Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım, inşaallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu

İnşaAllah canım, çok teşekkür ederim..

Dahlia_ gecmis olsun. Bol vitamin desteği şart. Günlük d vitamini de ihmal etmeyin bağışıklık sistemi için çok önemli

Sağol canım..
D vitamini alıyorum zaten canım, doktor yazdı..

Dahlia_ tekrar tekrar gecmis olsun

Tamam canim
Spor zorluyor mu seni?

Çok sağol canım..
Spor şu an için mümkün değil..
Bazen çok iyi oluyorum, spor da yapabilirim diyorum ama yok baş ağrım izin vermiyor.. Ne kadar iyi olsam da pek hareket edemiyorum.. Eğilip yerden birşeyler alınca bile kötü oluyor, geçen gün Chloe yapayım dedim, en yavaş hareketli videosunu buldum diyebilirim ama 10 dakika zar zor yaptım, sonrasında toparlanamadım..
Ama açık havada yürüyüş çok iyi geliyor, hava güneşli olunca oğlumla çıkabiliyorum, olmadı kalıyor o da.. Belli bir hedef koyup hergün yaparsam çok iyi olur aslında

Arrietty_ kaptanım tavuk yetti de hatta şiştim bile çok yemişim gibi hissettim niyeyse halbuki ekmek filan da yemedim su dan hep H3RA_ valla suyu çok içiyorum 3 lt di şimdi 3.5 oldu iftarı açınca hemen 1 lt gidiyo desem yeri
Hepinize iyi geceler kızlar

Önceden diyet yaptığın için belki vücut kendini korumaya aldı. İstersen kabak detoksu dene yarına geçen hafta deneyenler güzel sonuç aldılar. Eğer onunla da veremezsen gerçekten duraksama dönemi olabilir

Yaptigim yemegi bitiriyorum bir kac ogunde.normalde salata,bruksel,brokoli- bazen de karnabahar-ispanak tuketiyorum.
Yani internette de okuyorum bir seyi mi eksik yapiyorum diye.stres ve uyku duzensizligim de yok 1 aydir kilo veremiyorum aslinda endisem o yuzden. Neyse bakalim bulurum bir hal yolunu insallah, tesekkurler

Kabak haslama yapiyorum arada, detoksunu simdi yapmadim oruc var diye,tutmadigim gunlerde deneyecegim. Sag ol

3,4 ay once yaptirmistim tahlil.
Bir sorun yoktu.
D vitamini yazmisti-gerek bile yok demisti dr.
Gecen yil daha fazla yiyerek kilo verebilmistim.
Su an asiri saglikli-atistirmaliklar bile yok paketli urunler vs.
Gercekten cok sasirmasam yazmam boyle
Benim spor hocası kilo veremezsen kandaki iyot değerine baktırırız demişti. Tam kan tahlillerinde bakılmıyormuş genelde özellikle istemem gerekiyormuş.

Aslında bunun için tek bir neden yok tatlım bizlerde aynı durumlardan geçiyoruz. Madde madde bakalım 1.Diyete başlamadan önce tahlil yaptırdın mı?
2. yediklerini analiz edelim bakalım neleri yanlış yapıyorsun. 3.hareketlilik seviyen nasıl? 4.Suyu günde kaç lt içiyorsun?
5.regl dönemin ne zaman?

Sen yemek istemiyor musun?
Bak bu sahur için bana verilen liste
Belki fikir olur

Eki Görüntüle 2825388
Seçeneklerin ikiside güzel. Bugece yapayım yarın için denemiş olurum ne değişir die.
Afiyet olsun

Afiyet olsun. Sporlar da guzel

Sakin pes etme
Birden gider kilolar. Incelme oluyordur belkide
Iftar sonrasi ara sebebi kan sekerin dusmus gibi

Afiyet olsun
Sahur saadece cok az olmus. Yesillik de olsaydi.
Teşekkürler kaptan

Spor salonlari mayista acilabilirmis her sey iyi giderse
O zaman hepsi ile sirayla calisicam.

Eve alinca simdi tam olsa bile bir ay sonra hafif olmayacak mi.
Ay insallah eğer öyle.olursa.esimin gittiği salona bende yazılmayı düşünüyorum. Tabi çocuklara 1 saat bakmayı kabul ederse.

3,4 ay once yaptirmistim tahlil.
Bir sorun yoktu.
D vitamini yazmisti-gerek bile yok demisti dr.
Gecen yil daha fazla yiyerek kilo verebilmistim.
Su an asiri saglikli-atistirmaliklar bile yok paketli urunler vs.
Gercekten cok sasirmasam yazmam boyle
Vitaminde sıkıntı yoksa regl dönemin yakınsa ödem yapmış olabilirsin. Menülerinde Sebze yemeğine ya da salatalara ağırlık vermen senin avantajına olur. Birde kısa vadeli planlama yapma bu hafta vermezsin ama haftaya 2 katını verirsin daha başında ümitsizliğe düşme. Ben çok yaşıyorum bunu

Ettireceksin tatlım, özel bir durum yoksa bu konularda pek tavizin olmasın. İstedilermi her işi yapabilirler
Geçenlerde söyledim. Erkekler var diyip bahaneler üretti.
Bi açılsın belki ona.sormadan bile gider üyelik yatırabilirim nasil olsa büyük kızım evde sabah erken gidip yapar gelebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…