baklava yerine sarma sardım deriz ne olacak.Core egzersizlerinin hepsini chloe ablamızda yapıyorum ben her gün iyi geliyor
Külot çıkınca ne olacak
Çok geçmiş olsun canım, inşaallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu
Dahlia_ gecmis olsun. Bol vitamin desteği şart. Günlük d vitamini de ihmal etmeyin bağışıklık sistemi için çok önemli
Senin bu cevaplarına bayılıyorumbaklava yerine sarma sardım deriz ne olacak.
Çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda atlatırsın.İyi geceler kızlar..
Sabahtan kaç saat hastanede dolanınca çok yoruldum, telefona bakamadım pek..
Önceden diyet yaptığın için belki vücut kendini korumaya aldı. İstersen kabak detoksu dene yarına geçen hafta deneyenler güzel sonuç aldılar. Eğer onunla da veremezsen gerçekten duraksama dönemi olabilirArrietty_ H3RA_ Asi Matmazel
kizlar ben basladigimdan beri kilo vermedim ki hic, duraksama donemine girmedim yani
Cidden soruyorum.
Neyi yanlis yapiyorum.
Yuzde 20 civari kh,
1000, max 1200 kalori
Sifir hareket ve sifir su iken simdi onlar da normal.
Neyi yanlis yapiyorum.
Yani isvec diyeti gibi ac mi durayim?
Bu diyetlerle cabuk kilo verilir.
Ama benim yediklerimle en azindan ayda 2-3 kilo vermeli.
Hadi onu da gectim verdigim 1 kiloyu niye aldim
Yaptigim yemegi bitiriyorum bir kac ogunde.normalde salata,bruksel,brokoli- bazen de karnabahar-ispanak tuketiyorum.Calori in calori out diyorlar ya, cok yanlis aslinda.
Beslenme evet cok onemli ama tek bilesen degil.
Stres seviyen, uyku duzenin vs hepsi etkili.
Yeterince uyumuyirsan kilo vermen yavaslar, cok gec saatlerde uyuyorsan da ayni sekilde. Stres kortizon salgilatir, o da yine kilo vermeyi etkiler.
Kotu haber tellali gibi oldum ya kusuruma bakma.
Ama biraz rahatla ve biraz zaman ver kendine.
Menunde sebzeyi biraz daha artirmalisin diye dusundum bir de ek olarak. Sahurdaki hunkar begendi yerine velki bir kac salatalik vs daha iyi olurmus. Aksam da sebzen az cunku.
Kabak haslama yapiyorum arada, detoksunu simdi yapmadim oruc var diye,tutmadigim gunlerde deneyecegim. Sag olÖnceden diyet yaptığın için belki vücut kendini korumaya aldı. İstersen kabak detoksu dene yarına geçen hafta deneyenler güzel sonuç aldılar. Eğer onunla da veremezsen gerçekten duraksama dönemi olabilir
hayat çok ciddi yaşamak kafaya her şeyi takmak için çok kısa canım. beni beğenmeyen benden beter olsun deyip geçiyorum.Senin bu cevaplarına bayılıyorum
kalkarsam benide uyandırBen uyuyayim. Sahura kalkinca yazarim anca. Cunku puan hesaplamaya useniyorum
Benim spor hocası kilo veremezsen kandaki iyot değerine baktırırız demişti. Tam kan tahlillerinde bakılmıyormuş genelde özellikle istemem gerekiyormuş.3,4 ay once yaptirmistim tahlil.
Bir sorun yoktu.
D vitamini yazmisti-gerek bile yok demisti dr.
Gecen yil daha fazla yiyerek kilo verebilmistim.
Su an asiri saglikli-atistirmaliklar bile yok paketli urunler vs.
Gercekten cok sasirmasam yazmam boyle
Aslında bunun için tek bir neden yok tatlım bizlerde aynı durumlardan geçiyoruz. Madde madde bakalım 1.Diyete başlamadan önce tahlil yaptırdın mı?Arrietty_ H3RA_ Asi Matmazel
kizlar ben basladigimdan beri kilo vermedim ki hic, duraksama donemine girmedim yani
Cidden soruyorum.
Neyi yanlis yapiyorum.
Yuzde 20 civari kh,
1000, max 1200 kalori
Sifir hareket ve sifir su iken simdi onlar da normal.
Neyi yanlis yapiyorum.
Yani isvec diyeti gibi ac mi durayim?
Bu diyetlerle cabuk kilo verilir.
Ama benim yediklerimle en azindan ayda 2-3 kilo vermeli.
Hadi onu da gectim verdigim 1 kiloyu niye aldim
Seçeneklerin ikiside güzel. Bugece yapayım yarın için denemiş olurum ne değişir die.Sen yemek istemiyor musun?
Bak bu sahur için bana verilen liste
Belki fikir olur
Eki Görüntüle 2825388
Teşekkürler kaptanAfiyet olsun
Afiyet olsun. Sporlar da guzel
Sakin pes etme
Birden gider kilolar. Incelme oluyordur belkide
Iftar sonrasi ara sebebi kan sekerin dusmus gibi
Afiyet olsun
Sahur saadece cok az olmus. Yesillik de olsaydi.
Amin canım,
Menü çok güzel ben suyu bu kadar içemiyorum
Kaçamağını sevsinler
Eki Görüntüle 2825352
zaten yediklerini azalttığını yazmıştın
şehriye çorbasını diyette çok önermiyorlar ama akşam ekmek yemeyerek karbonhidratı dengelemişsin
benimde baş ağrım yeni geçti sayılır
dans, zumba yapamadım hiç
Bazen kilo verimi duruyor, belki o süreci yaşıyorsundur
Sahurda börek yerine protein tüksetseydin daha doyurucu olurdu
Ay insallah eğer öyle.olursa.esimin gittiği salona bende yazılmayı düşünüyorum. Tabi çocuklara 1 saat bakmayı kabul ederse.Spor salonlari mayista acilabilirmis her sey iyi giderse
O zaman hepsi ile sirayla calisicam.
Eve alinca simdi tam olsa bile bir ay sonra hafif olmayacak mi.
Vitaminde sıkıntı yoksa regl dönemin yakınsa ödem yapmış olabilirsin. Menülerinde Sebze yemeğine ya da salatalara ağırlık vermen senin avantajına olur. Birde kısa vadeli planlama yapma bu hafta vermezsin ama haftaya 2 katını verirsin daha başında ümitsizliğe düşme. Ben çok yaşıyorum bunu3,4 ay once yaptirmistim tahlil.
Bir sorun yoktu.
D vitamini yazmisti-gerek bile yok demisti dr.
Gecen yil daha fazla yiyerek kilo verebilmistim.
Su an asiri saglikli-atistirmaliklar bile yok paketli urunler vs.
Gercekten cok sasirmasam yazmam boyle
Ettireceksin tatlım, özel bir durum yoksa bu konularda pek tavizin olmasın. İstedilermi her işi yapabilirlerAy insallah eğer öyle.olursa.esimin gittiği salona bende yazılmayı düşünüyorum. Tabi çocuklara 1 saat bakmayı kabul ederse.
Geçenlerde söyledim. Erkekler var diyip bahaneler üretti.Ettireceksin tatlım, özel bir durum yoksa bu konularda pek tavizin olmasın. İstedilermi her işi yapabilirler
Arastiracagim simdiBenim spor hocası kilo veremezsen kandaki iyot değerine baktırırız demişti. Tam kan tahlillerinde bakılmıyormuş genelde özellikle istemem gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?