar. Sorun olursa beni etiketle. Yarin izin gunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…